Malatya
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    34.79
  • ALTIN
    2439.4
  • BIST
    10082.77
  • BTC
    63074.87$

Yeşilyurt Adayı Murat Aslan; Doğruları Anlatmaya devam edeceğiz!

Yeşilyurt Adayı Murat Aslan; Doğruları Anlatmaya devam edeceğiz!
Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Murat Aslan, "Halkımıza Gerçekleri Anlatmaya Devam Edeceğiz." dedi.

Malatya Muhasebeciler Odası Başkanı Serdar Böke, mücbir sebep hali en az 5 Yıl uzatılmalı KDV ve vergi muafiyeti talebinizi sonuna kadar destekliyoruz dedi.

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Murat Aslan, seçim çalışmaları kapsamında Mıhlıdut Caddesi, Özalper Mahallesi, Temelli Caddesi  esnaf ve vatandaşların  sorunlarını ve taleplerini dinledi. Aslan, Malatya Muhasebeciler Odası Başkanı Serdar Böke ve Yönetimini ziyaret ederek Yeşilyurt'un ve Malatya'nın geleceği hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ramazan dolayısı ile seçim çalışmalarına hem gündüz hem de iftar sonrası devam eden Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Bilal Yıldırım, Yeniden Refah Partisi Malatya İl ve İlçe Yönetimi, Kadın Kolları İl ve İlçe Başkanları Yeniden Refah Partisi Meclis Üyesi Adayları ile birlikte çalışmalarını sürdüren Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, vatandaş ve esnaflarla bir araya gelerek projelerini Yeşilyurt ve Malatya için acil yapılması gerekenleri anlatmaya devam ediyorlar.

Malatya Muhasebeciler Odası Başkanı Serdar Böke, Sayın Başkan Adayı Murat Aslan bu şehir  için bir  fırsat. Kendisi Yeşilyurt'un Boztepe'nin öz evladı. Buranın geçmişini de çok  iyi biliyor şu an ki durumunu da. 6 Depremi sonrası Malatya'mız  büyük bir yıkım yaşadı. Halen depremin  etkilerini  ve  izlerini  millet  olarak  üzerimizden atamadık. Bu şehrin  bir an  önce ayağa  kalkması  lazım. Bunun  için  işin ehli,  Konunun uzmanı Belediye başkan adaylarının taşın altına  elini  koyması  lazım. İşte bu  isimlerden biride Şehir Planlamacısı Murat Aslan.. Bizler inanıyoruz ki Murat Bey  kazanırsa  konunun  uzmanı olması nedeniyle Yeşilyurt'u kısa  sürede  toparlayacaktır.

Serdar Böke: Mücbir sebep hali en az 5 yıl uzatılmalı talebinizi destekliyoruz

Oda Başkan Serdar Böke: Başkanımızı hem televizyon programlarında  hem de  yerel medyada  yakından takip ediyoruz.  Çok  önemli  konuları  vatandaşın  kafasındaki  soru  işareti  olan  konuları  çok  güzel  gündeme  getirip aydınlatıcı bilgiler veriyor. Başkanımızın gündeme getirdiği Mücbir Sebep Hali En Az 5 Yıl Uzatılmalı   talebini  yerinde buluyor bizde sonuna  kadar destekliyoruz. Malatyalı esnaflarımızın deprem sonrası yaşamış oldukları ekonomik  sıkıntılardan dolayı ilimizin mücbir sebepleri gözünün de bulundurularak SGK ve KDV muafiyeti ile ilgili yapmış olduğunuz açıklama bizleri memnun etti. Şehrimizin kanayan noktalarına dokunmanız  bizleri memnun etti.  Oda Başkan Serdar Böke:  Ziyaretinizden dolayı  sizlere teşekkür eder 31 Mart Yerel Seçimlerinde sizlere başarılar dilerim dedi.

Şehir Plancısı Murat Aslan, Esnaf ve Halkımızın Sorunlarını Gündeme Tabiki Getireceğiz

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Bizler yaklaşık bir aydır  Yeşilyurt ve Malatya merkezde  hemen  hemen  gezmediğimiz  mahalle  cadde  sokak  kalmadı. Dokunmadığımız ziyaret etmediğimiz  esnafımız  hemen hemen kalmadı. Seçim gününe kadarda bir kez daha olsa esnafımızı  ve vatandaşlarımızı kapı kapı ev ev gezip onların sorunlarını ve taleplerini not alıp Allah nasip  eder  başkanlığı kazanırsak aldığımız notları çözüm noktasında hayata geçirmek adına ivedi bir şekilde ilk gün gündemimize alacağız. Mücbir Sebep Hali olsun Rezerv alan olsun KDV ve Vergi Muafiyeti olsun bu konularda esnafımızı ve vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz. Gerçekten Yeşilyurt'u ve Malatya'yı sadece  bizim değil milletimizin gayretleriyle ortak akıl ve istişare kültürüyle bir araya gelerek çözeceğiz. Milletimiz ve esnafımız her an her zaman istediği saatte ben ve mimar, mühendis ve şehir plancısı meclis üyesi adaylarımıza ulaşarak sorunlarını ve  taleplerini iletebilirler. 

Başkan Adayı Şehir Plancısı Murat Aslan; "Biz bu Kadim Yeşilyurt'u ve Malatya'mızı hep birlikte ayağa kaldıracağız. 31 Mart Akşamı 1 Nisan Sabahı Yeni bir Yeşilyurt ve Yeni bir Malatya için hemşehrilerinden Partimizi ve bu kardeşlerini desteklerini bekliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!