Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    68082.990$

CHP Malatya Adaylarını Nasıl Belirliyor?


CHP Malatya Adaylarını Nasıl Belirliyor?
Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, herkesin merakla beklediği belediye başkan adayları için ne söyledi? İlk defa Malatya'nın en çok takip edilen sitesi malatyadan.com'da!

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Teşkilatı yaklaşan seçimler için en ince detayına kadar adayları incelemeye devam ediyor. Barış Yıldız başkanlığındaki CHP İl yönetimi geçmiş seçimlere nazaran işi daha sıkı tutup hata yapmamak için elinden gelen çabayı sarf ediyor. 

Şimdiye kadar Arapgir ve Yazıhan ilçe adaylarını açıklayan CHP Malatya İl Teşkilatı diğer ilçeler ve merakla beklenen Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı konusunda yoğun mesai vermeye devam ediyor. 

Süreçle ilgili şehrin en çok takip edilen sitesi malatyadan.com’a özel açıklamalarda bulunan CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, çok hassas davrandıklarını belirterek “Biz diğer partiler gibi adayımızı Ankara’dan belirlemiyoruz. Tek tek ilçelerimizi gezerek vatandaşlarla istişare ediyorum. Siz kimi istiyorsanız, biz onu aday edelim. Partizanlık yapmıyoruz. Sonuçta vatandaşın belirlediği isim kendisini yönetecek.” Dedi. 

SELAHATTİN GÜRKAN’IN ADAY OLMAYIŞI PLANIMIZI DEĞİŞTİRDİ!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı konusunda yoğun bir trafik yönettiklerini belirten Başkan Yıldız “Takdir edersiniz ki AK Parti’nin Selahattin Gürkan başkanımızın tekrar aday gösterileceğine kesin gözüyle bakılıyordu. Bizde ona göre hamlemizi hazırlamıştık. Sami Er aday gösterilince bizde düşündüğümüz aday ismini değiştirmek zorunda kaldık. Bir satranç kurmak istiyorum. Şayet umduğum gibi gelişirse süreç uzun yıllar sonra Malatya Büyükşehir Belediyesini alarak tüm ülkede yankı uyandırabiliriz. Bu sürprizden öte siyasi zekanın hamlesi olur. Biz ortak akılla aday isimlerine yöneliyoruz. Birilerinin dayatmasıyla aday göstermiyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu güne çok şeyi değiştirdik. Haliyle bu değişimlerin meyvesini almak istiyoruz” dedi. 

3 İLÇEDE ÇOK İDDİALIYIZ!

CHP İl Başkanı Barış Yıldız Arguvan başta olmak üzere Doğanşehir ve Hekimhan’da iddialı olduklarını dile getirerek şunları ekledi. “Arguvan ve Hekimhan bildiğiniz üzere bizim belediyelerimiz. Buna ilave olarak bu dönem Doğanşehir’i de katmak istiyoruz. Her ilçemiz için iddialıyız ama en güçlü olacaklarımız açısından sorarsanız bu üç ilçemizi söyleyebilirim. Malatya'nın bir çok adayını en geç çarşamba, perşembe günü açıklayabiliriz." dedi.

Göreve geldiği günden bu yana Malatya’yı karış karış gezen ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Yıldız’ın partiye yeni bir umut ve heyecan kattığını söylemek yanlış olmaz.  
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Malatyali
    21-01-2024 23:12

    Selahattin başkan aday olursa CHP den şaşırmam

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!