Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    68082.990$

Fendoğlu Ailesi ve Meşalecilere Kötü Haber!


Fendoğlu Ailesi ve Meşalecilere Kötü Haber!
Malatya'nın tek haber yazan adresine malatyadan.com'a yönelik saldırı ve bezdirmeler tek tek sonuçsuz kalmaya devam ediyor.

Malatya’yı yıllar sonra hiç kimsenin yazmaya cesaret edemeyeceği gerçeklerle buluşturan şehrin tek haber yazan adresi malatyadan.com’a son bir yıldır ciddi bir şekilde saldırı ve bezdirme kampanyaları yürütülmeye devam ediyor. Gerek adli, gerek tehdit, gerek karalama ve iftira her yolu mübah gören şer güçlerine karşına yıkılmadan dimdik durmaya, Malatya’nın kanını emenleri ve haksız yollarla malı götürenleri deşifre etmeye devam ediyoruz. 

FENDOĞLU AİLESİNE ÜZÜCÜ HABER

Malatya Turgut Özal Üniversitesine amcası MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu’nun torpili ile Öğretim Görevlisi olarak alınan Eda Fendoğlu haksız kursağından geçirdiği haram lokmaları umursamadan hayatını yaşamaya devam ederken bir diğer kardeşi Onur Fendoğlu’nu da amcası Sosyete Vekil’e rica ederek aynı şekilde öğretim görevlisi olmasını talep ediyor. Aile ve akraba üniversitesine dönen Turgut Özal Üniversitesi, Sosyete vekilin talimat merkezi haline geldiği için yeni rektör Recep Bentli’ye bir diğer yeğeni olan Onur Fendoğlu’na özel kadro açtırarak işe alımı için talimat veriyor. Bizim bu olayın suç olduğunu ve bazı uyarılarımızdan dolayı rektör geri adım atmış ve bu torpil yaşanmadan engellenmişti. Bu olayın ardından Abla kardeş soluğu savcılıkta almış medya grubumuza suç duyurusunda bulunup asılsız iftiralar ve çarpıtmalarla dava açmıştı. 

Savcılık tüm ifadelerimizi okuyarak “Kovuşturmaya yer olmadığına” karar verdi. 

Buradan mağdur arkadaş Onur Fendoğlu’na “Üzülme kardeş senin amcan milletvekili olduğu sürece boş kalmazsın. İllaki seni yerleştirecek bir yer bulur. Ablan ile aynı kurumda çay kurabiye saatiniz belki olmayacak ama işsizde kalmayacaksın. Merhum dedenizin mirasını yemeye devam edin bakalım”

MEŞALE’DE HAVASINI ALDI!

Hemen, hemen her ay soluğu karakol ve savcılıkta alan bizim meşhur Meşaleciler, yine saçma sapan iddialar ve suçlamalarla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Son olarak gelen suç duyurusuna verdiğimiz ifadenin ardından “Kovuşturmaya yer olmadığına” karar verildi. 

"ALLAH" DİYEREK HER TÜRLÜ PİSLİĞİ YAPIYORLAR!

MESOB Başkanı Şevket Keskin, 15 Ocak 2018’de bu grup için eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na yakın Malatya'daki Meşale Derneği'nin FETÖ benzeri bir yapılanma içerisinde olduğunu söylemişti.

Oda TV'de yer alan haberde şu ifadeler yer almıştı. 

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, AKP'liler tarafından eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na yakın olduğu belirtilen Malatya'daki Meşale Derneği'nin FETÖ benzeri bir yapılanma içerisinde olduğunu söyledi.
Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü yapılanması ve yeni oluşumlar peşinde olduğunu öne sürdüğü “şelaleciler” diye tabir ettiği AKP'liler tarafından "Ahmet Davutoğlu'nun Malatya'daki yapılanması" olarak ifade edilen Meşale Derneğine ateş püskürdü ve “Bunların hangi belediyeye kümelendiğini, kimin belediyeye nasıl baskın yaptığını, ihalelere nasıl koştuklarını, FETÖ nasıl yaptıysa bugün adam alacaksın oraya gideceksin, sende böyle işe gireceksin dediklerini herkes biliyor. Ben Cumhurbaşkanına gideceğim bunları bir bir anlatacağım” dedi.

“ALLAH DİYEREK HER TÜRLÜ PİSLİĞİ YAPIYORLAR”

“FETÖ kırıntılarına müsaade etmeyin bakın hepiniz destek veriyorsunuz diye açıkça söyledim, kürsüde esnaf ve sanatkar toplantısında da söyledim bunu basında yazdı” diyen Keskin, “Ben gizli kapaklı bir şey söylemem. Gelsinler beni ikna etsinler, biz böyle değiliz desinler. Ama yaptıkları bazı şeyleri ben önlerine serersem görürler. Ben Cumhurbaşkanına gideceğim bir bir anlatacağım. Kimin hangi belediyede kümeleştiğini, kimin belediyeye baskın yaptığını bunu herkes biliyor. İhalelere nasıl koştuklarını. FETÖ nasıl yaptıysa bugün adam alacaksın oraya gideceksin böyle işe gireceksin böyle bir şey yok ya. Bunların karşılığı ne 60 kişi. Ben sana söyleyeyim 70 kişiyi bulamazsınız. 60 tane menfaatperest bir araya gelecek Malatya’yı, Türkiye’yi idare edecek. Allah’u Ekber deyip bütün pisliği yapacaksın. Ya böyle bir şey olmaz. Cami cemaatin dışında niye biz cemaatin peşine düşüyoruz? İnsanlar o şorriklinin peşinden gitti belki biraz daha Allah’a yakın olurum diye ama menfaatperestler onları kullandılar. Ülkenin altına bomba koymadılar mı? Cami cemaati sana yeter kardeşim. Kur’an sana yeter, Allah sana yeter, Resulullah sana yeter. Her yerde biri kümeleşmiş. Benim zoruma giden Allah’ı Kur’an’ı kullanmaları. Yoksa kendi kendine çıkmış menfaatperestlik yapmış ayrı bir konu. Benim taviz vermeyeceğim tek şey dinim. Malatya için esnaf için ne gerekiyorsa gecemi gündüzüme katar yaparım. Vekillerle de, bakanlarla da çatışırım. Dışarıda savunurum içerde hakkımı isterim, Malatya’nın, esnafın hakkını isterim” ifadelerini kullandı.

Murat Karakoç / Oda Tv

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 4
    SEVDİM
  • 9
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 3
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Eros
    16-05-2024 08:43

    Daha bunlar ney ki MTU üniversitesi aşk yuvası olmuş memurlar keyfi yerinde güvenlik personeli ile aşk yaşayanlar var Sabah evinden alıp arka kapıdan giriş yapıp geri arka kapıdan çıkış yapanlar var daha neler neler göreceğiz

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!