Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.80
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    67837.399$

Selahattin Gürkan Ağzına Geleni Saydı!


Selahattin Gürkan Ağzına Geleni Saydı!
Herkes Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın nasıl bir hamle yapacağını merak ederken, Gürkan adeta ateş püskürdü.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tekrar aday gösterilmediği için adeta ateş püskürdü.

Ankara siyasetini ve kulisleri iyi analiz eden meslek büyüğümüz Ramazan Baykara'ya verdiği demeçte kendisine büyük haksızlık yapıldığını belirterek "Mevcut milletvekilleri adeta şehrimiz için yapmış olduğumuz hizmetleri görmemezlikten gelerek şahsımla ilgili mesnetsiz, haksız yere yalan ve iftiralarla benim adaylığımı engellediler. Adeta ağız birliği içinde hareket ettiler. Özellikle eski vekil Öznur Çalık her türlü yalanla, alavere ve seviyesiz bir şekilde tüm kötü hünerlerini ortaya koyarak bu şehre ve aziz milletimize en büyük ihaneti yapmıştır. Yaptığımız icraatları Sayın Cumhurbaşkanımız bizzat takdir etmişti. Ama milletvekilleri bunları çekmediler" dedi.

Herhangi bir parti ile görüşmediğini, fakat "Binlerce hemşehrilerimizin arayarak bağımsız yada herhangi güçlü bir parti de aday olmamı söylüyorlar, ciddi teklifler alıyorum ama benim direk hiç bir parti liderleri ile temasım olmadı yada bağımsız aday olmamı isteyenlere de an itibariyle vermiş olduğum bir cevabım da olmadı. Olayları ve gelişmeleri takip ediyorum adaylık için verilmiş bir kararım yoktur. Çocuklarıma ve torunlarimla hasret gideriyorum an itibariyle " diyen Gürkan adaylık sürecinde yaşananları Hz. Musa'nin çölde dolaşan Yahudilerin her isteğini yerine getiren, bıldırcın eti isteyen Yahudilerin kissasindan bahsederek "Bunlar nankör ve değer bilmezler, yapılan çalışmalar şehri yirmi kat ileriye taşımış pandemi ve depremlere rağmen icraatlarımiza gözlerini kör ettiler" diyerek sitemini de belirtti.

Malatya'yı zor günlerin beklediğini, Sami Er'in karşılamada ki huzursuzluk ve tepkininde salonun ve karşılama programında ki azlığına da dikkat çekti.

Yeni aday Sami Er beyi arayıp tebrik ettiğini ve başarılar dilediğini de söyledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 7
    SEVDİM
  • 17
    ALKIŞ
  • 8
    KOMİK
  • 6
    İNANILMAZ
  • 3
    ÜZGÜN
  • 8
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    cebrail
    23-01-2024 15:11

    selahattin başkan bağımsızdan aday olsun.isteriz..

  • yorum avatar
    AYARSIZ KALİBRASYON
    23-01-2024 09:02

    demogoji diyip duranlar olmuş yorumlarda , yahu neden demogoji olsun yıllardır çalışmış yaptıkları malatyada zaten görülmüş , deprem sürecinde elinden gelenin fazlasını yapmış batmış bir belediyeyi toparlasın diye getirildi selahattin gürkan madem kötüydü belediye borçluyken sizden birini getirseydiniz de toparlasaydı şimdi selahattin gürkan işleri düze çıkardı kötümü oldu işte böyle sistem her zaman kendinden olmayını dışarı atar , hiç şaşırmadık

  • yorum avatar
    Ramazan
    22-01-2024 18:41

    Siyasetçiler içerisinde Gürkan kadar çalışanı olmadı. Yazık oldu. İthal başkan. Malatya ile gönül bağı yok.4 yıl kalır ve yaşayacağı topraklara geri döner.

  • yorum avatar
    Ramazan
    22-01-2024 16:03

    Biraz demogoji yapıyorsunuz gibi geliyor. Çalik sizin başarınıza rağmen adaylığınızı engelleyecek güçte olsa idi, kendi aday olurdu bence... Bir Babacan , bir Çalık, Bir şu , bir bu ... bitmiyor. ADAY olun ADAY .

  • yorum avatar
    Mimar
    22-01-2024 15:33

    Çık aday ol madem öyle, arkanda bıraktığın dosyalar sağlamsa aday olursun. Arapgir, ve Akçadağ da olduğu gibi belkim kazanırsın.

  • yorum avatar
    Gazanfer
    22-01-2024 12:48

    O vekilleri bizde sevmiyoruz ama son yirmi senede yaptıkları en buyuk icraat seni almak oldu buyuksehir belediyesinden

  • yorum avatar
    Mehmet
    22-01-2024 12:16

    Bu ne hazımsızlık kardeşim.Sayın Selahattin Gürkan eğer Malatyanın en büyük hizmetlerini yapmışsa,ihanete uğramış,Malatya ya yaptığı tüm hizmetler birilerince kıskanıldığı için aday yapılmamışsa buyursun kardeşim aday olsun.Kendini Malatya da yaşayanlara anlatsın.Eğer yeniden seçilirse hiç kimsenin kendisine söyleyecek lafı olmaz.Aday gösterilirken hakkı oluyor gösterilmesine ihanet.Hadi canım sende!!

  • yorum avatar
    Yenudunya
    22-01-2024 12:03

    Başkanım bağımsızdan girin oyumuz size. 5 vekilimiz malatya ya ne kazandırmış. Malatya'nın hangi sorununu meclisten dile getirmiş. Yazıklar olsun bu malatyaya ihanettir.

  • yorum avatar
    salih
    22-01-2024 10:20

    Selahattin Gürkan Başkanımın çalışmalarına gölge düşürüyorlar. Malatya ya yazık.Hemde çok yazık. Selahattin Gürkan başkanım bütün gücü ve ruhu ile Malatya ve Malatyalıya hizmet etmiş şahidim...

  • yorum avatar
    TAMAMEN REALİST
    22-01-2024 10:17

    ahmet başkan selahattin başkana belediyeyi devrederken ne kadar iflas etmiş şirket vardı o zamanın parasıyla kaç trilyon borç vardı şuan devrolurken ne kadar borç kaldı belediye ne durumda mühendis olmamasına rağmen vizyon olarak bir çok belediye başkanının üzerinde olan selahattin gürkanın emeği hiçe sayılmıştır , selahattin gürkanın battalgazi belediyesi ve büyükşehirdeki hizmetlerine vefakarlığına bakılırsa büyük haksızlık yapılmıştır malatya bu durumdayken , malatyaya ve malatyalılara yazık olduğunu düşünüyorum .

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!