Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62945.097$

Yeni Trol Sami Er ve Şelalecilere Güzelleme Yapmış!


Yeni Trol Sami Er ve Şelalecilere Güzelleme Yapmış!
Malatya yıkılmış, insanlar konteynerde, perişanlık diz boyu, kimin umurunda. Troller ve rantçılar hala AK Parti Malatya Adayı Meşaleci Sami Er'den medet ummaya devam ediyor.

Seçimler herkes için bir umut demek! Vatandaş için her ne kadar iyi yönetilme ve sorunlara en iyi eğilen başkan arayışı olsa da, bazı aç kurtlar ve nefsi bir türlü doymak bilmeyenler içinde her aday bir rant kapısı!

Buna bir de omuzgasızlar ve ahde vefası olmayanlar katılınca işin rengi başka bir hal alıyor.

Geçtiğimiz hafta AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Meşaleci Sami Er’in ailesi ile birlikte bir restoranda yemek yemesini mütevazilik algısı altında servis eden trolleri kamuoyuna paylaşmıştık. Bu arada şunu belirtelim ki (Sami Er hakkındaki olumsuz şeyleri yazan bizden başkası yok şehirde) Bazı trollerde son 2-3 kala seçilme şansı bile kalmayan Sami Er’e yalakalık yapmak için bizi kullanmaya kalktı. Yok yalanmış, yok iftiraymış yok karalamaymış. Bunu diyen trol Veli Ağbaba'ya sürekli sallayan son olarak ta Yeniden Refah Partisi'ni AK Parti'ye ihanet etmekle suçlamıştı. Sen o yarım aklınla kamuoyuna algı yaptığını mı sanıyorsun? Üstelik sözde 5 vakit namaz kılıp akşama kadar Allah diyorsun! 

Daha düne kadar Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a latifeler ve nağmeler düzen bu trol, gündem belirlememizi hazmedemeyip aklı sıra Sami Er ve İstihbaratın bazı kurumlara Terör Örgütü olarak uyardığı Şelalecilere övgü ve methiyeler düzmüş. Ne biçim Müslümansın be adam? Malatya’da tüyü bitmemiş yetimin hakkını gasp eden yüzlerce insanın ekmeği ile oynayan, son olarak da bizi ölümle tehdit eden bu kanı bozuklara methiyeler düzüyorsun. Suçluyu öven ve savunanda onlar gibi suçludur. Sizin yüzünüzden dinden, ibadetten soğuduk. Ne kadar cemaat ve tarikat varsa artık tiksinti oluşturdu. 

SAMİ ER SÖZDE ÇOK MÜSLÜMANMIŞ!

Aynı trol geçtiğimiz haftalarda Sami Er'e TOKİ methiyeleri düzerken çok müslüman olduğunu yazmıştı. Çok müslüman ki Sunucu "1 Nisan'da kazanamazsanız ne olur?" sorusu yöneltince "öyle bir ihtimal yok" diyor! Gaybı Allahtan başka kim bilebilir? Tövbe haşa bu Allah mı nerden biliyor seçileceğini? Sizin müslümanlık anlayışınız buysa vay bu memleketin haline...

İthal aday değilmiş, Ulan adam 14 yıldır Malatya’ya uğramamış nasıl ithal aday olmaz!

Sami Er kendisi itiraf ediyor meşale ile 3 yıl görev yaptığım dönem beraberdik diyor. Nasıl yalan oluyor? Sağır duymaz uydurur!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan’ı dinle kulaklığının sesini aç anlarsın! 

Kaldı ki Sami Er’in avukatlığını yapmak sana mı düştü?

Bozacının Şahidi Şıracı, kraldan çok kralcı bunlar!

VALİ CÖMETOĞLU, KEPAZE ETMİŞTİ!

Malatya’nın gelmiş geçmiş en önemli Valilerinden biri olan Naim Cömertoğlu’na Görüş gazetesi Resmi İlan Paralarından dolayı verip veriştiriyor. Bir türlü doyamadılar zaten memleketin sözde gazetecileri. Başka bir gazeteci de sırf valiye şirinlik yada yalakalık yapmak için kalkıp Görüş Gazetesini eleştirince dönemin Valisi Cömertoğlu bu şahsı arayarak bir güzel fırça çekip “Ben şehrin valisiyim ben kendi mi savunamıyor muyum da sen beni savunuyorsun? Şeklinde kepaze ederek önemli bir gazetecilik dersi vermiştir. 

Gazeteci biri hakkında bir iddia yada olaydan bahsediyorsa, onun muhatabı odur. Cevap verecek olanda kendisidir. Ama maalesef trollük aldı başını gidiyor. Solcular, Atatürk’ü Sağcılar Dini kullanmaktan bir türlü vazgeçmiyor. Söz konusu üç kuruş olunca dost, arkadaş, ahde vefa kimin umurunda.

VALİ CÖMERTOĞLU’NU ÜLKE BU OLAYLA TANIMIŞTI!

ANAP’ın bütün önde gelen isimlerinin katıldığı bu miting, Özal’ın gövde gösterisine dönüşecektir. Planlar ona göre yapılmıştır.

Partinin miting otobüsü Malatya meydanına gelir.

Turgut Özal otobüsün üzerine çıkıp konuşacaktır.

Protokol gereği kendisini karşılayan Malatya Valisi Naim Cömertoğlu’na direktif verir: “Gel sen de çık otobüsün üzerine"

Valinin “Efendim ben devletin valisiyim, orada bulunmam uygun kaçmaz" demesi hiçbir işe yaramaz ve vali başbakanla birlikte otobüsün üzerine çıkmak zorunda kalır.

Meydan kalabalık. Otobüsün üzeri daha da kalabalık! Meydandakiler boyu kısa olan Özal’ı aşağıdan bakınca göremezler.

Meydandan otobüse doğru "Çök, çök, çök" sesleri duyulmaya başlar. Otobüsün Üzerindekiler çökecek ki, meydandaki partililer başbakanlarını iyice görebilsinler!

Özal yanında duran bakanlardan dayısının oğlu Hüsnü Doğan’a;

“Çömel bakalım Hüsnü"der.

Mikrofon açık ve Özal’ın elindedir.

Özal’ın söylediği bu sözleri herkes duymaktadır.

Bakan Hüsnü Doğan yere çömelir. Aracın üstündekiler çöküp çömelirler.                        

Özal, yanında duran Vali Naim Cömertoğlu’na döner:

Elindeki mikrofondan kendisine özgü umursamazlıkla söylediği sözleri “Vali Bey, sen de çök, çömel şuraya." Sözleri miting alanını dolduran on binlerce insan tarafından duyulur.

Ancak, Vali Cömertoğlu’ndan gelen ve Malatya meydanına mikrofondan yankılanan ses aynen şöyledir:

“Sayın Başbakanım, ben devletin valisiyim. Vali çökmez, vali çömelmez. Vali çökerse devlet çökmüş olur. İzin verirseniz ben aşağıya ineyim’

Valinin bu sözlerini duyan meydandaki kalabalıktan inanılmaz bir alkış kopar.

Alkış, kudretli Başbakan Özal’ın olurunu beklemeyen Vali Naim Cömertoğlu’nun seçim otobüsünden aşağıya inmesine kadar devam eder.

Evet, devlet; Naim Cömertoğlu gibi valilerle ayakta kalır…


 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 4
    SEVDİM
  • 5
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 5
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!