Malatya
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63833.133$

Yeni Malatyaspor Cadı Kazanına Döndü!


Yeni Malatyaspor Cadı Kazanına Döndü!
Yeni Malatyaspor’da kriz çanları çalmaya devam ediyor.
Yeni Malatyaspor’da kriz çanları çalmaya devam ediyor. Teknik Direktör Sumudica’dan tutunda futbolcusuna yine başkan Adil Gevrek hakkındaki iddialara kadar bir çok bilinmeyen, yanlış giden ve arap saçına dönen karmaşa hakim…

TRANSFERLER

Öncelikle transferler ve futbolcu grubundan bahsetmek gerekirse devre arasında sancılı bir süreç olmasına rağmen Kubilay Kanatsızkuş, Wallace, Semih Kaya, Ndong ile yollar ayrılmış yerine Azubuike, Mehdi Zeffane, Dicko, Kenan Özer ve Campi alınmıştı. Takımın kaptanı Adem Büyük’ün bu sezon oldukça formsuz oluşu ve sık sık sakatlanma, kart cezalarıyla takımın şu an geldiği konumda büyük pay sahibi olduğunu söylemek yerinde isabet olur. Yine aynı şekilde formunu attıran forvet oyuncusu Tetteh’in Afrika Kupası serüveni ve sık sık sakatlanması takımın gol yollarında oldukça zorlandığı ayrı bir handikap olarak göze batıyor. Yeni transferler yeterli midir? Hayır değildir. Birkaç takviye ile küme düşmemeye oynayacak olan Yeni Malatyaspor’un bu sezon ligde kalması mucizelere bağlı gibi…

TEKNİK DİREKTÖR

Olay adam teknik direktörümüz Marius Sumudica gün geçmiyor ki yeni bir enteresan açıklamaya daha imza atmasın. Geçmiş açıklamalarının üzerine geçtiğimiz günlerde yayıncı kuruluşa verdiği röportajda “ Romanya’dan 7’de 7 yaparak buraya geldim ve kariyerimde ilk defa küme düşme mücadelesi veren takımı yönetiyorum. Buraya Türkiye’yi çok sevdiğim için geldim ama hayatımın hatasını yapmışım! Kadroya bakmadan, para bile konuşmadan Malatya’ya imza attım!” dedi. Bu açıklamaların ardından taraftarlar tarafından sosyal medyada linç edilen Sumudica bu defa yanlış anlaşıldığını öne sürerek, Yayıncı kuruluşun sözlerimi bağlamından kopardığını büyük fotoğrafa odaklanılması gerektiğini vurguladı. Yeni Malatyaspor tarihi boyunca herhalde en çok Sumudica açıklamalarından çekinen bir kulüp haline geldi. 

BAŞKAN ADİL GEVREK BIRAKIYOR MU?

Spor44.com sitesinin haberine göre Semih Kaya, Ndong, Hafez, Haddadi ve Aabid'in alacaklarını almaları için TFF ve FIFA'ya gitmesi durumun ciddiyetini koruyor.

Bu nedenden dolayı acil para arayışına giren Adil Gevrek, Büyükşehir Belediye başkanı Selahattin Gürkan'dan yardım istedi. Yardım talebi reddedilen görüşmede Adil Gevrek'e bırak mesajı tekrarlandı. Gevrek'in de o zaman görevi bırakacağım söylemine 'Bırak' cevabı verildi. Son üç senedir birçok baskıya rağmen görevi bırakmak istemeyen Gevrek'in nasıl bir karar vereceği ise merak konusu oldu.

Alacağını alamadığını için takıma katılmayan Ndong için Yeni Malatyaspor kulübü 7 Ocak tarihinde ailevi sorunlar nedeniyle izinli olduğu açıklaması yapılmıştı. Alacaklarını alamayan diğer oyunculardan Semih'in de kulüp sosyal medya hesaplarında resminin paylaşılmaması sorunu gözler önüne seriyor. Kulüpte futbolcuların para sorunu çıkarmasını yalanlayan kulüp, böyle bir durumun yaşanmadığını belirtmesine rağmen başkan Gevrek'in para araması olayın gerçekliğini ortaya çıkartıyor.

Tüm bu gelişmelerin gölgesinde Yeni Malatyaspor’un ligde kalıp kalamayacağı ciddiyetini koruyan bir tehlike olarak önümüzde duruyor.     
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!