Malatya
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    34.77
  • ALTIN
    2401.3
  • BIST
    10322.64
  • BTC
    63745.63$

Şevket Keskin Meşalecilere Hodri Meydan Çekti


Şevket Keskin Meşalecilere Hodri Meydan Çekti
MESOB Başkanı Şevket Keskin, AK Partili Vekil Mustafa Şahin'e yanıt vererek buyur hodri meydan açıklaması yaptı. Bu açıklamayla işin içine Meşale Grubu ve Fetö'de dahil oldu.
Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, geçtiğimiz günlerde ERTV’de Malatya’da son dönemlerde etkili olduğu öne sürülen gruba ilişkin sert açıklamalarda bulundu. O açıklamalara ilişkin Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin’den tepki geldi. Bu tepki üzerine Keskin, yazılı bir açıklama yaparak “Hodri Meydan” dedi. 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ERTV’de Hülya Kaya’nın konuğu olduğu programda yaptığı açıklamaları ile Malatya kamuoyunda gözleri üzerine çevirdi.

 

Keskin, Güne Bakış programında FETÖ/PDY silahlı terör örgütü yapılanması ve yeni oluşumlar peşinde olan “şelaleciler” diye tabir ettiği birtakım kişilere ateş püskürmüştü. O açıklamaların ardından Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, ESOB başkanı Keskin’in milletvekillerinin Cumhurbaşkanının yanına gidemediğine ilişkin ifadelerine sert tepki gösterdi ve “Milletvekillerini itibarsızlaştırmak kimsenin haddi değil” dedi.

 

Söz konusu polemiğin ardından Şevket Keskin yazılı bir açıklama yayımlayarak isim vermeden Mustafa Şahin’i eleştirdi.

“Malatya’da toplumda rahatsızlığa neden olan ve artık her yerde konuşulmaya başlayan bir sorun varsa bunu dile getirmek Malatyalılık sorumluluğudur, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma sorumluluğudur. Söylediklerimizden ve ortaya koyduğumuz tablodan kim üzerine hangi konuyu alırsa alsın, zerre kadar korkum yoktur.”  dedi.

Keskin, Şelaleciler merak ediyormuş; odaların, derneklerin, vakıfların, şahısların yaptıkları ortaya dökülmeliymiş.  Benim bütün ömrümü araştırın, sizin son 10 yılınızı araştırsınlar. Benim tüm mal varlığımı araştırın, sizin son 10 yılınızı araştırsınlar. Yine hodri meydan diyorum; Malatya’da kimler milletten para toplayıp vakıf adına mal mülk almış, sonra bunları satmış, onlarda ortaya çıksın.” diyerek meydan okudu.

 

Keskin yazılı açıklamasında İsim vermeden Şahin’in “utanç verici” ifadesine yüklendi. 

 

Malatya için utanç verici olan nedir biliyor musunuz?

 

Sayın Cumhurbaşkanımızın FETÖ terör örgütü ile mücadelesinde en kritik dönemde Ankara’dan firar etmektir.

Malatya için utanç verici olan nedir biliyor musunuz?

 

FETÖ ile aslanlar gibi mücadele edenlerin aleyhinde algı operasyonu yapmaktır ve buna alet olmaktır.

 

Malatya için utanç verici olan nedir biliyor musunuz? 

 

