Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.6
  • EURO
    34.77
  • ALTIN
    2496.6
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    62159.1$

Ahmet Çakır İstifa İçin Kötü Haberi Verdi!


Ahmet Çakır İstifa İçin Kötü Haberi Verdi!
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır " İstifa edecek misiniz? " sorusunda beklenmedik bir şekilde kötü bir cevap verdi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın metal yorgunluğu ve değişim lafı ortadayken adı bir çok mahkemelik olaya karışan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’dan kendinden emin mesaj gelmesi akıllarda soru işaretleri uyandırdı.  Metal Yorgunluğu kapsamında Ak Partide başlatılan yenilenme ve değişim rüzgarını Malatya’yı kapsamını bekleyen çok sayıda Malatyalı, Belediye Başkanlarının ve Ak Parti İl Başkanının istifasını istedikleri ortaya çıktı. Sosyal medyada istifa sesleri yankılanırken, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise konuyla ilgili skandal bir açıklama yapması dikkatlerden kaçmadı.

ÇAKIR, KENDİSİNDEN OLDUKÇA EMİN



İstifa edecek büyükşehir belediye başkanları arasında var mısınız? sorusuna cevap veren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır " Cumhurbaşkanımızın söylemleri bizim için emirdir. İstifası istenen başkanlar arasında Malatya yoktur. Ben görevimin başındayım, istifa etmemde asla söz konusu değil. Sevmeyenler için kötü haber, sevenler için de müjde olsun. Birileri üzülecek ama durum böyle. Malatya’da metal yorgunluk yok, yapacak daha çok işimiz var. Görevimin başındayım" dedi.

Peki ama Ahmet Çakır’ın bu kadar kendinden emin olmasının sebebi nedir? Çok yakın süreçte Zeki Sarılar ve Fen İşleri Müdürlüğünde çıkan yolsuzluk olaylarından dolayı adli süreçte davaların henüz sıcaklığını koruduğu ve yine iddialara göre marjinal grubun arka bahçesine dönen belediyecilik anlayışıyla daha ne kadar o koltuğu işgal edeceği merak konusu. Manşetten verdiğimiz “Çakır’dan kötü haber” başlığı kendi söyleminden alınmış ve sevmediğimiz için kötü haberi biz yapmış olmanın maalesef üzüntüsü içerisindeyiz. Sevenlerinin de zil takıp oynadığını görmedik ayrıca...

Sipariş üzerine istifası alınan belediye başkanlarından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve diğerleri de zaten ben yorgunum yada fetöcüyüm yada yolsuzluk yaptım demedi onlarda tıpkı Çakır gibi gayet başarılı olduklarını ve bu işin nerden icap ettiğini anlamaya çalıştı.  Demekki fazla emin olmamak lazım. 

HER YERDE DEĞİŞİM YENİLEME OLACAK!



Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan konuyla ilgili ne söylemişti? "AK Parti, milletin bağrından çıkmış ve bugüne kadar gücüne hep milletten almış bir partidir. Milletimizle irtibatımızın zayıfladığı gün, bizim Allah göstermesin bittiğimiz gün olacaktır. Bu yıl sonuna kadar il teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız, belde teşkilatlarımız kesinlikle dün de arkadaşlarımla paylaştım, tamamını güncelleyeceğiz. Yeniden gözden geçireceğiz. Çünkü ortada bir metal yorgunluğu var. Bunu aşmamız lazım. Onun için de çok daha dinamik ekiplerle inşallah 2019'a hazırlanmamız gerekiyor. Bunun için de bütün ilgili birimlerimizin yoğun bir çalışma içerisinde bu hazırlıkları yapması gerekiyor. Diğer taraftan da bakanlıklarımızın hepsi hazırlıklarını, çalışma programlarını, takvimlerini hazırlayarak, bir taraftan 2019'un bir taraftan da 2023'ün programını güncellemek durumundadır. Ben sizlere güveniyorum”

 

SİZE GÖRE AHMET ÇAKIR İSTİFA ETMELİ Mİ? 

DEV ANKETİMİZE KATILARAK OY KULLANABİLİRSİNİZ 

OY VER

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!