AK Parti Adayı Seçilme Şansı Kalmayınca Bakın Ne Yaptı?

Malatya Siyaset tarihi garip bir adaylık sürecine daha tanıklık ediyor. AK Parti'den umudu kesilen İhsan Akın'ın kapı kapı partileri dolaştığı adaylık için teklifler topladığı iddia edildi.
Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın bilindiği üzere AK Parti’den Yazıhan Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Dünkü analizimizde de belirttiğimiz gibi birkaç trol ve tetikçi medya’dan medet umar hale gelmesi Akın’ı farklı arayışlara sevk ettiği iddiaları haber merkezimize ulaştı.
AK Parti’nin Yazıhan ilçesinde mevcut başkan Nevzat Öztürk ile yola devam etmesine kesin gözle bakılırken rakip İhsan Akın’ın parti parti dolaşıp randevu talep ettiği iddiaları çaresizliğini ortaya serdi. Birkaç farklı parti temsilcisinin İhsan Akın’ın bu tavrını eleştirerek biraz omurgalı siyaset yapmasını önerdiği paylaşıldı.
Öte yandan İhsan Akın’ın aday adayı olurken Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’nden istifa etmemesi ayrıca tartışılırken, hayvancılıkla uğraşan insanların sorunlarına herhangi bir çözüm bulmadığını, ancak promosyon ürünler, takvim dağıtarak, kahvaltı ve yemek programları düzenleyerek iş yapıyor algısına sığındığı noktasında bir çok eleştiri yapıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 1SEVDİM
- 1ALKIŞ
- 2KOMİK
- 1İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.