Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63040.282$

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören Haddini Aştı!


AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören Haddini Aştı!
AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören trollerin yayınında sağa sola verdi veriştirdi.

Acemiliği ile 01 Nisan tarihinde büyük hezimetin sorumlusu olarak gösterilecek olan AK Parti Malatya il Başkanı Namık Gören’in özrü kabahatinden büyük oldu. Aday listelerinden tutunda, Partiyi bölmek, ilçelerde ki olayları kontrol altına alamamak ve bir çok ilçenin elden gidişine zemin hazırlamakla eleştirilen AK Parti Malatya il Başkanı Namık Gören bilindiği üzere emekli vekil Öznur Çalık’ın talimatıyla il başkanı yapılmıştı. Geçtiğimiz günlerde Malatya’ya gelen Erkan Kandemir’in durumlardan oldukça rahatsız olduğunu ve Malatya’nın savrulmuşluğunun derhal giderilmesi konusunda bir çok isme talimat verip sahaya sürmüştü. İl Başkanı’nın bu kötü yönetiminin farkında olduklarını ve seçim sonrası görevden alınacağını yine Malatya ilk ve tek bizde okumuştu. 

Bir çok soru sormuş ve her hangi bir yanıt alamadığımız İl Başkanı Gören, önceki gün trollerin canlı yayına katılarak yıkama, yağlama sorularına yanıt vermeye çalışarak, seçim öncesi partisinin propagandasını yaptı. 

Taahhüt edilen 110 bin konuttan sadece 5 bin yapılması onun da henüz teslim edilmemesini konuşmak yerine kaseti geri sarıp 6 Şubat depreminde devletin ne kadar, CHP’li belediyelerin ne kadar çadır yolladığını konuştu. 

Bir Allah’ın kulu da orada soramıyor, o karda soğukta gerçekten vicdanen üstünüze düşeni yaptığınıza inanıyor musunuz? 

Yahu Kızılay’ın Malatyalı Başkanı Parayla Çadır satmadı mı kardeşim? Sen bize ne anlatıyorsun? Diyemiyor. Ya da Gaziantep ve Maraş’ın bizden ne farkı var ki oraya 3 katı ev yapılmış biz Adıyaman’dan bile geri kalmışız. Siz böyle mi bizi temsil ediyorsunuz. Vekiller böyle mi Malatya’nın hakkını arıyor?

Gazetecinin olmadığı yerde ancak masal anlatıp gidersin. 

Yok efendim “Bir algı yönetmek suretiyle siyaseti dizayn etmeye çalışanlar şunu bilsinler ; Sanalda değil, saha da olmak lazım. Biz sahadayız, sahayı biliyoruz… diyor.

BİZİM İŞİMİZ İNTERNET HABER YANİ “SANAL”

AK Parti’nin Sivri Zeka İl Başkanına öncelikle şunu belirtmekte yarar var! Bizi kast ediyorsan ki öyle, bize işimizi öğretme haddini aşma! Bizim işimiz internet yayıncılığı. Her ne kadar orada bazı sahtekarlar gibi parayla hit alıp, bazı personele maaş verip geri elinden alıp “sigortanı yatırıyorum” oyununa sığınıp devletten resmi ilan parası çarpmasak da, hamd olsun çarkı döndürüp Malatya’da kimsenin yazmaya cesaret edemeyeceği tüm olayları ve kirli oyunları deşifre edip gündem yaratmaya devam ediyoruz. Bizi saha da görmek istiyorsan “Ertv ve Vuslat’a ödediğiniz sözde! 600-700 bin lirayı ve seçim sonrası belediyelerin aylık sabit ödediği uydu giderleri olan yüksek tutarları bize de yolla iki muhabir işe alalım, seni takip ettirip hizmetlerinin ne kadar doğru olup olmadığını yanında gezerek görsünler yazsınlar bizde yayınlayalım. Sana da ne sorarlarsa yanıtlayacaksın, telefonu kapatmayacaksın. 

Bize trollerin dediğini yada bültende pembe dünya çizilen yazıları dayatmayın. Biz kimseye güzelleme yağlama, yıkama yapamayız. Neyse onu yazarız kardeşim. Algıya gelince onu ablaya sor o iyi bilir algıyı. Yıllardır yapacağız deyip yapmadıklarını kaç defa yazdık. Aynısını şimdi büyükşehir adayın Sami Er’de yapıyor. Bu şehrin artık yalanlara karnı doydu. Düşün artık bu şehrin yakasından. Acemilerle, iş bilmezlerle kaybedecek tek dakikamız bile yok
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!