Malatya
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66842.708$

Yeni Malatyaspor Son Maçında Evinde Yenildi


Yeni Malatyaspor Son Maçında Evinde Yenildi
PTT 1'nci Lig Takımlarından Alima Yeni Malatyaspor evinde Boluspor'a 3-1 mağlup oldu.
Sezona ilk 10 hedefiyle çıkan ve ligde kalma mücadelesini uzun süre veren Sarı Kırmızılı takım son maçta iç sahada karşılaştığı rakibi Boluspor'a 3-1 mağlup oldu. Bİr kaç hafta öncesine kadar Play-Off şansını sürdüren Alima Yeni Malatyaspor iç sahada aldığı Altınordu mağlubiyeti ile bu şansı tepmişti. Ligin bitimiyle birlikte gidecek oyuncular az çok belirginleşirken kiralık gelen forvet oyuncusu Mehmet Umut Nayir tekrar eski takımına döndü. Genç golcü, sosyal medya hesabı üzerinden veda ederken, duygu dolu bir mesaj yayınladı.Sarı kırmızılıların gol yollarındaki problemini çözmek amacıyla Osmanlıspor’dan kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Mehmet Umut Nayir, sezonun bitmesinin ardından takımdan ayrıldı. Futbolculuğunu yanı sıra Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde de eğitim gören Nayir, attığı gollerle taraftarların gönlünde büyük bir yer edindi. “İLKLERİ YAŞADIM” Sezonun sona ermesinin ardından takımdan ayrılan Mehmet Umut Nayir, sosyal medya hesabı üzerinden duygu dolu bir mesaj yayınladı. Alima Yeni Malatyaspor’da güzel günlerinin geçtiğini ifade eden Nayir, “Hayatımda ilkleri yaşadığım, deneyim dolu bir sezon daha sona erdi. Bu sezon için üzerimde emeği geçen herkese teşekkürler. Bu sezon, futbolun bir parçası olmaktan ne kadar mutlu olduğumu bir kere daha hatırlattı” dedi.

 

“HERKESİN DÜŞER DEDİĞİ TAKIMI AYAKTA TUTTUK”

 Genç golcü, Alima Yeni Malatyaspor’u hedefine ulaştırmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, şunları söyledi:“Takımdaki ağabeylerime, kardeşlerime, kulüpte çalışan tüm personele her şey için teşekkürler. Beni her zaman desteklediler. Güzel bir aile olduk. Hep birlikte, herkesin umudunu kestiği, ‘düşer’ dediği bu takımı ayakta tuttuk. Özel bir teşekkürü İrfan hocama ve onun nezdinde ekibindeki tüm hocalarıma etmek istiyorum. Bana çok güvendikleri ve bu güveni htirdikleri için teşekkür ediyorum.”

 

“GÜZEL DOSTLUKLAR VE DENEYİMLERLE AYRILIYORUM”

 Malatya’da güzel anılarının olduğunu dile getiren Mehmet Umut Nayir, Malatya’nın gönlünde ayrı bir yerinin olacağını belirtti. Nayir, veda yazısında son olarak, “Malatya halkına, taraftarına da teşekkür ediyorum. Malatyalılar ve taraftarlar oldukça sıcakkanlı. Bana çok büyük destek verdiler. Güzel dostluklar ve deneyimlerle buradan ayrılıyorum. Hakkınızı helal edin. En güzel başarılar dizinle olsun” diyerek, mesajını noktaladı. 

Alima Yeni Malatyaspor: 1 -  Boluspor: 3

 Stat: Malatya İnönüHakemler: Onur Karabaş, Mehmet Kısal, Kamil ÇetinAlima Yeni Malatyaspor: Ertaç Özbir, Sedat Ağçay, Serhat Ayvaz (Dk. 89 Hakan Bezci), Sadık Çiftpınar, Mba, Mehmet Umut Nayir, Hüseyin Kar (Dk. 46 Azubuike), Guido Koçer, Yiğitcan Erdoğan, Osman Fırat, Kemal Cingirt (Dk. 66 Aydın Çetin)Boluspor: Melih Ağa, Hasan Hatipoğlu (Dk. 62 Gottwalt), Özgür Özkaya, Tevfik Köse, Fatih Nurullah Turan, Emrullah Yıldırım, Necati Yakuplar, Ozan Karabacak (Dk. 65 Berkant Eraslan), Oğuzhan Çimen (Dk. 78 Senad Sancak), Cumali Bişi, Burak AslanGoller: Dk. 27 Hasan Hatipoğlu, Dk. 38 (Penaltıdan) ve Dk. 84 Tevfik Köse (Boluspor), Dk. 89 Sadık Çiftpınar (Penaltıdan) (Alima Yeni Malatyaspor)Kırmızı kart : Dk. 80 Mba (Alima Yeni Malatyaspor)Sarı kartlar: Dk. 51 Kemal Cingirt, Dk. 54 Yiğitcan Erdoğan, Dk. 68 Guido Koçer, Dk. 84 Ertaç Özbir (Alima Yeni Malatyaspor) 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!