Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    68141.338$

İhsan Akın Hem Kendini, Hem Partiyi Rezil Etti!


İhsan Akın Hem Kendini, Hem Partiyi Rezil Etti!
“Başka ülkede yaşayamam” diye komik durumlar için atfedilen bir söz illaki duymuşsunuzdur. En ilginç ve komik şeyler için söylenir ki adeta bunları yaşamaktan keyif alan insanların yaşam eğlencesine dönüşmüştür. 

Malatya Seçim sürecini başından tek ve sıkı bir takiple yürüten Malatyadan.com okurları şahit oldukları üzere garip gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 

Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, AK Parti Yazıhan Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu. Öyle bir ismin karşısına aday oluyor ki, Nevzat Öztürk gibi kurt bir siyasetçi 20-25 yılını bu alanda master yapmış bir belediye başkanına karşı aday olmak zaten siyasetten anlamadığının göstergesi. Sen Nevzat başkanın bırak rakibi, çırağı bile olamazsın.

Madem aday oldun, ki en doğal hakkındır. Bari sonuna kadar işi götür kendini rezil etme. Adaylık şansı kalmayınca parti, parti arayıp beni aday edin demeler mi, bulunduğu birlikten istafa etmeden aday olmak mı, birlik imkanlarını ve araçlarını seçim gezilerinde kullanmak mı, buna benzer çoğaltacağımız bir sürü hata ile başlanan bir eylem. 

En son TÜİK verileri ne kadar beceriksiz ve başarısız olduğunu ortaya çıkarıp Doğu Anadolu’nun en az küçük baş hayvan üreten ilinin Malatya olduğunu açıklaması bu sürecin tuzu biberi oldu. 

Belediye Başkanlığını hak etmen için “Ablana” güvenme önce siyasi çevre edin, başarılı iş yap, insanların teveccühünü kazan, dik duruşun olsun, pireye kızıp yorganı yakma. Her şeyden önemlisi de dürüst ve düzgün adamlarla yol yürü. Trol ve tetikçi medya seni rezil ettiğinin farkında bile değilsin. Şayet onlar gerçekten dost olsa senin bu tepkinin sana faydadan çok zarar getireceğini söyler, uyarırlardı. 

Haksızlık dediğin şeylere gelince 90 tane aday var. 80 tanesi aday olmayacak. Bu insanların hepsi haksızlığa mı uğramış oluyor? Sen en büyük haksızlığı kendi sektörüne ve üreticiye yaptın. İşine gücüne bak! Hayvancılığı geliştir, yapamıyorsan da bırak git! Siyaset de, hayvancılıkta senin işin değil kardeşim. 

“ADAYLIKTAN ÇEKİLİYORUM”

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Yazıhan İlçe Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın, haksızlığa uğradığını belirterek, aday adaylıktan geri çekildiğini açıkladı.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti Yazıhan Belediye Başkan Aday Adayı olan Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın, haksızlığa uğradığını belirterek aday adaylıktan çekildiğini açıkladı.
Bugüne kadar yalana bulaşmadıklarını dile getiren Akın, şunları söyledi: “ Bizler çok şükür bugüne kadar tarlada, yaylada ve ahırda toprağa bulaştık ama siyasi ve politik hiçbir çamura, yalana ve dolana bulaşmadık, bundan sonrada asla bulaşmayız. Özellikle son zamanlarda yerelde dönen entrikalar, ahbap çavuş ilişkileri ve manevi şahsi ilişkileri onları bağlar, bizi bağlamaz, biz çıktığımız hizmetkârlık yolunda Yazıhan’ımız için milletimizin istediği doğrultuda durmadan yolumuza devam edeceğiz inşallah.”

“Temiz ve şeffaf dosyamızı çekiyoruz”

Yerel seçimler öncesi çeşitli çalışmalara imza attıklarını, vatandaştan yoğun destek aldıklarını  ifade eden Akın, kapalı kapılar ardına tarafsız davranılmayarak başka adayın belirlendiğini söyledi. Akın, “ Biz 22 Kasım 2023 tarihinde Ak Parti Yazıhan ilçe Bld Bşk aday adaylığı dosyamızı ilçe başkanlığına verdik, çok güzel çalışmalar yaptık, Milletimizin çok yoğun desteği ve teveccühünü kazanmamıza rağmen, geldiğimiz noktada adayların kapalı kapılar arkasından benim adamım olsun zihniyetiyle belirlenmesi ve sahada olanların dikkate alınmaması çoğu aday adaylarını ve bizleri üzmüştür, bu anlamda Yazıhan ilçemize aylar önce hizmet yolunda verdiğimiz temiz ve şeffaf dosyamızı çekiyor ve partiden istifa ediyoruz” dedi.

“Malatya’mız beşten büyüktür”

Yapılan haksızlığı eleştirdiğini vurgulayan Akın, Malatya’nın 5’ten büyük olduğunu kaydederek şu ifadeleri kullandı: “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Dünya beşten büyüktür dediği gibi, bizlerde Malatya ve Yazıhan’daki  bazı odak ve guruplara karşı Malatya’mız beşten büyüktür diyor, yapılan haksızlık ve yanlışları eleştiriyor, Ak Parti’deki aday adaylığımızı geri çekiyor, bundan sonra da Yazıhan ve Yazıhanlılarımıza hizmet sevdamız artarak devam edecektir.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 5
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Yazıhanlı
    01-02-2024 13:22

    İhsan bey tamamen kuru sıkı gibi davranıyor tehdit vari konuşan biri nasıl belediye başkanı olabilir hizmetkar olacağım diyor herkesle kavga etmeye hazırım yerim belli diyor saçma sapan konuşmayla siyaset olmaz önce bunu öğrenmesi lazım birlikten 3 5 yazıhanlıyı çevresine toplayarak seçim kazanılmaz önce nasıl konuşulacağını öğrenecek.

  • yorum avatar
    Filiz
    30-01-2024 11:43

    Ya siyasetin, cılkını çıkardılar oradan oraya geçip duruyorlar yarım yeniden refahtan olsun kazandı diyelim hop ak partiye geç yablışşşş

  • yorum avatar
    Ccc
    29-01-2024 21:19

    Bu arkadaş yeniden refahla anlaşmalı zaten bekliyordu bı ihtimal akp gosterirmi diye umut kalmayinca istifa etti yarın refahla çıkar meydana

  • yorum avatar
    Esan
    29-01-2024 18:37

    İhsan Bey, öncelikle maaş aldığı Belediye uğrayıp kazancını helal ettirmeliydi. Yıllardan beri Büyükşehir Belediyesine hiç gitmeden maaş alıyor.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!