Malatya
28 Mart, 2025, Cuma
  • DOLAR
    38.00
  • EURO
    41.33
  • ALTIN
    3700.8
  • BIST
    9.65
  • BTC
    87331.008$

Somuncu Baba Diyarı Darende'de Ekmek 5 TL'ye Düştü!

Somuncu Baba Diyarı Darende'de Ekmek 5 TL'ye Düştü!
Bir çok ilde 12.5 TL'den satılan ekmek Malatya'da henüz 10 TL'den satılırken, Somuncu Baba Diyarı Darende'de zam yerine indirim geldi.

Tarihiyle, doğal güzellikleriyle Malatya’nın en uğrak ilçelerinin başında gelen ve Malatya’nın göz bebeği Darende ilçesinden güzel bir haber geldi. 

Göreve geldiği günden bu yana halkla iç içe ve iletişim kanallarını sürekli açık tutan Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt, örnek bir uygulamaya daha imza attı. 
Ramazan ayı dolayısıyla herkes zam üstüne zam yaparken, Başkan Bozkurt halkın temel gıda maddesi olan ekmek fiyatlarında indirime gitti. Bu indirim haberini sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Bozkurt gönüllere girmeye devam ediyor. 

Başkan Bozkurt’un paylaşımında şu ifadelere yer verildi. 

Kıymetli hemşehrilerim, Darende Belediyesi Ekmek Fırını’nda 6 TL ile satışa sunduğumuz ekmeklerimize indirim tarifesi uygulayarak 10 Mart – 10 Nisan arasında 5 TL’den satışa sunulacaktır. Tüm Halkımıza duyurulur. 
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!