Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    67932.717$

Selahattin Gürkan Malatya'da Yıllarca Unutulmayacak!


Selahattin Gürkan Malatya'da Yıllarca Unutulmayacak!
Malatya'dan bir Selahattin Gürkan geldi geçti!

Battalgazi Belediyesi ve Malatya Büyükşehir Belediyesi süreçlerinde Malatya’nın en deneyimli ve uzun süre görev yapan belediye başkanlık ünvanını elinde bulunduran Selahattin Gürkan, tıpkı Mehmet Yaşar Çerçi ve Münir Erkal gibi memlekette hatırı sayılır bir hayran kitlesi oluşturmayı başardı. Kimse ne hırsızlığını ne yolsuzluğunu hiçbir yanlış işini görmedi. 

Başkan Gürkan’ı kimler sevmedi?

Malatya’da rantını koşturanlar, betoncular, müteahhitlerin bazıları, şehre çökemeyen milletvekilleri, şelale örgütü, fetöcüler ve bazı çeteden bozma trol ve tetikçiler. 

Defalarca uyarmamıza rağmen sırf iftira ve algı oluşturmamaları için başkan yine de alttan aldı. Malatya’da uğradığı bir takım sosyal medya saldırıları ve temayülde rakip adayın trollerinin Oda TV’ye yaptırdığı algı oyunlarını kimse unutmadı. 

Medya grubumuza gelen tehdit telefonlarını tek tek savcılığa verdik. Başkan Gürkan’ın kalmasının memlekete hayırlı olacağını çoğunluk gibi bizlerde düşündük fakat bu gerçekler bazılarının hoşuna gitmedi. Ne şelalesi kaldı, ne fetösü, ne uğursuzu ne çetesi, hepsi birden üzerimize geldi. Bunlardan bizzat Başkan Gürkan’ın bilgisi var. Biz hiçbir zaman partizanlık yapmadık. Kişiye ve memlekete olan faydasına, zararına göre haberler yaptık. Başarımızı hazmedemeyen trol ve tetikçiler nemalandıkları kurum yada kişilerin avukatlığına soyundu. Malatya kamuoyu artık gerçek gazetecilik ve haberlerle tanıştı. Sizin gibi paçavralara prim vermez.  

Malatyadan.com olarak bu saatten sonra Selahattin başkanımıza tüm emekleri için teşekkür eder, sağlıklı ve hayırlı ömürler dileriz.

Yeni gösterilen Aday Sami Er içinde İl Özel İdaresinde Genel Sekreterlik yaptığı dönemde başarılı işlerini sürekli yazdık. Kendisi için şuan bir olumsuzluk yok. Şayet şelale örgütüne mensupluğu iddiaları yada belediyede oluşturacağı ekibin bu gruba yakınlığını görürsek bunları da kamuoyuna tek tek deşifre etmeye devam edeceğiz. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 4
    SEVDİM
  • 21
    ALKIŞ
  • 8
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 2
    ÜZGÜN
  • 21
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Salih
    22-01-2024 10:42

    Sn.Selahattin Gürkan Başkanım 5 yıl önce adaylığı açıklandığında Havalimanında nasıl karşılanmıştı Malatya böyle bir karşılama görmemişti.Çalışkanlığına şahidim.Aday olmalıydı.Umarım tekrar başkan olarak Malatyaya hizmet eder.Gönül Çalab’ın tahtı, Çalap gönüle baktı, İki cihan bedbahtı, Kim gönül yıkar ise.” bu sözü çok sever kendisi ve Yunus gibi gönül kazanmaktan başka ne yaptı ki..

  • yorum avatar
    Abuzer
    22-01-2024 08:54

    Yav he he siz öyle diyorsunuz ya he he

  • yorum avatar
    Memur
    21-01-2024 18:41

    Ben Malatya'da yaşayan sade bir vatandaşım.herkes gibi benimde bir kaç oyum var .Durust olmak belediye yönetmeye dürüst olmak ülke yönetmeye yetmiyor .beyin lazım kafa lazım yetenek lazım.yaptigin iş ile pismen lazım icraat lazım hizmet lazım değişim lazım konuşmasını bilmek lazım.bunlardan hangisi var .malesef ben göremedim.bu millet nasıl bir kafa taşıyor ne içiyor onuda çözemedim.

