Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    67939.867$

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kimlere Emanet?


Malatya Büyükşehir Belediyesi Kimlere Emanet?
Malatya Büyükşehir Belediyesi hiçbir zaman olmadığı kadar hukuk dışı ve yasalara uymadan, başına buyruk böyle kötü bir yönetimle karşılaştı.

Geçmiş yönetimlerin ve başkanlarında hataları oldu lakin, hiç birinde böyle başına buyruk bir keyfiyetle yönetim modeli sergilemedi. Belediye meclis başkan vekilliğine seçilen Ali Ekinci’ye rağmen yasaları çiğneyerek Ramazan Ayhan’a meclis toplantısı yaptırmak mı dersiniz, Belediye’nin kurumsal web sayfasında teşkilat görselinin olmayışı mı dersiniz, hangi müdürlüğe ve daire başkanlığına kimlerin görevlendirildiğini mi dersiniz neresinden tutarsanız bir belirsizlik hakim olmaya devam ediyor. 

SAMİ ER’İN TEKLİFİNİ REDDEDİYORLAR!

Göreve geldiği günden bu yana acemice ve tutarsızlıkla ne yaptığını bilemeyen meşaleci başkan Sami Er’in aldığımız kulis bilgilerine göre bazı donanımlı ve likayat sahibi insanlara gerek daire başkanlığı, gerek bir takım birimlerin müdürlüğünü teklif ettiği, fakat bu isimlerin başkan’ın teklifini kibarca reddettiğini öğrendik. Başlı başına güvensizlik kokan bu eylemin ardından vatandaşlar böyle bir yönetimin şehri nasıl ayağa kaldıracağı konusunda kara kara düşünmeye devam ediyor. 

İŞ YAPSINLARDA NE OLURSA OLSUNLAR!

Geçtiğimiz günlerde meşaleci başkan Sami Er ile bir sohbeti geçen kıymetli bir partili ağabeyimiz öyle bir söz kullandı ki adeta ağzımız açık kaldı. Başkan Er’le  bir araya geldiklerinde “Efendim şimdi kamuoyunda Meşaleci diyorlar, daire başkanları, müdürleri ve hatta şeflere varıncaya kadar değiştirdiğiniz konuşuluyor, yok efendim meşalecileri doldurdu diyorlar. Bu söylemler size zarar veriyor” şeklinde bir uyarıda bulunması üzerine Sami Er’in “Ben Malatya’ya geldiğim zaman dedim ki bu şehri ayağa kaldıracağım. Bu anlamda ister meşaleci olsun, ister örgüt olsun ne olursa olsun takılmam bana iş yapacak adam lazım” dediğini söyledi. 

BU SÖYLEM AKIL İZANLA ÖRTÜŞÜYOR MU?

Bu sözler üzerine Malatya’nın teslim edildiği başkan’ın profiline ve zihniyetine bakar mısınız? Bir yönetici nasıl böyle bir söz sarf edebilir? Ne demek adam meşaleciyse, örgütse yada ne olursa olsun? Adamda karakter yoksa, helalı haramı ayırt edemiyorsa, beytülmal’a el uzatıyorsa, hırsızsa, arsızsa, namussuzsa sırf iş biliyor diye işe alınır mı? Madem öyle neden içişleri ve adalet bakanlığından sicil ve araştırmalar yapılıyor? O zaman her önünüze geleni alın işe geçmiş dönemlerde olduğu gibi tüyü bitmemiş yetimin hakkını gasp edip televizyonlarına yayın organlarına akıtıp yesinler. 
Malatya böyle bir başkanla arpa boyu yol alamaz. Allah memleketimizin yardımcısı olsun. Gerçekten durum her zamankinden çok daha çok vahim!...
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 7
    ALKIŞ
  • 2
    KOMİK
  • 3
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 3
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!