Malatya
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2393.5
  • BIST
    10276.88
  • BTC
    63755.226$

Malatya'da Marjinal Yapının Yeni Tezgahı


Malatya'da Marjinal Yapının Yeni Tezgahı
Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube eski başkanlarından Namık Şahin MTSO’ya aday olduğunu açıkladı. Kulisler hareketlenmeye başladı.  
Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube eski başkanlarından Namık Şahin MTSO’ya aday olduğunu açıkladı. 

Malatya’da marjinal yapılanmanın üyesi olduğu iddia edilen ve aynı zamanda AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin’in akrabası olduğu öne sürülen Namık Şahin’in Malatya’nın ikinci bir ticari kurumu olan TSO’ya aday olması akıllara farklı sorular getirdi. Para’yı elinde tutan ve çeviren Malatya Marjinal Yapılanması bu önemli noktayı’da eline geçirerek gücüne güç katmayı hedefliyor. Öte yandan Marjinal yapılanmanın uzantısı olduğu iddia edilen mevcut Hüseyin Kalan yönetimini ziyaret eden Namık Şahin deyim yerindeyse kardeşlerinden destek aldı. Hasan Hüseyin Erkoç için metal yorgunluk açıklaması yapan Kalan "Malatya Ticaret Sanayi Odası'nda (TSO) bir metal yorgunluk söz konusu ve tavrımızı değişimden yana koyduk" dedi.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Kalan “ Namık Başkanımızın bu Malatya Ticaret Sanayi Odası metal yorgunluğu kaldıracağına inanıyoruz ve MÜSİAD olarak kendine tam destek veriyoruz" diye konuştu.



Başrolünü Şafak Sezer'in oynadığı Kutsal Damacana Filminden " Milleti yiyip bitirdiniz" derken bir resim  

KESER DÖNER SAP DÖNER, GÜN GELİR HESAP DÖNER



20 Yıldır TSO yönetimini elinde tutan grubun son seçimde yüzde 44'lük güven kaybına rağmen seçim sonucunu zafer ilan etmesi hayret ve şaşkınlıkla karşılanmıştı. Mevcut yönetimin yüzde 56 buçukluk oy oranıyla, Malatya ekonomi dünyasına hangi kalitede hizmet sunacağı yazmamıza rağmen gelinen noktada arpa boyu yol ilerlemediği görüldü. 

Geçen Seçimlerde TSO Seçimine Muzaffer Erşan, Hasan Hüseyin Erkoç girmiş seçim %56 lık oy dilimiyle Hasan Hüseyin Erkoç’un kazanmasıyla sonuçlanmış ve bir çok eleştiriyi peşinden getirmişti.  

Eski genel sekreter Erkan Gölgeli ile adli süreç yaşayan mevcut yönetimin usulsüz işler yaptığı öne sürülmüş adli işlemlerin devam ettiği yönünde kamuoyuna açıklamalar yapılmıştı. 

AKP Malatya Eski Milletvekili Mücahit Fındıklı’nın Ankara TOBB ve Rıfat Hisarcıklıoğlu destekli yıllardır saltanatını devam ettiren Hasan Hüseyin Erkoç’un bu seçimde nasıl bir hamle yapacağı merak konusu olurken aldığımız bilgiler mevcut grubun elinin iyice zayıfladığı yönünde. 

MÜSİAD Malatya Şubesi Eski Başkanlarından Mehmet Balin  ve MTSO Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu başkan adaylığı için kolları sıvayan isimler arasında yer alırken istişare görüşmelerinin son dönemde bir hayli arttığı dillendirilen konular arasında yer alıyor. 

Öte yandan TSO’da yapılacak olan seçim öncesi en az 3-4 adayın çıkacağı kulislerde dolaşan bilgiler arasında. TSO’da yaşanan tüm gelişmeler, kulis bilgilerini ve seçim öncesi, sonrası tüm yaşananları malatyadan.com’dan takip edebilirsiniz. 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!