Malatya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    34.90
  • ALTIN
    2436.5
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66774.31$

Malatyaspor'un Düştüğü Hal Yürekleri Sızlattı


Malatyaspor'un Düştüğü Hal Yürekleri Sızlattı
Malatyaspor'un düştüğü hal spor kamuoyunun vicdanını yaraladı.
Malatya 1. Amatör karşılaşmaları’nda renkli ve ilginç gelişmelerin ardından 3. Hafta maçları da geri de kaldı. Hafta sonu Yeşiltepe stadında oynanan Malatyaspor – 1966 Gençlik maçı, Malatyaspor’un 6 kişi kalması dolayısıyla 39. Dakikada maçın hakemi tarafından tatil etmesine neden oldu. Futbolcuların gözyaşını tutamadığı görüldü.



Bir zamanlar 4 büyüklere kafa tutan, UEFA’da ülkemizi temsil eden Malatyaspor’un, hala can çekişmesi futbol kamuoyunun içini acıtıyor. Efsane kulübün Amatör maçlarda sahaya çıkartacak 11 futbolcu bulamaması tarihe kara bir leke olarak geçti. Yeşiltepe Stadında 1966 Malatya Gençlik ile karşılaşan Malatyaspor  oyuncusu olmadığı için bu maça 9 futbolcuyla çıkmak zorunda kaldı. Malatyaspor, ilerleyen dakikalarda 3 oyuncunun sakatlanması üzerine 6 kişi kaldı. UEFA kurallarına göre maçın hakemi tarafından 39. dakikada maç tatil edildi.

Bu durumda 1966 Gençlik 3-0 hükmen galip ilan edileceği belirtilirken eski başkanlardan Hikmet Tanrıverdi’nin “ Yiğidi düştüğü yerden kaldıracağız”  sözü bir kez daha kulakları çınlattı.

BU ADAMIN NE BEKLENTİSİ VAR ?



Kulübü düşürdüğü halden hiç bir rahatsızlık duymadan hala sosyal medya hesabından sağa sola naralar atan Bülent Kapkıner'in hala ne beklentide olduğunu kamuoyu merakla bekliyor. Malatya takımlarının idarecileri yüzünden yıllardır kısır bir döngüde gidip gelen amatör ruh bir türlü kentin yakasını bırakmadı. Milyonlarca lira harcanmasına rağmen tek profesyonel kulübün olması kent adına büyük bir kayıp olarak görünüyor. 

KAPKINER HAKKINDA ŞOK İDDİALAR



Geçtiğimiz yıl eski kulüp başkanları ve yöneticileri tarafından kulübün ayakta kalabilmesi için yapılan nakdi yardımların yendiğini iddia ederek tepki gösteren bir grup “ Yeter artık bırakın bu kulübün yakasını hala ne medet umuyorsunuz bu takımdan. Yıllardır sömürüp yediğiniz yetmedi mi? Şeklinde tepkileri olayın hiçbir Malatyalıya yakışmayacak bir hal aldığının en büyük göstergesi.   

KARADAĞ "ONURUMUZLA OYNAMASINLAR"



Malatyaspor eski başkanlarından İş Adamı Haşim Karadağ takımın içler acısı haline son derece üzüldüğünü belirtirken “ Malatyaspor , Malatyalıların onurudur, gururudur şerefidir. Bu kulüp her ne cenderelerden geçtiyse de bu hallere düşecek bir kulüp olmamalı. Mevcut yönetim hakkında çeşitli şaibeli söylentiler yüzünden kimse destek veremiyor. Buradan sesleniyorum bıraksınlar kulübü bizzat ben alıp tüm masraflarını karşılama ve tekrar ayağa kaldırma sözü veriyorum. Bu takımı böyle rezil etmek hiç kimsenin hakkı değil ” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!