Malatya
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2393.5
  • BIST
    10276.88
  • BTC
    63655.782$

Vuslat Yayın Grubu Yayından Çekiliyor


Yaklaşık 10 yıl önce yayın hayatına giren ve Malatya’nın ilk uydu televizyonu Vuslat TV Yayın durdurma kararı aldığı öğrenildi.
Yaklaşık 10 yıl önce yayın hayatına giren ve Malatya’nın ilk uydu televizyonu Vuslat TV Yayın durdurma kararı aldığı öğrenildi.

Selam iletişim A.Ş. Bünyesinde bulunan Vuslat TV, Vustlar Gazetesi ve Radyo Selam gibi yayın organlarının durdurma kararıyla artık esamesi okunmayacak.

Malatya’da adı son yıllarda bayağı eleştiri konusu olan bir gruba bağlı olan medya kuruluşlarının özellikle eski belediye başkanı Ahmet Çakır ve Hacı Uğur Polat’ın belediye kaynaklarını akıtmasıyla ayakta kaldığı iddiaları medyada bir hayli konuşuluyordu. Başkanlıklar gidince maddi sıkıntı yaşayan gurubun bombası böylece patlamış oldu.

13 Kasım 2019'da manşetten verdiğimiz  “Malatya medyasında neler oluyor neler” başlıklı haberimizde bugünü görmeyi ümit eden makalemizde kurumun sos verdiğini duyurmuştuk.



LÜTFİ İNAN, ÇEKİRGE BİR ZIPLAR İKİ ZIPLAR!

Hani bir tabir var ya “Çekirge bir zıplar iki zıplar” diye Hacı Müdür oldu sana gün doğdu. Esenlik’te bir zıplayışı yaptın. O dönem kurumun tasarım işlerini yaptığımda hakkımı yedin, Ekmeğimle oynadın, aklın sıra herkese ayar verdin. Hakkımı sonsuza kadar haram ediyorum sana. Hacı Başkan oldu. İkinci zıplayışla Yeşilyurt’a uçtun. Ama ben o dönem bir manşet attım neydi o manşet “ Hacıyla, Bacıyla bu işler olmaz ” ne oldu peki? Hacı gitti acı kaldı. Belediye’den şutlanıp kendini Şevket başkanın tabiriyle şelalecilerin üstüne attın. Çünkü Yeşilyurt Belediyesindeyken Vuslat TV’nin tepesindeki adamı maaşa bağladığınız. Adam belediyeden maaşını alıp televizyonla uğraşıyordu. Ohh ne güzel dünya. Şimdi sen televizyonun başındasın ama belediyeden maaş yok. Çünkü kaynak kesildi. Yine Bulunduğun kurumda iddialara göre maaşlar bile ödenmiyormuş. Bu iş kalkıp Başkan Gürkan’ı köşeye sıkıştırmaya benzemez. Sen daha başından bindiğin dalı kestin. Tek duam inşallah en kısa sürede sos veren o kurumda kepenk indirir ve seni kankilerinle Emekliler Parkında görürüz. Ekonomi çok kötü Lütfücüğüm televizyonculuk artık çok zor. Sen iyisi mi fazla ümit bağlama bu son sıçrayış…  

Bu habere bir medya mensubu olarak üzülmemiz gerekirken aksine göbek atıp oynamak daha çok işimize geliyor. Çünkü bu gurubun tükenişi ve ekmekle oynayanların ekmeğinden olduğunu görmek ilahi adaletin tecelli ettiğini görmek şükür ettiğimiz tesellimiz.

Manşette kullandığımız o meşhur kötü adam rolünün hakkını veren ve gönlümüzde taht kuran rahmetli Sinema oyuncumuz Erol Taş'ı rahmetle anıyoruz. 

Vuslat Haber Sitesinden son mesaj bu şekilde verildi 

Selam Medya Grubu’nun bünyesinde bulunan Vuslat TV, Radyo Selam ve Vuslat Gazetesi  21 Aralık 2019 Cumartesi günü itibariyle tüm çalışmalarını sonlandıracak.

MALATYA’NIN MENFAATLERİNİ GÖZETTİ

Geride kalan 26 yıl boyunca yüzlerce kişiye ekmek kapısı olan ve bünyesinde çalışan tüm personelin özverili bir şekilde mesleğini yaptığı Selam Medya Grubu, yayın hayatına girdiği ilk günden son güne kadar Malatya menfaati doğrultusunda hareket etmiş ve Malatya’nın her platformda en iyi yere gelmesi için çalışma yapmıştır.

MERKEZİNE AİLE KAVRAMINI ALDI

Selam Medya, yayın hayatı süresi içinde aile kurumunu merkeze alıp, sahip olduğumuz değerleri gözeterek topluma örnek teşkil edecek yayınlar gerçekleştirmiştir.

SELAM MEDYA GRUBU 26 YILLIK ÖZVERİ

1993 yılında “İnanç, Bilgi, İletişim” sloganıyla yola çıkan ve bünyesinde Anadolu’da Vuslat TV, Radyo Selam ve Vuslat Gazetesi’ni bulunduran Selam Medya, yayın hayatına FM 93.8 Radyo Selam ile 1993 yılında başladı. Selam Medya, 2010 yılında Malatya'nın ilk uydu televizyonu olan Anadolu’da Vuslat ile devam etti. Anadolu’da Vuslat TV, kısa sürede yaptığı kaliteli yayınlarla Malatya'da ve bölgesinde kendinden söz ettirmeyi başararak gücüne güç kattı. 28 Şubat 2017 ise Vuslat Gazetesini bünyesine katan Selam Medya, böylece işitsel, görsel ve yazılı medya alanlarının tamamında yer aldı.



 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!