Malatya
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66922.325$

Selahattin Gürkan Vatandaşı Dilenci Alıştırıyor


Selahattin Gürkan Vatandaşı Dilenci Alıştırıyor
Malatya'nın Merkez İlçesi Battalgazi'nin Belediye Başkanı Selahattin Gürkan akıl hocalarının amatörce işleriyle son dönemlerde sık sık eleştiriliyor.
Malatya'nın Merkez İlçesi Battalgazi'nin Belediye Başkanı Selahattin Gürkan akıl hocalarının amatörce işleriyle son dönemlerde sık sık eleştiriliyor. Bir güne bir gün bir yoksula iş, imkan ve olanak tanımayan 3 belediyemiz son aylarda paket yardımları ve eskini getir olmayan giysin gibi kampanyalarla bir nevi efsane Robin Hood'luk yapmaya başladılar. Seçim meydanlarında açıkladıkları projelerin tamamı kayıtlarımızda. Her gün inceliyoruz acaba hangisine başlanıldı? Maalesef hiç biri başlamadığı gibi 1 yılı aşkın süredir o ziyaret bu gezi şu fuar diye diye fink atıp geziyorlar. İş icraat denilince ya kaldırım ya çöp tenekesi yada parkla övünen belediyelerimiz her geçen gün pot kırmaya devam ediyorlar.  

ADI HAYIR ÇARŞISI AMAÇ DİLENCİLEŞTİRMEK


Yardıma muhtaç insanlara maddi destek ve iş imkanı vermek yerine bir kaç kilo makarna ve ucuz markalı ürünlerle başından atmaya çalışan ve bunun adını sosyal belediyecilik koyan amatör zihniyete ne denilir bilinmez ama yoksul insanlarla bu kadar alay eden ve bu kadar küçük düşürüp boynunu büktüren başka bir belediyecilik örneği herhalde. Türkiye'nin hiç bir yerinde görülmemiştir. Adını Hayır Çarşısı koydukları bu alaycı ve küçük düşürücü organizasyonla fakir insanların onur ve gururlarıyla oynayarak birde nişanlık ve gelinlik gelin götürün dercesine pişkinlikle yaptıkları bu hakaretvari işi haberleştirip kamuoyuyla paylaşmışlar. Ey Selahattin Gürkan madem bu kadar samimi ve hayırseversin fakir ve yoksulu dilenci alıştırma, iş ver , imkan ver tesis kur çalıştır. Evlenecek gençler salonu takıyı parayı bulsa ne yapsın senin nişanlığını gelinliğini 150 TL verir gidip aslan gibi alır sana da minnet etmez, belediyene de.  Madem yiğitsin ver 10 bin lira evlenene gitsin başının çaresine baksın. MEGSAŞ'a talimat verin Büyükşehir Ekmeği bedava versin. AKP zihniyeti olarak vatandaşı yoksullaştırdığınız yetmemiş gibi bir de dilenciliğe alıştırmayın. Yarın bir gün zabıtayı yollayıp geri toparlarsınız sokaklarda. Yeşilyurt Eski Belediye Başkanı Mehmet Kavuk başkanlık yaptığı dönemde hiç maaş almadan maaşını hizmete adamıştı. Söyler misin Eyy Gürkan sen kaç maaşını bağışladın?   İşte eleştiri oklarını üzerine çeken Başkan Selahattin Gürkan'ın basın biriminin övünerek kamuoyuyla paylaştığı o haber  

HAYIR ÇARŞISI, NİŞANLIK VE GELİNLİK HİZMETİNE BAŞLADI

 Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı, ekonomik durumu iyi olmayan gençlere nişanlık ve gelinlik hizmeti de veriyor. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ekonomik durumu iyi olmayan gençlerin nişanlık ve gelinlik ihtiyaçlarını rahatlıkla Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı’nda karşılayabileceklerini söyledi.Sosyal belediyecilikte birçok ilke imza atan Battalgazi Belediyesi, açmış olduğu Hayır Çarşısı ile ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürüyor. Hayır Kart sahibi ailelerin marketten alış veriş yapar gibi ihtiyaçlarının karşılandığı Hayır Çarşısı, bu kez de ihtiyaç sahibi genç çiftleri sevindirecek bir uygulamaya imza atıyor. Bu güne kadar 261 ailenin ihtiyacının karşılandığı Hayır Çarşısı, ihtiyaç sahibi genç çiftlere karşılıksız nişanlık ve gelinlik temini sağlayarak, genç çiftlerin mutluluklarına katkıda bulunuyor. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hayır Çarşısı’nın ihtiyaç sahibi gençler için yeni bir uygulama başlattığını belirterek, “Hayır Çarşımız, çok kombinasyonlu bir çalışma içerisindedir.  Tek boyutlu sadece gıda veya giyim değil, aynı zamanda nişan ve düğün yapmak isteyen ihtiyaç sahibi insanlarımıza da gerek nişan, gerek gelinlik kıyafeti olsun Hayır Çarşımızda bu hizmetlerde verilmektedir” diyerek, ihtiyaç sahibi genç çiftlerin nişanlık ve gelinlikleri Hayır Çarşısı’nda temin edebileceklerini söyledi. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!