Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    67932.717$

Bülent Tüfenkci Olağanüstü Gelişmelere Noktayı Koydu!


Bülent Tüfenkci Olağanüstü Gelişmelere Noktayı Koydu!
Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, seçime ilişkin önemli sorularımıza çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o önemli ayrıntılar.

Malatya'da Seçim gündemi adeta cadı kazanı gibi. Süreci yöneten tek haber sitesi olarak abartısız günde 50-100 görüşme yapar duruma geldik. Muhtarından, İl Başkanına, Adayından, Vatandaşına, Meclis Üyesinden, Partilisine hemen hemen her kesimin dilek ve temennilerine karşılık olabilmek adına yoğun bir mesai harcıyoruz. Önceki gün akşam saatlerinde Eski Bakanımız AK Parti Milletvekili Bülent Tüfenkci ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede Tüfenkci önemli ayrıntılara dikkat çekti.

YEŞİLYURT VE BATTALGAZİ'DE TEPKİ ALDIK!

Öncelikle Bakan Tüfenkci'ye Battalgazi ve Yeşilyurt ile alakalı bir bilginiz var mıdır? Aday kim gösterilecek? sorumuza yanıt veren Tüfenkci "Battalgazi ve Yeşilyurt İlçelerimiz önemlidir. Partimizin bu ilçelerde göstereceği aday noktasında bir takım tepkiler üzerine bende anket yapılacağını biliyorum. Bu ankete göre bir karar alınacak. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Hzmet noktasında kim daha iyi çalışacaksa o isim üzerinde uzlaşılır kanaatindeyim." dedi. 

PAYLAŞILAN LİSTE KISMEN YANLIŞ!

İlk defa yayın grubumuzun ele geçirdiği AK Parti Malatya İlçe Adayları Listesi ve adaylar için yorumunu talep ettiğimiz Tüfenkci " Öncelikle o listeye tamamen doğru demiyorum. Kısmen doğru isimler olabilir ama hepsi doğru değildir. Bu konuda biraz daha sabır etmelerini hemşehrilerimizden istiyoruz" dedi. 

GÜRKAN BENİ KAST ETMEMİŞ!

Geçtiğimiz günlerde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın Gazeteci büyüğümüz Ramazan Baykara'ya verdiği demeçte Malatya Milletvekilleri için sarf ettiği "Mevcut milletvekilleri adeta şehrimiz için yapmış olduğumuz hizmetleri görmemezlikten gelerek şahsımla ilgili mesnetsiz, haksız yere yalan ve iftiralarla benim adaylığımı engellediler. Adeta ağız birliği içinde hareket ettiler. Özellikle eski vekil Öznur Çalık her türlü yalanla, alavere ve seviyesiz bir şekilde tüm kötü hünerlerini ortaya koyarak bu şehre ve aziz milletimize en büyük ihaneti yapmıştır. Yaptığımız icraatları Sayın Cumhurbaşkanımız bizzat takdir etmişti. Ama milletvekilleri bunları çekemediler" sözleri üzerine yorumunu merak ettiğimiz Tüfenkci "Ben Selahattin Başkanımızla görüştüm. Kendisi de bana hitaben 'Bakanım' dediğini belirterek sizi kast etmedim dedi. Dolayısıyla içinde olmadığım bir tartışma için bir şey söylemem doğru olmaz. Kaldı ki kendisini severim ve sürekli de elimden geleni yaparım" dedi.  

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 2
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Hasan
    28-01-2024 23:43

    Selahattin Başkan olduğu sürece eskiden olduğu gibi belediyeye çökemeyeceklerini bildikleri için sırtlanlar sürüsü ittifak yaptı. Geçmiş olsun Malatya.

  • yorum avatar
    Hakan
    27-01-2024 01:32

    Hasbel kader bakan olmuş iki kelimeyi bir araya getirmeyenler bugün kalkismalar Malatya'ya ayar vermeye çalışıyorlar

  • yorum avatar
    Asil
    26-01-2024 02:16

    Tüfenkci değil Malatya, Türkiye için bir değer. Siyaseti kendi gibi düzgündür. Herkes konuşur çalar oynar o devlet adamlığına yakışır şekilde gereğini yapar…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!