Malatya
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66984.739$

Turgut Özal Üniversitesi'nde Şok Uygulama Tepki Çekti!


Turgut Özal Üniversitesi'nde Şok Uygulama Tepki Çekti!
Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nde 4D Personeline özel kıyafet uygulaması personellerin tepkisiyle karşılandı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nden akıllara zarar bir uygulama daha gündeme bomba gibi düştü. Rektör Recep Bentli göreve geldiği günden beri, eski yönetimin aldığı personel ve çalışanlarla adeta bir hesaplaşma tutumundan vazgeçmemesi artık personelleri canından bezdirdi.
Defalarca mobbing yapıldığına yönelik haber yapmıştık. Fakat bu her kelimesi doğru haberlerimizi de mahkeme kararıyla kaldırtmayı başarmışlardı. 

AMERİKA CEZAEVLERİNİ ARATMAYAN UYGULAMA!

Malatya’nın korkusuz ve cesur tek haber sitesi olan malatyadan.com’a özel açıklamalarda bulunan ve ismini belirtmeyen bir personel “Eleştiriler yönetimin ve rektör’ün o kadar zoruna gitmiş olmalı ki, işçileri aşağılamak adına özel bir kıyafet tasarlanmış. Fakat bu karar çağdışıdır. Fişlemek yada hakir görmekten başka bir mana çıkmamaktadır. Sonuçta bu personelin bir çoğu memur. Bunlar bu akılla mı bilim yuvası yönetiyor? Gerçekten anlamakta zorlanıyoruz. Rektör efendi şunu iyi bilsin hiçbir personel bu tek tip kıyafet kararına uymayacaktır. Gerekirse demokratik hakkımız olan eylem ve protestomuzu yaparız. Yine giymeyiz deli saçmalığı kıyafetleri.” Dedi. 

TYP’Lİ MANKELERE MASA BAŞI GÖREV!

O kadar keyfi uygulamanın yapıldığına dikkat çeken tepkili personeller, “İşe yeni alınan TYP’li mankenleri masa başı görev verip, yıllardır kurumda çalışan personelleri hala en dip görevlerle ezmeye devam ediyorlar. Bu yönetime hakkımızı helal etmiyoruz. Bir söz var ‘İnsancıl olmadıkça, adil olamazsınız.’ Ehliyet ve liyakatten yoksun bu insanlara, kurumları teslim edenleri Allah’a havale ediyoruz.” Dedi.  
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 9
    SEVDİM
  • 16
    ALKIŞ
  • 9
    KOMİK
  • 6
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 6
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Keno
    11-05-2024 23:50

    Bu üniversite lise ayarinda bir yer. Tekrar inönü ünv dahil olması gerekir. 3-4 bölümü var zaten. Türkiyedeki bütün ünv bölseniz yeni üniversiteler acmiş olmazsınız. Bu üniv, inönü ünv ayrılmıştı. Tekrar inonu unv baglnsin

  • yorum avatar
    Ders
    08-05-2024 00:30

    Bu üniversite de istatistikçi hoca yok

  • yorum avatar
    Assssss
    06-05-2024 08:39

    Bununla uğrasacaginiza neden bir hastane otopark işletir bunu yazin

  • yorum avatar
    Çiçek
    06-05-2024 05:45

    Kusura bakmayin. Ama eski Arastirma yok. Eskiden kosa kosa gittimiz o guzelim hastanr gitmis yerine kafasina gore takilan doktorve personeller gelmis. Tuvaletler berbat pecete yok pislik icinde her taraf. Ben cocumu yatirdim 3 saaye bir kontrolnicin oda geldiler tuvalet ler pislik icinde dedim personel koltukta uyuyor doktora soledim neden ben gelip cocumun atesiniz ciktini kustugunu isalinin devam eddini size soyluyorum neden siz takip edmiyosunuz isinize gelmiyosa imza verip cikabilirainjz dedi bana doktor. Babasinin hastanesinj den kovuyor gibi. Hemsire gelip durduk yere yapmami istedi seyleri beni azarliyarak soyledi. Cocuk azarlarmis gibi beni azarladilar. Ladin doguma muaneye gittim acilden illa atl ulturasyon bakacaz dediler . Hocam devletimiz size ulturasyon cihazi vermis neden normal ulturasyonu yapmiyosunuz dedimde bana yapiyosan yap yapmiyosan da yedaviyi muaneyi reddediyorum diye imza at gidebilirsin dedi. Yani daha neler neler. Hangi birini amlatalim. Allah mecbur edmesin. Ama mecbur kalinca gitmek zorunda kaliyoruz.

  • yorum avatar
    Malatya
    05-05-2024 22:47

    Tek tip elbise yok bunlarla uğraşacağınıza hasta çarşaf ve kılıfları hasta odalarının tuvalet ve banyosunun pisliklerini düzeltin

  • yorum avatar
    Reis
    05-05-2024 21:43

    Rıza Uğur Çelik'in yüzüne söylemeyi denemeni tavsiye ederim. Kendisi pek arkasından konuşulmasını sevmez

  • yorum avatar
    Crisis
    05-05-2024 20:24

    Yapılan işin ozelligine göre tek tip elbise giyilebilir.yanlış uygulamaları eleştirin fakat mahkum fotoğrafları koymak nedir..

  • yorum avatar
    Uğur
    05-05-2024 10:18

    Ben 7 yıl çalıştım bu hastanede aynı durumları yaşadım bu yıllar içinde mobbingde gördüm ve aynı tek tip kıyafetleri de giydim sonunda istifa ettim kurtuldum Allah orada çalışanlara yardım etsin yönetimi gelen gideni aratmıyor

  • yorum avatar
    Çalışan
    05-05-2024 07:48

    O üstleri aslında Genel Sekreter Ahmet Selim Özkan'a hediye etmek lazım. Ancak o zaman işçinin halinden anlar. Adamlar her ay 80-100 bin TL maaş alıyor. Kim takar işçi ölmüş mü kalmış mı diye Rektörlük ilk elbiseyi Ahmet Selim Özkan'a hediye etsin. Şapkasını da ben hediye edeceğim. İşçinin hakkını vermedikleri hergün haklarında sayısız haberler çıkacaktır. Kendi düşen ağlamaz 4D işçilerine kafa tutan kim olursa olsun yaptıklarının karşılığını mislisi ile öder. O koltuklarda bir daha oturamaz. Bir dahaki rektörlük makamını zor görür benden söylemesi.

  • yorum avatar
    Cmm
    05-05-2024 07:39

    Tek tip elbise yok. Nerden duydunuz ya da gördünüz.

  • yorum avatar
    Hürrem
    04-05-2024 23:53

    Vay senin allahına gurban malatya tabiriyle vay senin kalemine kurban herşeyi özetlemişsin iftira atanlar gevendelik yapanlar mankenler hepsi masa başındaaaaaa.yanı başlarındaaaa

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!