Malatya
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66922.325$

Twitter ve Instagram'da fenomen olmak için en etkili yöntem


Twitter ve Instagram'da fenomen olmak için en etkili yöntem
Günümüzde sosyal medya üzerinde Instagram ve Twitter üzerinde birçok fenomen hesap ortaya çıkmaktadır. Dikkat ettiyseniz her fenomenin info kısmında mutlaka web site adresi yazmaktadır.
Günümüzde sosyal medya üzerinde Instagram ve Twitter üzerinde birçok fenomen hesap ortaya çıkmaktadır. Dikkat ettiyseniz her fenomenin info kısmında mutlaka web site adresi yazmaktadır. Google'dan index almak ve takipçi kazanmak için fenomen hesap sahipleri, daima web site kurmak ister. Peki bunu en kaliteli ve en uygun fiyata nasıl yapabilirsiniz? İşte Instagram ve Twitter fenomenlerinin web site kurucusu www.wixsitekur.net

Öncelikle fenomen hesabınız Twitter'da yada Instagramda olmuş yada Facebook'ta olmuş fark etmez. www.wixsitekur.net adresine girerek adımları izleyip, abone oluyorsunuz. Sonra önünüze yüzlerce mükemmel profesyonel ve bedava website teması geliyor. Bedava site kurmak için unlardan istediğinizi beğenerek, facebook sayfası oluşturur gibi, Instagram'a fotoğraf yükler gibi görsellerinizi, fotoğraflarınızı yüklüyorsunuz ücretsiz web site sahibi oluyorsunuz. Siteniz tamamlandığında, domain yani alan adı almanız gerekiyor, sitenizi ücretsiz kullanmak isterseniz bunu bağlayamazsınız, wix site otomatik bir url verir, fenomenliğe giden ilk adım web site kurmaktan geçmektedir.



Bunun için ayda 33.5 tl tutarındaki Premium aboneliği almanız gerekiyor. Bunu aldığınızda, sınırsız hosting, ve 1 yıl bedava domain ( alan adı hakkı kazanıyorsunuz) bu şekilde sitenizi oluşturduktan sonra, Twitter, Instagram yada facebook sayfanızı, web sitenize bağlıyorsunuz, bu şekilde Google, Yandex, ve bütün arama motorlarından hayran takipçi edinme şansınız doğuyor.Site kur ücretsiz olsun mantığı ile ne kadar özgün içerik paylaşırsanız, o kadar çok takipçi ve hayran kazanabilirsiniz. Mutlaka web sitenzi kurup, domain adınızı aldıktan sonrası sosyal medya hesaplarınıza, info bölümlerine bunu yazın, bunu yaptığınızda insanlar sizin kendinize ait web sitenizi görecek ve takibi bırakmayacaklardır. www.wixsitekur.net ile açacağınız web sitenize, mulaka bir blog oluşturun, ve hayranlarınıa hedef kitlenize buradan makaleler yazarak bilgi verin.Ücretsiz web site açtığınızda, her yazdığınız yazı google'da index kazanacaktır. Mesela '' Siyah ayakkabı '' hakkında bir makale yazdınız, '' siyah ayakkabı '' yada modelleri şeklinde arama yapan biri mutlaka sizin websitenize gelecek, okuyacak ve daha sonra sosyal medya hesaplarınızı takip edecektir. Ücretsiz web site kurmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Tüm bunları en pratik şekilde yapmak, Instagram'da fenomen olmak ve web sitesi sahibi bir fenomen olmak istiyorsanız www.wixsitekur.net adresini mutlaka ziyaret edin. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!