Malatya
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    34.90
  • ALTIN
    2435.1
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66721.02$

AK Parti Pütürge'de Büyük Hesaplaşma


AK Parti Malatya’da kavgaya başladı. Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat “ Biz arkamızdan hançerlendik, arkadaşımız bize yanlış yaptı” dedi.
AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ve Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük Pütürge Belediyesini ziyaret etti. Selahattin Gürkan’ın konuşmasının ardından söz alan Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat daha önce eşine ve benzerine rastlanmamış bir üslup kullanarak aday gösterilmediği için adeta ateş püskürdü. Polat’ın hedefinde ise Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Mikail Sülük vardı. İşte Mehmet Polat’ın o hararetli konuşması;

“ Malatya ilçeleri arasında ciddi bir kıyım olmuş ve başarılı arkadaşlarımız cezalandırılmıştır. Başta AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık olmak üzere başrol oynayarak diğerleri yanında figüranlık yapmıştır. Ciddi bir haksızlık yapılmıştır. Çeşitli manüpülasyonlar, entrikalarla kendi pazarlıkları ve çıkarları için uğraşan arkadaşları getirmişlerdir. Arkadaşlar Partimiz kurulduğundan beri ben bu partinin eriyim. Reisimiz ceza evinden daha çıkmadan ben bu hareketin içindeydim. Biz bu parti için çalışırken diğerleri partimize kaybettirdi. Biz burada Türkiye 3. Sü Olduk. Reisimiz bize ödül verdi. Herkes buna şahit herkes biliyor. Bir belediye başkanını uzaklaştırmak için buna sebep gerekiyor. Ya siyaseten başarısız olacak. Diğer taraftan bir insanın arsızlık, uğursuzluk, yolsuzluk yapması gerekiyor. Kendim bizzat içişleri bakanlığına yazı göndermişim beni denetleyin diye. Diğer taraftan da arkadaşlar buraya yatırım getirdik çeşitli hizmetler getirdik. Biz bekliyoruz ki bu durum düzeltilsin arkadaşımız (Mikail Sülük – Pütürge Belediye Başkan Adayı) gitsin ilçe başkanlığına devam etsin. Bu arkadaş için ben iki sefer Ankara’ya gidip yalvardım ki bu görev kendisine tevdi edilsin. Şahitlerim var, Öznur Hanım şahit ve Babası da şahit gelmiş bana rica etmiştir. Ama biz arkamızdan hançerlendik. Bizim getirdiğimiz arkadaşlar bize yanlış yapmıştır. Halkımız bundan kesinlikle şikayetçidir. Bize de ne emir verirlerse onu yapacağız. Pütürge kimsenin çiftliği değildir. Bizim de babamızın malı değildir. Vatandaşımız bize neyi emrediyorsa onu yapacağız.” Dedi.

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat konuşmasına devam ederken Pütürge Belediye Başkan Adayı gösterilen Mikail Sülük kalkıp odadan ayrıldı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ortamı yumuşatma gayretlerine aldırış etmeyen Polat sözlerini sürdürdü. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!