Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2499.1
  • BIST
    9691.18
  • BTC
    64976.11$

Fenomen Olmuş En Nefis Yemek Tarifleri


Fenomen Olmuş En Nefis Yemek Tarifleri
Yemek tarifleri paylaşımlarının fenomen ismi Nefis Yemek Tarifleri
Yemek tarifleri paylaşımlarının fenomen ismi Nefis Yemek Tarifleri

Nefis Yemek Tarifleri  yöresel ve evrensel lezzetleri 2007 yılından beri, tam 10 yıldır, tek tık uzağınıza taşıyan; her bir tarifi ayrı ayrı denenmiş, tüm lezzetlerinin fotoğrafı ve birçoğunun da video tarifi olan sitedir. Bu alanda ülkenin en iyileri arasında gösterilen Nefis Yemek Tarifleri sizlere hem tarif bulma hem de tarif verme imkanı sunuyor. Bu sitede evde yemek yapmak isteyen herkes için fazlasıyla seçenek var.

 

Tatlıdan tuzluya her çeşitte tarife yer veren sitede birçok kategori var. Ek gıdaya geçen bebeklerden diyet yapanlara kadar herkesi kapsayan bu kategoriler oldukça fazla seçenek sunuyor. Aperatifler, bakliyat yemekleri, diyet yemekleri, dolma-sarma tarifleri, et yemekleri, içecek Tarifleri, makarna tarifleri, pilav tarifleri, sandviç tarifleri, Sebze Yemekleri, yumurta yemekleri, tatlılar ve pastalar bu kategorilerden sadece bazıları.

 

Sosyal medyada da oldukça etkin olan NYT’nin milyonlarca takipçiye sahip Facebook ve Instagram hesapları bulunuyor. Bunun yanında 830 bin takipçili bir Youtube hesabı da bulunan Nefis Yemek Tarifleri sosyal medyada da yoğun ilgi görüyor. Youtube’daki yemek kanalları arasında da lider konumunu koruyan Nefis Yemek Tarifleri youtube kanalı, her gün saat 16.00 da yeni bir tarif ile takipçileri buluşuyor.

Ayrıca sadece web sitesi üzerinden değil, Nefis Yemek Tarifleri Android ve iOS uygulamaları aracılığıyla da tarifleri kullanıcılarına ulaştırmayı başarıyor.

 

Nefis Yemek Tarifleri’ni bir çok tarif sitesinden ayıran en önemli özelliklerinden birisi de tüm tariflerin yazarları görebiliyor olmanız. Yazarların paylaştığı diğer tarifleri ve takipçilerini görebilir yazar hakkında bir fikir edinebilirsiniz. Bu durum tariflere duyulan güveni kesinlikle arttırıyor.

Sitenin hem web hem de mobil kısmında belki de en faydalı özellik: Tarif defteri.

Bu sanal deftere istediğiniz tarifi kaydedip daha sonra ne zaman isterseniz o tarife bir daha göz atabiliyorsunuz. Tariflerinizi düzenli olarak arşivleyebildiğiniz bu defter ile artık tariflerinizin kaybolma riski kalmıyor. Nerede olursanız olun tarif defteriniz hep cebinizde ve bir tık ötede oluyor.

Sitenin yine kullanışlı bir özelliği de arama kısmında içerdiği malzemeye göre tarif de arayabiliyor olmanız. Özetleyecek olursak “İçersin” ve “İçermesin” kutucuklarını doldurarak istediğiniz malzemelere uygun bir tarif bulabilirsiniz. Bu özellik sayesinde evdeki malzemelerinize uygun tarifler bulabilirken besin alerjisi olanlar da kendileri için uygun olan tariflere rahatça ulaşabiliyorlar. Siteye üye olmanız sizler için daha fazla imkan demektir zira bu özellikten faydalanmak için de siteye üye olmanız gerekmektedir. Bir güzel yanı da Nefis Yemek Tarifleri’ne üyelik ücretsizdir.

Nefis Yemek Tarifleri  2007’den beri Türk mutfağının en sevilen tariflerini benzer diğer sitelere oranla daha yoğun ve yine onlara göre daha güvenilir bir şekilde sunmaya devam ediyor. Sofranıza denenmiş ve beğeni garantili lezzetler koymak istiyorsanız, Nefis yemek tarifleri 2007’den beri  Türkiye’de 1 numara.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!