Malatya
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    67016.485$

Yeni Malatyaspor'da Karar Defteri Oyunu!

Yeni Malatyaspor'da Karar Defteri Oyunu!
Yeni Malatyaspor kongresinde gizemli gelişmeler açığa çıkmaya devam ediyor. İşte o bomba iddialar ve kongreye damga vuran olaylar...

Yeni Malatyaspor’da bir garip kongre sürecinin yaşandığını ve adeta yangından mal kaçırırcasına bir başkanlık mücadelesinin olduğunu önceki haberimizde belirtmiştik. 

KARAR DEFTERİNİN NEREYE GİTTİĞİ AÇIKLIĞA KAVUŞTU!

Kongre arifesinde karar defterini Adil Gevrek’in eski yönetiminde yer alan Selçuk Günaydın’ın aldığı iddia edildi. Bu olayın üzerine Başkan Ahmet Yaman, Selçuk Günaydın’ı arıyor fakat Günaydın telefonu açmıyor. Adil Gevrek ve yönetimi kongre için delegeleri topladığı esnada Selçuk Günaydın defteri alıp kongre salonuna getiriyor. Ahmet Yaman’a ulaşan Günaydın “ Rahatsızdım ” bahanesi altına sığınıyor. Bunun üzerine Ahmet Yaman yönetimi notere başvurup karar defteri çıkarıyor. Durumu Malatya Valisi Hulusi Şahin’e bildiriyor. Malatya Valisi Şahin bu durumun yasal olmadığını ve nöbetçi savcılığa suç duyurusunda bulunmalarını söylüyor. İddialara göre Malatya Valisi Şahin, eski başkan Adil Gevrek’e tekrar kulübü teslim etmeyi istemiyor. Adil Gevrek ise Malatya Büyükşehir Başkanı Selahattin Gürkan ile görüşüyor. Gürkan eski başkana kulübü Ahmet Yaman’ın elinden almalarını onların bir yol alamayacağı konusunda düşüncesini belirtiyor. AKP Malatya Milletvekili  Bülent Tüfenkçi ve eski milletvekili Ahmet Çakır bu konuda Adil Gevrek’in almasından yana destek sunuyorlar. Divan kurulu bu olayın hukuki ve yasal olmadığını belirtip kongre yapılmayacağını açıklıyor. Adil Gevrek yönetimi alel acele bir divan atayıp yangından mal kaçırırcasına kongreyi tamamlayıp başkanlığını ilan ediyor. 

VALİLİK VE BELEDİYE GÖRÜŞ AYRILIĞINA DÜŞTÜ!

Malatya Valisi Hulusi Şahin eski valilere nazaran Malatyaspor konusunda hassas bir tavır sergiliyor. Göreve getirdikleri Ahmet Yaman’ın yaptıklarını adeta görmezden gelip şehrin takımının daha kötüye gitmesine çanak tutmaktan geri kalmamıştır. Vali Bey Ahmet Yaman olmayacaksa bile başka adayların olmasını savunuyor. Yapılan eylemin hukuki olup olmadığı tartışılır, lakin kendisi bugün var yarın yok. Ama bu şehrin takımı, bu şehrin yönetenleri tarafından mantıklı bir şekilde yönetime sunulmalıdır. Adil Gevrek kimsenin babasının oğlu değildir. En azından geçmişte takımı getirdiği noktalar tüm kamuoyu tarafından bilinmektedir. Öte yandan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ve milletvekili Bülent Tüfenkci’nin yine birlikte Adil Gevrek ismi üzerinden karar bildirmesi ilerleyen günlerde nelerin yaşanacağını merak konusu haline getirdi.  

Özel Haber / Malatyadan.com 
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!