  • yorum avatar
    Recep
    21-01-2024 13:05

    Selahattin beye bir malatyalı olarak teşekkür ederim. yorumunuzda şelale örgütüyle karşı karşıya geldi demişsinizde yapamadı malesef.sami er eğer gelince bu din bezirganı güruhun önünü açarsa yazıklar olsun ona.

  • yorum avatar
    Mustfa
    20-01-2024 23:03

    Her ikisininde haklarında hayırlısı olsun. Meskene gelen bir aylık 487 tl su faturasına bir el atsınlar.

  • yorum avatar
    Murad
    20-01-2024 22:16

    Çakır Ahmet'ten daha vizyoner olması onu vizyoner yapmaz. Sonuç olarak depremden önce Malatya Büyük bir kasabaydı. Kale'yi büyütsek Malatya, Malatya'yı küçültsek bir Kale olur. Malatya'nın bugün ihtiyacı yeni bir şehir kuracak vizyoner bir yönetimdir. Bu işe trambüs belasını kaldırarak başlamak şarttır. Kaldırmıyorsanız bu belayı mutlaka trambüse özel bir şerit oluşturmalısınız.

  • yorum avatar
    Mehmet
    20-01-2024 16:12

    Selahattin Gürkan aynı Selahattin Eyyubi gibi yiğit bir başkan kimseye eyivallahı yoktur en azından hırsız değil hırsızlarada taviz vermedi şimdi Selahattin Gürkan yerinde olsam BAĞIMSIZ MALATYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLARIM GİNE ADAYIM DEMESİ LAZIM MALATYA İÇİN...

  • yorum avatar
    Hüseyin yaman
    20-01-2024 15:48

    Ayrımcılık yapmayan adam gibi adam adam gibi adamı ülkemizde modadir sevilmez yani düzgün insana menzil aldirmazlar

  • yorum avatar
    Mehmet türk
    20-01-2024 13:30

    Selahattin bey gerçekten pırıl ,pırıl bir insan Ancak Deprem sonun başlangıcıydı Haklı olarak deneyimsiz yakalandı Ancak depremin ilk günü belediyenin yanında toplanan binlerce kişiye sahiplik edemedi sümer caminin tuvaletkeri dolmuştu en kötü akşama kadar belediyelerimize ait taziye çadırlarını kurup içine odun koyup sıcak çay ikram edebilirdi komşu illerden seyyar tuvalet getirebilirdi bekediye marketlerinde bulunan kuru gıdayı dağıtabilirdi ama hiçbirini yapamadı halkın tepkisini Saray gördü tabi size küçük gibi görünen şeyler başınıza büyük dert açabilmekte ,Deprem olmuş koca malatyanın birtane şehir hamamı yok,Deprem bitmiş bu ile gelen misafir ,işçi,amele nin kalacağı konteynır misafirhane yok kirlenen bir hamalın yıkanacağı hamam yok bütün belediye başkanları malatyalıyı uyutmuş malatya kışla caddesinden girip beyler deresinden çıkınca bitiyor battalgaziden dileğe 5 yol var ama yol yok,yaka mahallesi hala yol yok solcu dediğimiz izmirde köylere merkez yapılmış ve sıcak asfalt dökülmüş o nedenle iyi insan olmak ayrı vizyon sahibi olmak ayrı

  • yorum avatar
    Balık_ halik
    20-01-2024 12:18

    12 yıldır belediye çalışanıyımSelahattin başkan geldikten sonra fazla mesai yapıp yerine izin kullandıran adam sanada geçmiş olsun ha gelen iyimi ondan beter Darendelilere gün doğdu

  • yorum avatar
    Rıza Aktaş
    20-01-2024 11:33

    Valla ben kötülüğünü görmedim. Ama işçilere bakmıyor. Haklarımızı vermiyor diyorlar dı.

  • yorum avatar
    Isa
    20-01-2024 11:13

    Selahaddin bey bagmmsizdan aday olsun.Başka partiliyim, fakat malatyamiz içi oyumu başkanıma veririm.

  • yorum avatar
    Oz
    20-01-2024 00:04

    Adam gibi adam Gürkan başkan

  • yorum avatar
    Ertem
    19-01-2024 17:06

    Kesilen mesaileri, gaspedilen alinterimizi, deprem yardım paramızı, hepsini Selahattin Gürkan yapmıştır. Biraz adaletli olup, Belediye iştiraklerinde çalışanları görebilseydi, Bir gün bu insanlar ne haldedir gelip sorsaydı. Hakkimizi gasbedenleri Unutmayacağız

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!