Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    67932.717$

Şevket Keskin'in Gemileri Batmadı, Bu Kez Sular Çekildi!


Şevket Keskin'in Gemileri Batmadı, Bu Kez Sular Çekildi!
Malatya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin her kulvarda kaybetmeye devam ediyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a çok güvendiği ve dilinden destek sözlerini düşürmeyen Keskin'in son bir haftadır ağzını bıçak açmıyor!

23 yıldır Malatya Esnafının burnundan getiren ve artık illallah ettiği MESOB Başkanı Şevket Keskin özellikle seçim dönemleri yürüttüğü ikili politik tavırları ve eylemleriyle esnafın gözünü boyamayı başarmış, zaten delege yapısını kendisine biat eden insanlardan kurup rahat rahat saltanatını sürdüyordu. Hatta geçmiş haberlerimizi okuyanlar daha iyi bilecektir. Başkan Keskin için "Madalyon Şevket" lakabını takmıştık. Çünkü geçmişte Ahmet Çakır belediye başkanı iken kendi seçimleri söz konusu değilken övgüler ve başarılardan bahsederken, MESOB Seçimleri geldiği zaman Ahmet Çakır'ı esnafın ekmeğiyle oynamakla ve bir çok usulsüz işlerin yapıldığını ima ederek tenkit ediyordu. Bu hamleleriyle esnafın gazını alıp başkanlığı koparıyordu. Meşalecilere Şelaleciler diyip birlikte poz verecek kadar da aymazlıktan geri kalmadı. Eski vekil Hakan Kahtalı ve Şelale gurubu için olmadık laf demesine rağmen bu poz "Madalyon Şevket" lakabının ne kadar doğru olduğunu ortaya serdi. 

DEPREM ONUNDA SALTANATINI YIKTI!

6 Şubat depremleri Malatya'ya büyük zarar vurduğu gibi şüphesiz esnafı da perişan etti. Tüm esnaf ve tüccarlar gerek konteyner temini, gerekse maddi desteklerin olmayışından yakınırken, bu süreçte ne MESOB Başkanı Şevket Keskin'i ne de MTSO Başkanı Oğuzhan Sadıkoğlu'nu yanlarında göremedi. Gittikleri yerlerde de fotoğraf çektirip sorunları dinliyor, çözüm getirecek modunda takılmaktan geri kalmadılar. Yerel tv kanallarında hemen hergün yayınlanan sokak röportajlarında esnaflar Şevket Keskin ve Oğuzhan Sadıkoğlu'nu göremedikleri için sürekli şikayetlerini belirtmeleri dikkatlerden kaçmıyor. 

GÜRKAN'A EN BÜYÜK VEFASIZLIĞI YAPTI!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı hemen hemen her platformda öven ve destekleyen "Madalyon Şevket" ne hikmetse son bir haftadır sesi soluğu çıkmadı. 

En son Malatya Yeni Buğday Pazarı'nın açılışına davet edilen Keskin şu açıklamayı yapmıştı. 

HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ!

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı yürekten tebrik ettiğini belirten MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ı yürekten tebrik ediyorum. Allah işini gücünü rast getirsin. Malatya’nın çehresini değiştirmiş. Derme çatma yerlerden bizi çok modern bir alana kavuşturdu. Tek merkezli Malatya’dan şikâyet ederdik. Bugün Selahattin Başkan gerçekten tek merkezli şehri üç-dört merkezli şehir yapmak için mücadele ediyor. Esnafım ve şahsım adına teşekkür ediyorum her zaman yanında olacağız” dedi.

GÜRKAN OLMAZSA BAŞKA KİMSE TOPARLAYAMAZ!

MESOB Başkanı Keskin “Biz esnaf ve sanatkârlar camiası olarak her zaman bugün de başkanımızın yanındayız, yarın da başkanımızın yanındayız. Eğer başkanımız bu memleketi önümüzdeki dönem toparlamazsa, kimse bu memleketi toparlayamaz. Herkes bunu bilsin, herkes aklını başına alsın. Ekibiyle, ufkunun genişliği ile bu memleketi ayağa kaldıracak. Hepimizin desteği ile vatandaşın desteğiyle bu işi Selahattin Başkanımızdan başka kimse yapamaz. Esnaflarımız ve oda başkanlığımız adına kendisine çok çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HANİ NERDESİN PEKİ?

Geçtiğimiz günlerde bir grup esnaf ve oda başkanının mevcut belediye başkanı Selahattin Gürkan'ın devam etmesi konusunda mini bir destek mitingi düzenlenmişti. "Madem çok seviyordun başkanı gidip iki kelam da sen etseydin." demezler mi adama? Başkan aday gösterilmedi bari şimdi çık bir tepki koy yada emekleri için kamuoyuna bir mesaj ver. Hayatta işi olmaz çünkü Keskin her zaman güçlünün yanında yer alır. Sonra da bakanlar yada bürokratlar geldiğinde "Kimse bizi insan yerine koyup bir şey danışmıyor" diye sitem edersin. Seni artık herkes çözdü başkan. Sende vefa ne arar! Son döneminde bavullarını hazırla artık. 

Bu haberden sonra yarın trol ve tetikçilerine bize iftira ve çamur için talimat vereceğini adım gibi biliyorum ama yemez artık! Çünkü artık gemi batmıyor, bu kez sular çekildi ve karaya vurdun...

Murat Karakoç

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 7
    SEVDİM
  • 6
    ALKIŞ
  • 2
    KOMİK
  • 3
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Emin
    20-01-2024 03:25

    Madalyon Şevket bitik bir insan boş konuşur dolaşır körler sağırlar birbirini ağırlar bakma sen kimsenin dinlediğinde yok oda o koltuğa yapıştı. Sıra onda sanki binlerce oyu varmış gibi başkanı o seçiyormuş gibi ağzını bıçak açmaz güçten yana olan kıblesi belli olmayan tayfa

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!