Malatya
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    34.86
  • ALTIN
    2402.1
  • BIST
    10276.88
  • BTC
    64066.5$

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'e Kimse Güvenmiyor!


Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'e Kimse Güvenmiyor!
Yeni Malatyaspor'da görevden alınan başkan yardımcısı Ahmet Özköse, kamuoyunun merak ettiği gerçekleri ilk defa yine ilklerin ve doğruların adresi malatyadan.com'a anlattı.

Geçtiğimiz günlerde Malatya’da ilk defa duyurduğumuz Yeni Malatyaspor’da olağanüstü saatler haberinin ardından sis perdesi aralanmaya başladı. Başkan Yardımcısı Ahmet Özköse’nin görevden alınıp, disiplin kuruluna sevk edildiği paylaşımı kulüp tarafından yapılmış, kimse ne olup bittiğini anlayamamıştı. 
Haber merkezimize yazılı bir açıklamada bulunan olayların hedefindeki isim Ahmet Özköse, çarpıcı ifadeleriyle spor kamuoyunda yine çok konuşulacağa benziyor. 

İŞTE O AÇIKLAMA

Açıklamalarıma Depremde büyük zarar gören Malatyamıza geçmiş olsun dileklerimle başlamak istiyorum. 

Futbol ile ilk tanışmam 1986 yılında 11 yaşında Malatya İdman Yurdu futbol kulübünde Sümer stadında futbol oynayarak başladı. Yani Malatya’da spor ile tanışmam 38 yıllık bir serüven, aynı zamanda çocukluk aşkı..

Ancak 38 yıl sonra Yeni Malatyaspor kulübüne yönetici olarak katıldım. 

Katılmamdaki amaç depremle yıkılan şehrimin futbol takımına destek olabilmekti. 

Fakat Adil Gevrekte 9 aylık bu süreçte alına kararlarda yönetim kurulunun bilgisine sorulmadığı, Şeffaf bir düşünce yapısının bulunmadığı, istişarelere kapalı olduğunu özellikle depremde hayatını kaybeden kalecimizin önceki yıllardan kalan 400.000 TL’ye yakın alacağının defalarca söylememe rağmen neden hala ödenmediğini anlayamadım. Ve inisiyatif alarak ikili görüşmeler yapma kararı aldım. Yeni Malatyaspor’un menfaati ve Malatyaspor’un kurtuluşu için görüşmeleri yaptım. Malatya’nın siyasileri, Malatya’nın sevilen, sayılan, saygın iş insanları, Malatya Eşrafı Malatyaspor büyük taraftarları, Sivil toplum kuruluşları ile 
yaptığım görüşmeler neticesinde toplumun Adil Gevrek’e destek ve güvenlerinin olmadığını anladım. Bu durumu Adil Gevrek’e iletmek için İstanbul’da toplantı yapma kararı aldık. Toplantıda Adil Gevrek’e izah etmeye çalıştım. Takımı bırakmasını istifa etmesini kulübün önünün açılması gerektiğini söyledim. Kendisi cevap olarak takımı bırakmayacağını, devam edeceğini ısrarla tarafıma söyleyerek, tek adamlığa devam edeceğini bildirdi. Bende böyle giderse bu takımı bir kez daha küme düşeceğini yüzünü söyleyerek toplantıyı terk ettim. Bu süreçte yönetim kurulundan istifa etmeyi düşünürken disipline sevk edildiğimi öğrendim. Disiplin sürecimin sonucunu bekleyene kadar istifa etme kararından şimdilik vazgeçtim. Yeni Malatyasporumuzun kurtulması için yukarıda anlattığım kurum ve kişiler ile daha detaylı ikili görüşmelere devam edeceğimi Malatyalı hemşerilerime bildirir saygı ve salamlarımı sunarım.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!