Malatya
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    34.79
  • ALTIN
    2394.2
  • BIST
    10232.85
  • BTC
    59425.85$

Selahattin Gürkan Doğru Olan Borcu İlk Defa Açıkladı!

Selahattin Gürkan Doğru Olan Borcu İlk Defa Açıkladı!
Malatya Büyükşehir Belediyesi tekrar AK Parti'nin nemalanma takımı Şelalecilerin eline geçince kadrolaşmayı el altından kamuoyunu uyutarak yürütmek adına borç yalanıyla kamuoyunu meşgul etme ve gündem oluşturma oyununu izlemeye devam ediyoruz.

Seçimden önce olduğu gibi seçimden sonrada tartışmaların bitmediği Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde karşılıklı atışmalar devam ediyor. 

Olayların fitilini meclis toplantısında ateşleyen Meşaleci Başkan Sami Er, "Burada açık açık söylemem lazım buraya geldiğim ilk gün maaş ödemek durumundaydım. Maaşı çek ve krediyle, 85 milyonu kredi kullanarak ödedik yoksa personelimize maaşı ödeyemeyecektik." Yalanıyla ortam gerilmeye başlandı. Ardından 17 Katrilyon borç söylemiyle kendi partilerini ateşe atan ve ulusal medya’nın ağzına malzeme veren bu acemi güruh, medya’nın arayıp “Krediyi siz çekmemişsiniz. Doğru mudur?” sorusuna “Evet biz çekmedik bizden önce çekilmişti alıp kullandık” diyecek kadar akıl ve izan yoksunluğu ile karşı karşıya kalmıştır. 

BELEDİYE’NİN BORCU 3.5 MİLYAR TL

Tüm bu tartışmaların odağındaki bir diğer isim eski başkan Selahattin Gürkan Hafta içi Malatya’ya giderek hakkında yürütülen bu itibar suikastı ve karalamalara karşı basın açıklaması yapacağı öğrenildi. Tartışmalar ile ilgili olarak Malatya’nın en güvenilir ve gerçekleri yazan tek adresi Malatyadan.com’a özel açıklamalarda bulunan Gürkan “Yaşananlara hayret etmekle beraber sadece gülüyorum. Bizim çektiğimiz tutarı kamuoyunu aldatarak kendileri edinmiş ve belediyeyi batmış bitmiş gibi bir görüntü içerisine çekenleri Allah’a havale ediyorum. Bunlar önce partimize ardından Cumhurbaşkanımıza zarar vermektedir. Kasıtlı mı yapılıyor anlamış değilim. Ben Malatya’da 40 yıldır memurluk yapıyorum. Hakkımda bir yanlış iş olsa adli makamlar yargılamaz mı? Bakın yalan, dolan ve algı ile beni yıpratmak isteyenleri seçim öncesi de gördünüz. Hala troller ve bazı omurgasızların hedefi konumundayım. Hepsiyle adli merciler önünde hesaplaşacağım. Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin Banka borcu dışında bir borcu yoktur. Oda 3.5 Milyar TL’dir. Bugün Türkiye’de borçlu olmayan belediye yok ki! Ama telafuz edilen tutarlar gerçeği yansıtmamaktadır. Ciddi bir manipülasyon yapılmaktadır. “ dedi. 

KUYRUKLU YALAN HİKAYESİ

Birgün, Nasrettin Hoca, camide bir vaaz veriyordu. Cemaatten bir kısmının esnediğini ve bir kısmının uyukladığını farketti. Bunun üzerine şöyle konuşmaya başladı:

-Bir sabah, Akşehir`den dışarı çıkmıştım. Çayın kenarında dört ayaklı ördekler su içiyorlardı...

Dört ayaklı ördek sözünü işiten cemaat, gözlerini açarak Nasrettin Hoca`yı dikkatle dinlemeye başladı. Bunun üzerine Nasrettin Hoca:

-Yahu!... Siz nasıl adamlarsınız. Deminden beri size vaaz ediyorum, uyukluyorsunuz da, kuyruklu bir yalan uydurunca hepinizin gözleri açıldı...

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 3
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 2
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!