Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.53
  • EURO
    34.90
  • ALTIN
    2439.9
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64943.7$

MHP Malatyalı Arzu Erdem'e Garanti Yer Verdi


MHP Malatyalı Arzu Erdem'e Garanti Yer Verdi
Milliyetçi Hareket Partisi’nin İstanbul’dan aday gösterilen Malatyalı Milletvekili Arzu Erdem tekrar aday gösterildi.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin İstanbul’dan aday gösterilen Malatyalı Milletvekili Arzu Erdem tekrar aday gösterildi.

Milletvekili Arzu Erdem İstanbul 3. Bölge’den 3. Sıra aday gösterildi. Yıllarca Malatya’dan uzak yaşamasına rağmen Malatyalıların etkinliklerine genel anlamda katılım göstermeye özen gösteren Arzu Erdem, hemşehrileri tarafından kısa süreçte sevilen biri haline geldi.

İstanbul 3. Bölge’yi kapsayan ilçeler şöyle sıralanıyor: Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çatalca, Esenyurt, Göngören, Küçükçekmece ve Silivri

ERDEM İÇİN FEZLEKE VERİLMİŞTİ



Meclis’e 28 yeni fezleke geldi. Bunlar içerisinde MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem hakkında dokunulmazlığının kaldırılması talebini içeren fezleke dikkat çekti. Erdem'in fezlekesi, 26. Yasama Dönemi'nde MHP'li bir milletvekili hakkında Meclis'e gelen ilk fezleke olma özelliğini taşıyor.

Gazete Duvar'dan Nergis Demirkaya'nın haberine göre Meclis’in seçim tatiline girmesine sayılı günler kala milletvekillerinin yasama dokunulmazlığının kaldırılması için 28 yeni fezleke geldi. Anayasa Karma Komisyonu’na gönderilen fezlekelerin 1’i MHP, 4’ü CHP, 23’ü ise HDP milletvekilleri hakkında düzenlendi.

Fezleke düzenlenenler arasında MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem de yer aldı. Erdem'in fezlekesi, 26. dönemde MHP'li bir milletvekili hakkında Meclis'e gelen ilk fezleke olma özelliği taşıyor.

ARZU ERDEM KİMDİR?



Aslen Malatyalı bir aileden gelme Arzu Erdem 1970 tarihinde Almanya’da doğmuştur. İlk ve orta öğretimini Almanya’da tamamlamıştır. 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Alman Dili ve Eğitimi Bölümü’nü tamamladıktan sonra aynı bölümde Yüksek Lisans derslerini tamamlamıştır ve tez aşamasında Yüksek Lisans öğrencisidir. Pedogojik formasyon belgesine sahiptir.

Üniversite öğrenciliği döneminde 1990 itibariyle İstanbul Barosu Başkanı Turgut Kozan’ın 4 yıl yeminli tercümanlığını ve son iki yıl İstanbul Barosu Müdür Yardımcılığı yapan Arzu Erdem,1995 yılı itibariyle de otomotiv alanında aile şirketi olarak faaliyet gösteren Kar Otomativ’in çeşitli markalar üzerine yetkili satış ve servis şubelerinde üst düzey yöneticilik yapmıştır.

2007 yılında 23. Dönem 19.sıradan MHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Adayı olan Erdem, 2011 yılında ise 24. Dönem’de 8.sıradan MHP Milletvekili Adayı olmuştur. Alevi Dernekleri Federasyonu’nda MHP vizyon ve misyonuna ilişkin çalışmalar yapmaktadır. 2009 yılında KİMSED (Kimsesiz Çocuklar Derneği)’nin kurucu başkanlığını yapmıştır ve bu alanda çalışmalarda bulunmuştur. 26. Dönem İstanbul 3. Bölge 4. Sıradan aday gösterilmiş ve Milletvekili olmuştur. Halen MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekilidir. 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!