Yeşilyurtspor Başkanı Adnan Çoban'dan Çok Özel Açıklamalar!

Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Adnan Çoban, Malatyadan.com'a özel açıklamalarda bulunarak, bazı dedikodular hakkında açıklamalarda bulundu.
Bölgesel Amatör Lig (BAL Ligi) Şampiyonu olan Malatya Takımı Yeşilyurtspor’da 3. Lig planlamaları öncesi kulüp başkanı Adnan Çoban, şehrin en güvenilir kaynağı olan Malatyadan.com’a çok özel açıklamalarda bulundu.
Bir takım dedikodular ve ayaklı gazetelerin sağda solda bilgi kirliliği ve dezenformasyon yapmasından dolayı, Kulüp başkanı Adnan Çoban’a tüm iddiaları sorup net cevaplar aldık.
Konuşulan İddialar ve Başkan Çoban’ın Yanıtları!
İddia; Başkan mevcut teknik yönetim ile devam etmeyecek!
Yanıt; Böyle bir şey söz konusu değildir. Kulübümüzü şampiyon eden teknik heyetimizle yolları ayırmamız haksızlık olur. Dolayısıyla 3. Lig’e aynı ekiple başlayacağız.
İddia; Yönetime futbol kamuoyunda bazı fişlenmiş isimlerin gireceği söyleniyor!
Yanıt; Yanlış. Yönetimi sil baştan yeniden oluşturacağız. Kulübe maddi destek veremeyen hiçbir isme yer vermeyeceğiz. Elit ve özel isimlerle güçlü bir yönetim oluşturacağız.
İddia; Oyunculara 300 Bin TL Prim sözü verildi!
Yanıt; Evet doğrudur. 200 Bin TL Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sami Er, 100 Bin TL Yeşilyurt Belediye Başkanımız Prof. Dr. İlhan Geçit söz vermiştir. Şimdiye kadar ki primleri ben şahsen ödedim. Sadece bu miktarı başkanlarımız oyuncularımıza ödeyecek.
İddia; Başkan kulübü satıp gidecek!
Yanıt; Sadece gülüyorum. Biz kulübümüzün başındayız. Bu sezon ki hedefimiz yine şampiyonluktur. Hiçbir yere gittiğimiz yok!
İddia; Yeşilyurtspor adını değişip Malatya FK olarak lige başlayacak!
Yanıt; Bu manada bir girişimimiz oldu. Fakat buna karar verecek kişi ben değilim. Yönetim olarak alınacak ortak bir karardır. Gerekli bulunursa isim değişikliğini gündeme getiririz. Şimdi 31 Mayıs’da yapılacak olan kongreye odaklandık. Ondan sonra bir takım kararlar için daha sağlıklı konuşabiliriz. Şu an ne desek yersiz olur.
TESİS SORUNU YAŞIYORUZ!
Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Adnan Çoban tesis problemlerine dikkat çekerek açıklamalarını şöyle sürdürdü. “Tesis anlamında büyük sorunlar yaşıyoruz. Temennimiz odur ki yeni sezonda kulübümüze özgü bir tesis yapılmasıdır. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sami Er ve Yeşilyurt Belediye Başkanımız Prof. Dr. İlhan Geçit’e bu yönde bir talep bildireceğiz. Çünkü oyuncularımız Yeşiltepe’de idman yapıp orada duşunu alamıyor. Terli terli gelip diğer tesiste duş alabiliyor.” Dedi.
Maçların Yeni Malatyaspor’un oynadığı Malatya Stadyumunda oynanması olasılığı konusunda açıklama yapan Başkan Çoban “Gayet mümkün bir durumdur. Zaten duyumlarıma göre Yeni Malatyaspor’un yeni sezonda lige katılmayacağı konuşuluyor. Böyle bir durumda milyonluk yatırım yapılan bir stadyum çürümeye terk edilemez. Maçlarımızı orada oynamamız için bir engel görmüyorum” dedi.
SAYISIZ TEKLİFLER, TELEFONLAR ALIYORUM!
3. Lig’in yeni ekibi Yeşilyurtspor Başkanı Adnan Çoban, yeni sezon planlamaları kapsamında telefonlarının susmak bilmediğini vurgulayarak şöyle konuştu. “Biz bölgesel amatör ligde hiçbir oyuncumuza yada antrenörümüze tek kuruş borç takmadık. Herkesin parası tıkır tıkır ödendi. Bundan dolayı yeni sezonda çok futbolcu öneriliyor. Sağlam kulüple herkes çalışmak ister. Biz Allah’ın izniyle doğru bir yöneticilik yaparak herkesi memnun ettik. Bunun meyvesini de şampiyon olarak aldık. Yeni sezonda da ayağı yere basan güçlü bir kadro kurup, Malatyalılara özledikleri futbol ziyafetini yaşatacağımıza inanıyorum. BAL Liginde bir çok deplasmana otobüsle gidiyorduk. Şimdi mecburen uçakla gitmemiz gerekecek. Bu da maaliyet demektir. Yeni sezonda güçlü bir finansman ve desteğe ihtiyacımız olacak. Bunu da aşacağımıza inanıyorum.” Dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 1SEVDİM
- 1ALKIŞ
- 0KOMİK
- 1İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.