Malatya
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2393.5
  • BIST
    10276.88
  • BTC
    63673.881$

TGRT Avrupa'da Malatya Rüzgarı Esti


TGRT Avrupa'da Malatya Rüzgarı Esti
Malatya Melita Sıra Gecesi ekibi ve Yeni Malatyaspor yönetimi TGRT EU ekranlarında Malatya'yı tanıtan güzel bir programda bir araya geldi.
Malatya Melita Sıra Gecesi ekibi ve Yeni Malatyaspor yönetimi sunumu ve şefliğini Abdullah Usta’nın yaptığı ve hergün TGRT eu kanalında yayınlanan Abdullah Usta ile Anadolu Mutfağı isimli programa konuk oldular. Programın 900. Bölümüne denk gelen günde keyifli Malatya türküleri ve bir birinden güzel lezzetler sunuldu. Program yapımcısı Abdullah Usta 900. Program vesilesiyle “ Bugün Yeni Malatyaspor As Başkanı Sait Aybak ve Yönetim Kurulu Üyesi Hadi Dursun’u yine Malatya’nın değerli grubu Melita Sıra Gecesi ekibini ağırlamaktan onur duydum. Birbirinden güzel türkülerle programımıza adeta renk kattılar. Malatya’ya Çiğköftesiyle ve kültürel birikimiyle eminim izleyicilerimizde çok keyif aldılar. Avrupa’da yayınlanan programımızı gurbetteki Malatyalıların da beğeniyle izlediğini umuyorum. Bende bugün ki menüde bir sürpriz hazırlayarak Kayısılı Tavuklu Malatya Kebabı tarifi vererek güzel bir lezzet hazırladım. Programıma renk katan Malatya ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni Malatyaspor As Başkanı Sait Aybak böyle güzel bir programda yer almaktan oldukça mutlu olduğunu belirtirken Yeni Malatyaspor’un hedeflerinden bahsetti. Aybak konuşmasında “ Öncelikle böyle anlamlı bir günde bizleri konuk ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Takımımıza değinecek olursak iyi bir yoldayız. Sevgili Başkanımız Adil Gevrek başkanlığında sezon başında bazı hedefler koyduk ve o doğrultuda ilerlemeye gayret gösteriyoruz. Bu sezon takımımızı ligde tutarak 3 yıl içerisinde Avrupa Kupalarına oynayan bir takım oluşturmayı planlıyoruz” dedi. Programa telefonla katılan bir Diyarbakırlı izleyicinin “Yeni Malatyaspor ile gurur duyuyoruz” demesi orada bulunan yönetimi mutlu ederken izleyicinin forma talep etmesine karşın As Başkan Aybak telefon ve iletişim bilgilerini bırakması halinde yollayacağını söyledi.

Yeni Malatyaspor yönetim kurulu üyesi Hadi Dursun takımın durumundan oldukça memnun olduklarını fakat transferlerin biraz gecikmiş olmasından dolayı taraftarların ümitsizliğe kapılmasını yersiz bularak “ Yeni Malatyaspor her zaman zorun altında kalkacak bir güçte olduğunu her platformda belirttim. Nitekim bizi haksız çıkarmadı teknik heyetimiz ve oyuncularımız. Yine söylüyorum bu takım adından çok bahsettirecek bir takım olma yolunda ilerliyor” dedi. Kayısı’nın geliştirilmesi ve MİAD’ın yaptığı projeler hakkında bilgi veren Dursun “ Malatya için kim elini taşın altına koyuyorsa Allah Razı Olsun. Biz yeri geliyor ailemizden fedakarlık ederek memleket sevdasına emek veriyoruz. Önce memleketimiz sonra ülkemiz menfaatine olan her şeyin çabasında olduk. Afrin’de operasyonda olan Mehmetçiklerimize Allah’tan güç kuvvet niyaz ediyorum” dedi.



Melita Sıra Gecesi ekibinin kurucusu ve Bozdağ Prodüksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Faik Bozdağ güzel bir programda yine Malatya’nın adından sıkça söz edilmesinden hoşnut kaldığını belirterek “TGRT gibi ülkemizin önemli değerlerinden bir televizyonda böylesine güzel bir katılım ile Malatyamızı gerek ülkemiz gerek avrupa’da tanıtmaktan anlatmaktan son derece keyif aldık. Yine çok değerli Yeni Malatyaspor yönetimimiz Türkiye Gazetesini ziyaret ederek değerli hemşehrimiz İsmail Kapan’a bilgiler verdi. Etkinliklerimiz Malatyalı ve Adıyamanlı hemşehrilerimizin destekleriyle hız kesmeden TRT, Kanal 7, Ekin TV, Kanal 60 ekranlarında devam edecek. Bizi izlemeye ve desteklemeye devam etsinler” dedi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!