Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    67932.717$

Arguvan'da Ağustos Böceği Karınca Hikayesi Gerçek Oldu!


Arguvan'da Ağustos Böceği Karınca Hikayesi Gerçek Oldu!
Malatya'da vatandaşlar zor şartlarda hayatlarını idame ederken Arguvan'da konser rekabeti bu kadarına pes dedirtti.

Adı türküler diyarı ama kaderi yokluk, yoksulluk ve kısıtlı imkanlarla geçen şirin ilçemiz Arguvan, Alevi vatandaşlarımızın ağırlıklı olduğu bir bölge olarak klasikleşen CHP yönetiminin tembelliğinden nasibi almaya devam ediyor. 

Herhangi bir partiyi karalama yada kötüleme niyetinde değiliz ama CHP Belediyeciliğini anlatmaya gerek yok. Az çok ülkemizin bir çok bölgesinde vatandaşların “Oy veriyoruz ama hizmet yeterli düzeyde olmuyor” sözlerini duyuyoruz. 

CHP’li Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, AK Partili Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ilçeye yaptığı dev yatırımlarla sözüm ona iş yaptım algısıyla utanmadan onca yaygara çıkararak tekrar aday olma eylemi hayretle izlenmişti. 

CHP’nin değişen il yönetimi tembel başkanlar yerine daha dinamik ve çalışacak isimlere yönelmesiyle, Arguvan’da Ersoy Eren ismini aday etmesiyle tutuşan mevcut başkan Mehmet Kızıldaş, aklı sıra Milletvekili Veli Ağbaba’ya faturayı keserek arkasına aldığı bir grup taraftarla Bağımsız olarak tekrar aday oldu. 

Partiden istifa eden Mehmet Kızıldaş’ı sert bir dille eleştiren Yeni Aday Ersoy Eren, “Algı yaratıyorlar. Partimizin oylarını düşürenler, partimizi yıpratma çalışması başlattılar. Arguvanlılar buna pirim vermeyecektir. Arguvan’a her zaman CHP yakışır” dedi.

CHP’nin yakışıp yakışmadığını biz bilemeyiz lakin, ezelden beri CHP yönetiyor, ama hizmet olmadığı gibi kavga dövüş de eksik olmuyor. 

HEM DEPREM BÖLGESİ, HEM DE KIŞ! BU KONSERLER NEYİN NESİ?

Deprem’den çıkan 11 şehirden biri olan Malatya’da şehrin yarısı konteynerde ve zor şartlarda yaşam mücadelesi verirken, Arguvan’da enteresan işler oluyor. Tıpkı Yaz boyunca saz çalıp iş yapmayan Ağustos Böceği ile Karınca'nın hikayesini hatırlatan olay yaşandı. Değişik olan sadece mevsimler. Bir tarafta CHP logolu Ersoy Eren'in paylaştığı konser afişi, diğer taraftan mevcut belediye başkanının paylaştığı konser afişi. Üstelik ikisi aynı gün biri 11:00 diğeri 12:00’de yapılıyor. Aklı sıra katılıma göre anket mi yapılıyor. Başka bir şey mi planlanıyor anlamış değiliz. Tek kusur deprem bölgesi olmamasına rağmen bu kışın ortasında illa keyif, eğlence mi yapılmalıdır. Sizde sıkıntı yoksa diğer depremzede hemşehrilerimizin bir derdine derman olun. O konserlere harcanan milyarları, geçtiğimiz gün AFAD yetkilerinin bahsettiği üzere 70 bin üzerinde konteyner başvurusu yapan insana yapamaz mısınız? Bu neyin kafasıdır. Siz neyin peşindesiniz? 

SON KONSER’İ 1 NİSAN’DA BURAK ATEŞ VERECEK!

AK Parti Adayı Burak Ateş gece gündüz dinlemeden ağıt ve türkü çalıp gün geçirmek yerine vatandaşın dert ve sorunlarını tek tek not almaya devam ediyor. Uzmanlık alanı alt yapı ve yol olan Ateş’in Arguvan’ın tek çıkış yolu olduğunu bir çok ortamda vatandaşlardan duyuyoruz. Genç, dinamik ve başarılı aday Ateş henüz başkan olmadan, Ankara’dan TOKİ ve Yoncalı Barajı için bakanların kapısını çalıp müjdeler getiriyor. Arguvan’ın aklı selim insanlarının artık bu partizanlıktan kurtulup kendilerine türkü söyleyenler yerine hizmet yapanları tercih etmelidir. Bir tarafta 5 yıldır bir şey yapmayan boş oturan Mehmet Kızıldaş, diğer taraftan kendi işletmesini bile batıran, yöneticilikten son derece uzak Ersoy Eren'i seçmek yerine Burak Ateş daha cazip duruyor. 


 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!