Malatya
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    67262.882$

Selahattin Gürkan'dan Skandal Sözler!


Selahattin Gürkan'dan Skandal Sözler!
AKP’li Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan seçim gezileri kapsamında öyle sözler sarf etti ki adeta skandal niteliğinde yorumlandı. 

İslam ve inanç üzerinden vatandaşların beynini yıkayan AKP’li zihniyet, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi öncesi yine Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi afetleri ilahi boyutta yorumlayıp kendi beceriksizliği ve önlem alamamalarının üzerini örtmeye çalışması dikkatlerden kaçmıyor. 

Bir mahalle toplantısında katıldığı ev toplantısında Skandal sözlere imza atan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan “ Bende bir bilim adamıyım, bende öğretmenim bu Naci Görür hoca var onun açıklamaları tabi deprem fay hatları var bu bilimsel rapor. Ama Cenab-ı Allah’ın Kuran’ı Kerim de ayetleri var, insanlara nasihatleri var. İnsanoğlu ne zaman azmışsa buna benzer felaketler ile karşı karşıya kalmıştır. Onun için biz kendi durumumuzu düzeltmedikçe Allah bizim durumumuzu düzeltmez. Ayeti kerimede var ‘Bir Millet kendini düzeltmedikçe Allah o milletin durumunu düzeltmez. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Ama bizim vatandaşlarımız çok kadirşinas vatandaş. Ben vatandaşımızda en ufak böyle bir tepki görmedim. Bu tarz provakatif şeyler bin kişiden, on bin kişiden biri çıkıyor. O da çıkacak ki o binlerce insanın kıymetini bilelim.” Dedi. 

Bir vatandaşın “ Başkanım o nazarlıktır. Herkesin memnun olduğu başkanın nazarlığıdır” diyince Gürkan “ Oda provokasyon yapmak isteyen büyük ihtimalle fetö grubunun elamanlarıdır” dedi.

BİLİM YOK, AZAN ÇOK!

Başkan Selahattin Gürkan konuşmanın girişinde “ Ben bilim adamıyım, ben öğretmenim” diyor. Peki bilim insanları depremi yada afetleri azmışlık ile mi yorumluyor. Adamlar binasını, yapılaşmasını sağlam, depreme uygun, çalmadan çırpmadan yapıyor. Bir kişinin ölümünü bırakın burnu bile kanamıyor. Malatya ne zamandır lut kavmi oldu? Malatya ve 10 ilimiz ne yaptı azacak? Din görevlisiyseniz gidip camide imamlık yapın. Böyle bilim insanı, böyle öğretmenlik olmaz. Vatandaşların aklıyla alay etmeyin. Ayrıca Milleti 22 yıldır sizin iktidar yönetiyor. Azmışsa da toplum, bozulmuşsa da bundan siz ve iktidarınız mesuldur. Bir hükümet toplumun kalitesini ve yaşam seviyesini arttırmaya yönelik hizmet vermiyorsa, cebini doldurmaya ve ranta eğiliyorsa bir ilerleme beklenmesi hayalcilikten öteye gitmez.  

DEPREMİN 3. GÜNÜ EKMEK VE TAŞIMAYI ÜCRETLİ YAPTI

Bu Öğretmen ve Bilim İnsanı Selahattin Gürkan bilindiği üzere 6 Şubat depreminin henüz 3. Gününde MOTAŞ ulaşımını ve MEGSAŞ ekmek büfelerinde ücretli ekmek satarak büyük tepkiler toplamış ve ardından ücretsiz yapmıştı. 

KARLA MÜCADELE DEĞİL, KEYFİNİ ÇIKARIYORUZ!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yine doğru düzgün ekip kuramaması ve kar temizliği yapamama beceriksizliğini katıldığı bir program da, karla mücadele yapmadıklarını, karın keyfini çıkardıklarını söyleyerek tepkileri üzerine çekmişti. Gürkan, garip açıklamasında,” yani bu şehirde bazı şeylere şükretmemiz lazım . İnsanlarımız bu konuda bir eleştiri getireceklerse çok dikkatli olmaları lazım. Kamyonlarla kar taşıyoruz ki, çocuklar kar topu oynasın ayaklarını kara bassın. Ben ana arterlerin temizlenmesinin dışında sıcak bakmadığımı söylemek istiyorum “ dedi

Malatya’da ara sokaklara girmekte zorlanan vatandaşlar, Gürkan’ın bu garip açıklamasına bir anlam veremediklerini söylerken, bazı vatandaşlarda, “ şaka yapmıştır “ ifadesini kullandılar.

Murat Karakoç
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 2
    ÜZGÜN
  • 3
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!