Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    67939.867$

Battalgazi ve Yeşilyurt İlçelerinde Büyük Tepki!


Battalgazi ve Yeşilyurt İlçelerinde Büyük Tepki!
AK Parti Malatya İlçe Adayları Listesine tepkiler gelmeye devam ediyor. İki büyük merkez ilçede anket başladı! işte tüm sıcak gelişmeler....

Malatya AK Parti teşkilatı tarihinde görüşmemiş tepkiler ve yoğun bir mesai altında çalışıyor. Özellikle geçtiğimiz günlerde ele geçirdiğimiz Malatya ilçe adayları listesine başta merkez ilçeler Battalgazi ve Yeşilyurt’da aday olmamalarına rağmen gösterilen isimler parti tabanı ve vatandaşlardan son derece büyük tepki aldı. Bayram Taşkın ve Prof. Dr. İlhan Geçit isimlerinin aday adayı bile olmadan, temayüle girmeden, ankete katılmadan sırf Sami Er yada AK Parti İl Başkanı Namık Gören istiyor diye dayatılmasına büyük tepki verildi. Yine bir önceki haberimizde de bahsettiğimiz gibi Pütürge Mikail Sülük, Kale Belediyesi Murat Koca ve Doğanşehir Durali Zelyurt isimlerinin hizmetinden memnun olan vatandaşlar bu değişimlere akıl sır erdiremedi. 

ANKET BUGÜN BAŞLADI!

Hem listeyi yalanlayanlar hem de yazılan isimleri ankete sokması nasıl bir oyunun döndüğünü gözler önüne serdi. Tarihi bir görev üstlendiğimiz, Malatya’nın kaderini belirleyecek aday seçiminde en ince ayrıntıyı hesaba katıp AK Parti Milletvekilleri ve Parti yönetimini uyarıyoruz. Yanlıştan dönün! 

Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde mevcut başkanlar Osman Güder ve Mehmet Çınar’ın isminin yer aldığı ankete ek olarak yukarıda bahsettiğimiz isimler olan İlhan Geçit ve Bayram Taşkın’ın dahil edildiği anket bugün GENAR şirketi tarafından yapılmaya başladı. Vatandaşların tercihine göre son kararın verileceği anketin son derece titizlik ve şeffaflıkla yapılması ayrıca önem arz ediyor. Anket sürecinde bilindiği üzere iki başkanında şansı oldukça yüksek. 

YEŞİLYURT VE BATTALGAZİ BAŞKANLARDAN MEMNUN!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Osman Güder’in görevine devam etmesinin memleket hayrına olacağı görüşü hakim iken neden bu değişim vatandaşlar ve partililer anlam veremiyor. Özellikle de Osman Güder başkanın yaptıkları ortada! Battalgazi’yi adeta proje ilçesi haline getiren ve yıldızını parlatan Güder yerine düşünülen isme yoğun bir tepki verildi. Başkan Osman Güder’in görevine devam etmesine parti yönetimi de razı. Ortak fikrin değişim olacaksa bile bunun Battalgazi ilçesinde olmaması gerektiği noktasında!

VEKİLLER OSMAN BAŞKAN’I İSTİYOR!

Öte yandan bugün aldığımız kulis bilgilerinde Milletvekillerinin de Bayram Taşkın’a onay vermediği ve Osman Başkan’ın devam etmesi noktasında ortak bir karara vardıkları iddia edildi. AK Parti il başkanı Namık Gören’in ilk senesi olmasıyla birlikte üstleneceği bu kritik kararlar kendi geleceğini son derece etkileyecek gelişmeler olarak yorumlanıyor. 
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 2
    SEVDİM
  • 5
    ALKIŞ
  • 2
    KOMİK
  • 4
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 3
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    muhtar
    26-01-2024 09:22

    Murat kocadan memnunlarmı , hiç kimse memnun değil. kaleye gidin 1 kişi bile istiyorum derse tekrar göstersinler

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!