Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    34.80
  • ALTIN
    2399.5
  • BIST
    10208.65
  • BTC
    59261.61$

Sosyete Vekil Fendoğlu'nun Yeğenlerini Fena Kızdırmışız!

Sosyete Vekil Fendoğlu'nun Yeğenlerini Fena Kızdırmışız!
Sosyete vekil Mehmet Fendoğlu ve yeğenlerinin sancıları devam ediyor. 

Amcaları merhum Malatya Belediyesi Eski Başkanlarından Namıdiğer (Hamido) Hamit Fendoğlu’nun hatırına ve Cumhur ittifakından dolayı AK Parti Milletvekillerine tepki veren sağ seçmenin oylarıyla Milletvekili seçilen sosyete yeğen Mehmet Fendoğlu, amca mirası yemeye devam ediyor. Rahmetli’nin ölüm yıl dönümünde adeta kemiklerini sızlatan yeğen ve torunlar torpil ve haram lokma yemekten geri kalmıyor. 

Yaklaşık 6-7 ay önce Malatya’nın skandallarla anılan Üniversitesi Turgut Özal Üniversitesi’nde MHP’li Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu’nun Meşaleci rektör Recep Bentli’ye öz yeğeni Onur Fendoğlu’nu öğretim görevlisi yapması için baskı yaptığını, rektöründe baş göz üstüne deyip YÖK’den Cam ve Seramik Kadrosu açtıramadıklarını, şayet siz bu işi hallederseniz gerisi bizde şeklinde onay vermesinin ardından Sosyete vekil YÖK’den daha önce suç olduğuna dair yasalar ve bilgiler oluşturulmasına rağmen kişiye özel kadro açarak adeta suç işlediler. 

Yeğen Onur Fendoğlu’nun mesleği tasarım geçmesine rağmen Cam ve Seramik Bölümüne Tasarımı da ekletip tam işi kılıfına uyduruyorlardı ki, haber merkezimize gelen ihbarlarla bu usulsüzlüğü Malatya’nın en çok okunan sitesi olarak Ulusal gündeme taşıdık. Sözcü ve bir takım ulusal adreste konunun gündem olmasıyla birlikte acemi rektör geri adım atıp kendisini uyardığımız telefonda bize teşekkür edip görevlendirmeyi yapmayacağını beyan etti. Bu gelişmenin ardından tıpkı ablası Eda Fendoğlu gibi torpille haram lokmadan engellediğimiz için teşekkür beklerken, iki kardeş yemeyip içmeyip savcılığa gidip hakkımızda suç duyurusunda bulunmuş. Temmuz tarihli başvuru Malatyadan, İstanbul’a ancak 11 ay sonra gelebildi. 

ALLAH CEZANIZI VERECEK!

Türk Halk Müziği Sanatçımız İbrahim Tatlıses ile bütünleşen söz olan “Allah Cezanızı Verecek” demekten kendimizi alamadık. 

İddiaları okuduğumuzda adeta şok olduk. Kendi sosyal medyasında paylaştığı resimlerin Photoshop ve gizli olarak ele geçirildiğini iddia edecek izan yoksunu bu tasarımcı arkadaş, bununla yetinmeyip şu komik sözleri eklemekten geri kalmamış

Hem Şahsımın hem de kardeşim Eda Fendoğlu’nun yetkinliklerimiz ile başarılı bireyler olup şehrimize bir çok fayda da bulunduk ve bulunmaya da devam ediyoruz. Deprem Bölgesinden herkes tayin isteyip kadro aldırıp giderken yine de memleketime hizmet etmek istediğim için üniversitede ki ilana başvuruda bulundum. Ailemizden Milletvekili çıkmış olması bizim başarılı olmamızın nasıl önüne geçebilir? Bir çok yere başvuru yapıp geçebilecekken deprem bölgesi Malatya’da kalmak, tam aksine memleketimize takdir görecek bir durumdur.  

TORPİLDEN NEDEN MEDET UMUYORSUNUZ?

Bu aklıevvel arkadaşa şunu sormak lazım; Madem yukarıda bahsettiğin gibi başarılı ve Malatya’nın üstün ailesisiniz neden amcanız sosyete vekil’den medet umuyorsunuz. Ablan Eda Fendoğlu’nu bir dönem önceki rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’a minnet rica edip işe aldıran amcan değil mi? Hakkınla kimseden yardım almadan girip kazandın da biz mi engel olduk. Ablan gibi haram lokma yeme diye bize teşekkür etmen gerekirken kalkıp birde dava açıyorsun. Ablanın hakkı olmamasına rağmen görevlendirme yapılması sence dinen ve ve ahlaka uygun mudur? Yazık bırakın bu işleri.

SOSYETE VEKİL SAĞI SOLU ARATIP “BENDEN NE İSTİYOR” DEMİŞ

Birkaç aydır arayanın haddi hesabı yok. Peki konu ne? Sosyete vekil ortak arkadaşlara ve dostları arayıp yayın grubumuzu kastederek “Bunlar benden ne istiyor?” şeklinde sitem ettiğini öğrendik. Bizim senden isteğimiz görevin olan ve oylarıyla seçildiğin Malatya’nın derdini çöz. Vekil oldun diye sağa sola direktif verip torpille yeğenlerine özel kadro açtırma işe koyma. İhtiyacı olan mağdur depremzedelere el uzat. Bu dünyanın ahireti de var? Amcanın soyadına yakışır işler yap. Dost dediğin çevrende kimse kalmadı sende bunun farkındasın. Üç beş yalaka ile mutlu oluyorsan ne mutlu sana! Partinin 25-30 bin oyunu düşürdün. Bereket Gökhan Başkan gelip tekrar toparlamaya başladı. Selahattin Gürkan’ın bile arkasında duramadın. Parti’de yetkinde ağırlığında gün yüzüne çıkmış oldu. Bizi o üç beş kuruş verip mutlu ettiğin ve ajanslara paralı haber yaptırdığın tetikçi medya ve trollerle kıyaslama. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 5
    SEVDİM
  • 8
    ALKIŞ
  • 2
    KOMİK
  • 3
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!