“Bu millet Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a gönülden bağlı iken, gidip 2-3 tane dernek ve vakıfa iradesini teslim etmektir. Birde benim 15 Temmuz gecesi nerede olduğumu merak ediyorlarmış, ben milletimizle birlikte o gece meydandaydım.  Belgemi istiyorsunuz, Anadolu Ajansına o gece meydanda verdiğim demecime ilişkin gece yarısı yayınlanan habere bakabilirsiniz.  Benim o gece ne yaptığımı merak edenler;  o gece saat 01. 34’te elimizde kayıtlı olan yaklaşık 20 bin kişiye meydanlara inmesi için cep telefonlarına toplu mesaj attığımı da bilsinler. Kaydını görmek isteyenler gelip görebilir. 17-25 Aralık olayından sonra bile FETÖ’cülerin arkasına vagon olanlar, acaba kendileri ne yaptılar?  FETÖ’nün  hükümet aleyhindeki kampanyaların  destek verenler, onlarla basın toplantılarından fotoğraf çektirenler kalkıp bize ders veremez.  FETÖ ile hatıra fotoğrafı çektirenler, yurtdışı gezilerine gidenler, FETÖ toplantılarının müdavimi olanlar, FETÖ’ya parasal kaynaklar aktaranlar bugün nerede kümelenmişse orada sorun vardır. Biz işte o sorunu dile getiriyoruz. Yalan mı? Ben etrafıma, çevreme bakıyorum, FETÖ ile bağlantılı hiç kimse çevremde yoktur, olmadı, olamazda.   Birde şelaleciler çevresine baksınlar.   Şunu da ifade etmek istiyorum; esnaf ve sanatkarımızın yanında kentimiz Malatya’nın sorun ve taleplerine ilişkin olarak 2002 yılından itibaren Sayın Cumhurbaşkanlarına, Sayın Başbakanlara ve Sayın bakanlar ile ilimiz milletvekillerine verilen, gönderilen ve takdim edilen tüm dosyalar arşivde mevuttur. Hangi sorunu ne zaman ve nerede gündeme getirdiğimizi merak edenler gelip görebilir, inceleyebilir.” İfadelerini kullandı.

“ALLAH DİYEREK HER TÜRLÜ PİSLİĞİ YAPIYORLAR”



“FETÖ kırıntılarına müsaade etmeyin bakın hepiniz destek veriyorsunuz diye açıkça söyledim, kürsüde esnaf ve sanatkar toplantısında da söyledim bunu basında yazdı” diyen Keskin, “Ben gizli kapaklı bir şey söylemem. Gelsinler beni ikna etsinler, biz böyle değiliz desinler. Ama yaptıkları bazı şeyleri ben önlerine serersem görürler. Ben Cumhurbaşkanına gideceğim bir bir anlatacağım. Kimin hangi belediyede kümeleştiğini, kimin belediyeye baskın yaptığını bunu herkes biliyor. İhalelere nasıl koştuklarını. FETÖ nasıl yaptıysa bugün adam alacaksın oraya gideceksin böyle işe gireceksin böyle bir şey yok ya. Bunların karşılığı ne 60 kişi. Ben sana söyleyeyim 70 kişiyi bulamazsınız. 60 tane menfaatperest bir araya gelecek Malatya’yı, Türkiye’yi idare edecek. Allah’u Ekber deyip bütün pisliği yapacaksın. Ya böyle bir şey olmaz. Cami cemaatin dışında niye biz cemaatin peşine düşüyoruz? İnsanlar o şorriklinin peşinden gitti belki biraz daha Allah’a yakın olurum diye ama menfaatperestler onları kullandılar. Ülkenin altına bomba koymadılar mı? Cami cemaati sana yeter kardeşim. Kur’an sana yeter, Allah sana yeter, Resulullah sana yeter. Her yerde biri kümeleşmiş. Benim zoruma giden Allah’ı Kur’an’ı kullanmaları. Yoksa kendi kendine çıkmış menfaatperestlik yapmış ayrı bir konu. Benim taviz vermeyeceğim tek şey dinim. Malatya için esnaf için ne gerekiyorsa gecemi gündüzüme katar yaparım. Vekillerle de, bakanlarla da çatışırım. Dışarıda savunurum içerde hakkımı isterim, Malatya’nın, esnafın hakkını isterim” ifadelerini kullandı.

https://odatv.com/allah-diyerek-her-turlu-pisligi-yapiyorlar-1501181200.html

Kaynak: Ertv - Odatv

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!