Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    68846.633$

Çalık'ın Kanalı ER TV AK Parti'ye Muhalif Oldu!


Çalık'ın Kanalı ER TV AK Parti'ye Muhalif Oldu!
Malatyalı İş Adamı Ahmet Çalık'ın kanalı ER TV, AK Partili Büyükşehir ve Merkez ilçe belediyeleri ödeme musluğunu kesince dezenformasyon ve algıya start verdi. Hem de trollerle....

Malatya’da varlığını ve gücünü AK Parti iktidarı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a borçlu olan önemli isimlerden Ahmet Çalık’ın televizyon kanalı yıllar sonra AK Parti’ye muhalif oldu. 

Geçmişte ATV – Sabah grubunun teslim edildiği ve dönemin medya güçlerinden biri olan Malatyalı İş Adamı Ahmet Çalık’ın aldığı ve Şenol Erdoğan’a yönetimini bıraktığı Malatya’nın algı ve dezenformasyon kanalı olan ER TV, meğer şimdiye kadar belediyelerin ödenekleriyle varlığını sürdürüyormuş. Geçtiğimiz günlerde yine haber sitemizin yayınladığı ”Malatya'da TV Kanallarına Ödeme Musluğu Kesiliyor!” başlıklı haberde belirttiğimiz gibi Malatya Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, Battalgazi ve Yeşilyurt belediyelerinin Tv kanallarına ödeneği keseceği haberi ER TV’yi harekete geçirmiş, HDP, DEM ve Gezi olaylarının destekçiliği yapan Müptezel troller ve adı sürekli yalan dolanlarla anılan trollerle sürekli büyükşehir belediyesini eleştiren yorumlar, karalamalar ve algılar yaptığına şahit oluyoruz. 

AHMET ÇALIK, ERDOĞAN’A SIRT MI ÇEVİRDİ?

Kurduğu kanalın yönetiminden ve yayınından haberinin olmadığını tahmin ettiğimiz Malatyalı iş adamı Ahmet Çalık’ın kanalı ER TV memleketi kandırmaya ve dezenformasyon yapmaya devam ediyor. Çok uzak değil seçim sürecinde basit bir kablo hırsızlığı olayını trol gruplarla birlikte yayın engelleme algısına çevirip mağduriyet edebiyatı yaptıklarını yine biz yazmıştık. 
Yine Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Erdoğan’ın yeğeni 2 kilo kokain ile yakalanıp tutuklanmıştı. 

GEÇEN YIL 6 MİLYON TL ÖDENMİŞ!

Geçtiğimiz günlerde bir gazeteci büyüğümüzle sohbet ettiğimiz esnada laf lafı açarken ilginç bir iddiada bulundu. Eski Başkan Selahattin Gürkan, Mehmet Çınar ve Osman Güder’in destek olduğu ER TV’ye 6 Milyon TL sadece Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin ödediği iddia edildi. Sözde lisans parası olarak adlandırılan bu tutarın hangi gerekçe ile bu kanala ödendiğini biri açıklayabilir mi? O kadar bütçeyi belediye kime verse o bir televizyon kanalı kurup rahatlıkla işletebilir. Yazık günah değil mi tüyü bitmemiş yetimin hakkını bu yalan dolanlarla memleketi kandıranlara veriliyor. Ahmet Çalık yokun yoksulu değil. Kurmuşsa kanalı ödesin aslan gibi lisans tutarını. Varlığını ve gücünü iktidara borçlu olduğunu unutmasın. 
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!