Malatya
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66975.452$

Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman Faka Bastı!


Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman Faka Bastı!
Yeni Malatyaspor'da sular durulmuyor. Trollerin koruduğu kulüpte bilmesek başkan ve yönetimine helal olsun diyeceğimiz haberler ortaya saçılmaya devam ediyor. Bakanlığın yolladığı parayı sanki kendi cebinden veriyorlar algısını malatyadan.com çürüttü.

6 Şubat Depremlerinin ardından Yeni Malatyaspor’da belirsizlik devam ediyor. Futbolculardan kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan’ın enkaz altında kalıp yaşamını yitirmesinin ardından acısı ikiye katlanan Sarı Kırmızılı kulüpte futbol konuşulacak bir ortam kalmamasından dolayı üzerinden 4-5 ay geçmesiyle artık yavaş yavaş bir yol haritası belirlenmeye başlandı. 

Son 1 ayda kulislerde dolaşan iddialar

1 – Yeni Malatyaspor Ligden Çekilecek.

2 – Yeni Malatyaspor kiraya gönderdiği oyuncularını geri çağırıp takımı kuracak.

3 – Ahmet Yaman ve Yönetimi bırakıyor.

4 – Yeni Malatyaspor bu sene ligden çekilirse mücbir sebepten dolayı borçları silinecek.

5 – Yeni Malatyaspor’a yine eski başkan Adil Gevrek talip oldu.

6 – Yeni Malatyaspor’a yabancı sermaye getirip Göztepe gibi para pul sorunu olmadan yönetim modeli sergileyecek olan Oktay Öndeş Malatya’ya gelerek Vali ve Belediye Başkanlarıyla görüşecek. 

BAKANLIK ÖDEME YOLLADI BAŞKAN HAVASINI ATTI!

Geçtiğimiz günlerde yanlı, yalan - yanlış haberler veren bir sitede Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman ve yönetiminin Kurban Bayramı öncesi çalışanlara 2 maaş dağıttığını yazıp depremde enkaz altında kalan vefat eden kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan’ın alacakları içinse “ Algı yapılıyor ” şeklinde yanlış bilgiler paylaşılmasının ardından araştırmalarımız neticesinde olayın bahsedildiği gibi olmadığı ve iddiaların asparagas olduğu ortaya çıktı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu aracılığıyla Malatya Valiliğine 10 Milyon TL gönderdi. Malatya Valiliği ise bu tutarın kuruşuna dahi dokunmadan Yeni Malatyaspor kulübüne aktardı. İddialara göre bu tutardan sadece 1.5 Milyon TL’nin maaşlara ödendiği geriye 8.5 Milyon TL kaldığı bilgisine ulaşıldı. 
Yani Ahmet Yaman ve yönetiminin cebinden tek kuruş çıkmadığı gibi kalan tutarı da kamuoyu ile paylaşma gereği duyduk. 

KALECİ AHMET’İN ÖDEMESİ HALA DURUYOR!

Depremde vefat eden merhum kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan’ın hala ödemesinin yapılmadığı ortaya çıkarken, Kulüp yancıları ve yalaka bazı troller aracılığıyla sanki algı yapılmak istenildiği ve kulübün adının karalandığı ortaya çıktı. Kulüp ise bu iddiayı yalanlamadı ve borcunun olduğunu kabul etti. Neden rahatsız olunduğunu kimse anlayamadı.  Kulüp tarafından yapılan açıklamada Merhum Ahmet Eyüp Türkaslan’ın rücu bulmuş ödemesi ise avukatı ve aile bireyleri ile görüşülerek vasisine yapılacak. 

Özel Haber / malatyadan.com 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 2
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!