Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63886.024$

Malatya'daki Metal ve Mental Yorgunlar


Malatya'daki Metal ve Mental Yorgunlar
Malatya’daki metal ve mental yorgunlar listesi Son günlerden gündemden düşmeyen metal ve mental yorgunluk kavramının peşine Malatya’da düştük.
Malatya’daki metal ve mental yorgunlar listesi Son günlerden gündemden düşmeyen metal ve mental yorgunluk kavramının peşine Malatya’da düştük.

İsim isim Malatya’da ki metal ve mental yorgunları kaleme aldık.

ÖZNUR ÇALIK



2007 Seçimleriyle TBMM’ye milletvekili olarak giren Öznur Çalık, geride bıraktığı 10 yılın ardından hayli yorulduğu gözlerden kaçmıyor. Çalık’ın bakan olmak için sarf ettiği enerjinin de heba olmasının ardından mental olarak ta yorulduğu yorumlarının yapılmasına neden oluyor. Ak Parti Genel Başkan yardımcılığı görevini aldıktan sonra Malatya ile bağını gevşeten hanım milletvekilinin hafta sonlarını Malatya’da geçirmek yerine, başka şehirleri tercih ettiği söyleniyor. Öte yandan 15 Temmuz hain ve alçak ülke işgalinin ardından Ablasının darbecilerle beraber olduğunun ortaya çıkmasının ardından Malatya'yı terk etti şeklinde yapılan söylentiler de, Öznur Çalık’ı mental olarak son noktaya getirdiği de belirtiliyor.

AHMET ÇAKIR



2009 Yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın ayağını kaydırarak, belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Ahmet Çakır’ın metal ve mental yorgunlukta başı çektiği her platformda açıkça konuşulmakta. Öyle ki, Malatya Belediyesinin borç batağına sürüklenmesinde birinci fail olarak gösterenlerin sayısı rekora denecek çoğunluğa ulaştı. Çakır döneminde Malatya Belediyesi’nde yaşanan yolsuzlukların ve usulsüzlüklerin tek sebebinin ise Ahmet Çakır’ın mental olarak iflas etmesi ve metal yorgunluğu birinci unsur olarak gösterilmekte. Tüm Malatyalılar sabırsızlıkla, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, Ahmet Çakır’ı görevden almasını bekliyor.

TAHA ÖZHAN



Ahmet Davutoğlu’nun istifasıyla ortada kalan Taha Özhan için metal yorgun sıfatı oldukça hafif kalır. Milletvekilliğini doldurmak için gün sayan Özhan’ın, Malatya’da ki 2. Ahmet Özal Vakıası demek daha doğru olacaktır. Özhan’ın mental yorgunluğu yanı sıra metal ve ametal yorgunu olarak siyasete havlu attığı söylenebilir.

NURETTİN YAŞAR



Kazara Malatya Milletvekilliği listesine giren Nurettin Yaşar’ın, metal ve mental yorgunluğu var mı bilinmez. Ancak, Yaşar’ın, Malatyalıları yorduğu ve siyasetin s’inden anlamadığı gibi, siyasi arenada ne işi var acaba? Sormamıza da neden olduğunu söylemeyiz.

MUSTAFA ŞAHİN



2011’de milletvekilliği seçilen ve geride kalan 6 yılda kendisinden beklenilen performansı pek sergilemeyen Şahin, metal yorgunluğunu yakın çevresine itiraf ettiği de bilinmekte.

HAKAN KAHTALI



Esenlik şirketinin tedarikçisi Ak Parti Malatya İl Başkanı metal ve mental yorgunlukta ipi ilk göğüsleyenler arasında. Taha Özhan’ın ısrarı, Davutoğlu’nun kavliyle il başkanlığına atanan Kahtalı’nın Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevine son verilmesini Malatyalılar iple çekiyor.

HULUSİ BOYRAZ



Türkiye’de Perakende sektöründe önde gelen firmalarından Esenlik Şirketini borç batağına sürükleyen Genel Müdür Hulusi Boyraz için metal ve mental yorgunluk kavramı az gelir. Boyraz için Türk Dil Kurumun yeni bir kelime üretmesini veya önermesini bekliyoruz.

HASAN HÜSEYİN ERKOÇ



TSO’nun ballı başkanı Hasan Hüseyin Erkoç için de metal ve mental yorgunluk kelimesi hafif kalır. 2011 milletvekilliği seçimleri öncesi İstifa eden Mücahit Fındıklı’nın yerine vekaleten atandı. İlk kongrede karşısına güçlü rakip çıkmadığı için görevde kalan Erkoç’un, son bir yılda ertelemelerden dolayı koltuğunu muhafaza etmesi, başkanı hayli yorduğu gözleniyor.

MEHMET ASİLTÜRK



Saadet Partisinin 15 yıllık il Başkanını da metal yorgunlar arasında görmekteyiz.

Malatya Büyükşehir Gazetesi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!