refah
VAHAP
murat aslan
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.32
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2299.0
  • BIST
    9057.25
  • BTC
    70727.14$

Yılmaz Vural; Real Madrid Çağırsa Gitmem!


Yılmaz Vural; Real Madrid Çağırsa Gitmem!
Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Yılmaz Vural: “Real Madrid çağırsa kimse beni sezon sonuna kadar bir yere götüremez.

Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Yılmaz Vural : “ Real Madrid çağırsa kimse beni sezon sonuna kadar bir yere götüremez. 37 senedir Türkiye’de ne yaptığımı, ne olduğumu herkes biliyor. O yüzden merak etmeyin sonuna kadar buradayız. İnşallah sonucu alırız” dedi.

Vural, Antalya’da 3 hazırlık maçı oynadıklarını ifade ederek, “Bir tanesini sırf altyapı çocukları oynasın diye yaptık. Sonuç olarak 3-4 gün kala kampa geldiler. Rakiplerinden çok üstün oynadılar. Kısa zamanda aldıklarını sahada uygulamaya çalıştılar. Onun dışında 2 hazırlık maçı daha oynadık. Tuzlaspor maçını oynayan arkadaşlarımla oynadık. Aynı ligde oynadığı takımı çok ağır bir şekilde yenebilirdi. Kısa zamanda bu kadar reaksiyon gösterip, algılayıp, uygulayan takım sayısı çok fazla olmuyor. Oyuncu size karşı direniyor. Bizi baştan benimsediler” dedi.

“Bu takım gelişmeye çok açık” ifadesini kullanan tecrübeli teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Tek problem, bildiğiniz malum problemler. Onlarda çözüldü, artık iş bize kaldı. Gördüğüm 4-5 kazanabileceği maç beraber bitmiş, son dakikada gol yemişler. Bir potansiyel var. İnşallah şansızlıklar aleyhimize olmaz. Uygulama noktasında rakibi, yenebilecek kadar bir uygulama yapar; ona özel koşar, taktik yorumunu getirir, oyun bilgisi ve psikolojisini ona özel geliştirebilir. Bu ekipte bunu çözebilecek bir deneyime sahip.”

Vural, iddialı da konuşarak, “Bu ekibi muhafaza edelim, düşmemeye oynayan bu takımın önümüzdeki sene şampiyonluğa dahi oynayacak kapasitesi var. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Boşu boşuna konuşmuyorum. Kardeşlerimize bu güvenimiz var. Bu takım çok genç. 32 yaşında Barış’ın sakatlığı var, Awuku 5 maç ceza aldı. Onun dışında bütün herkes hazır. Oyuncularımızı gayet maça da hazır konuma getiriyoruz. Çok genç çocuklar; antrenman yapacaklar, koşacaklar. Gençlikleri var. Futbol nedir, nasıl oynanır, ne yapılması lazım bunun pratik ve teorisini yapıyoruz. Türkiye’de malumunuz futbol içgüdüsel oynanıyor. Futbol stratejik bir oyun. Herkes herkesi yener. Türkiye’de işin zor tarafı ne futbolcu ne antrenör ne de bu işi yönetebilecek profesyonelleri yetiştirebiliyoruz. Olmuyor, çok amatör kalıyorlar. Ben şu iddiadayım; eğitirim. Bir takımı top oynatırım. Onun dışında inşallah sonuca yansır. İnşallah bu sonucu hep birlikte lehimize dönmüş görürüz” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de bir işin uzun olmasının sonuna bağlı olduğuna dikkat çeken Vural, “İsterse babanızın oğlu olsun sonuç yoksa hepimizin başı belaya girer. Önce bizim sonra yöneticilerin başı belaya giriyor. Futbolcu kardeşlerimizin hiç başı belaya girmiyor. Bunlar hep var. Ben tabii ki burada uzun süre olabilirim ama bu beni getiren yönetimle olur. Yönetim devam eder etmez bizde onlara tabiyiz. Ondan sonra derler ki “hocam biz senden memnunuz, devam et” seve seve devam ederiz. Bir sonuç varsa niye gidilsin? Bu takım ligde kalırsa, transfer açma çabası da daha çok artabilir. Bu takım hakikaten çok zor bir durumda. Bu sene kısa zamanda yapacağımız şeyler hepimizin olmasını sağlayacak ya da sağlamayacak” dedi.

Tecrübeli teknik adam, “Sezon içerisinde Fenerbahçe’den teklif gelirse gider misiniz?” sorusuna, “Real Madrid çağırsa kimse beni sezon sonuna kadar bir yere götüremez. 37 senedir Türkiye’de ne yaptığımı, ne olduğumu herkes biliyor. O yüzden merak etmeyin sonuna kadar buradayız. İnşallah sonucu alırız” cevabını verdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
aziz

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!