Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.80
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10889.48
  • BTC
    67868.438$

Selahattin Gürkan Düşerse, Malatya Düşer!

Selahattin Gürkan Düşerse, Malatya Düşer!
Malatya’nın Seçim atmosferine iyiden iyiye girdiği şu günlerde siyasetin nabzını tutan tek site olarak kamuoyu oluşturmaya devam ediyoruz. 

Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök ile yaptığımız görüşmede bu seçim dönemi için Cumhur İttifakı kapsamında 3 ilçeden seçime gireceklerini belirtmişti. Kuluncak, Akçadağ ve Hekimhan ilçelerinde büyük ihtimalle MHP adayı gösterilecek. 

BANA TÜM PARTİLER TEKLİF YAPTI!

Arapgir ilçesinde geçmiş dönem AK Parti Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Haluk Cömertoğlu bilindiği üzere geçen dönem AK Parti aday göstermediği için CHP’den aday olup tekrar seçimi kazandı. Bu dönem için gözlerin çevrildiği Başkan Cömertoğlu malatyadan.com’a özel açıklamalarda bulundu. Cömertoğlu tüm partilerin kendisine teklif yaptığını belirterek “Bakın önemli olan siyaset yada parti değil, Önemli olan halka hizmet noktasında doğru insanların göreve talip olması ve görev verilmesidir. Bugün bana tüm partiler teklif yapıyor. Benim şuan partim Cumhuriyet Halk Partisidir. Bizim ilçemiz, insanımız bu tarz gitti geldileri sevmez. Parti değişme söz konusu değildir. Ben zaten yeterince görev aldım. Şuan adaylığımı bile açıklamış değilim. Burada vurgulamak istediğim nokta Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayının kim olacağıdır. Bu konu bizler gibi ilçe belediyeleri açısından büyük önem arz etmektedir. Partimde bana merkez ilçe belediyelerini teklif ederek ‘Başkanım nerede aday olmak istiyorsan söylemen yeterli’ diyor. Biz şuan karar verecek bir psikolojide değiliz.” Dedi. 

GÜRKAN DÜŞERSE, MALATYA DÜŞER!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı noktasında fikrini sorduğumuz Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu “Altını çizerek şu ifadeyi kullanmak isterim ki; Gürkan Düşerse, Malatya Düşer. Bu konuyu başka izah edemeyiz. Selahattin Başkan bu şehir için gecesini gündüzüne katıp iş yapıyor. Kurulu ekibi tıkır tıkır çalışıyor. Yarın ucu bucu dipsiz bir kuyu önümüze çıkarılırsa ne yapacağız hiç düşündünüz mü? Ekip yok bir şey yok gelip hangi ilçeye hangi insanımıza hizmet götürecekler. Selahattin Başkan görevine devam etmesi gerekmektedir. Benim partimin mensubu bile değil ama biz kendisini siyaset üstü görüyoruz. Bizde ne zaman bu koltuğa oturduk, partimizin rozetini çıkarıp öyle hizmet ettik. Ama görüyoruz ki bazı belediyelerimiz partizanlık ve partilerinin arka bahçesine çevirmişler belediye makamlarını. Bu kabul edilebilir bir şey değildir. Selahattin Başkan hiçbir zaman siyaset yapmadı. Kimseye politik davranmadı. Bizim ilçemizin de bir takım eksikleri var ama seçim atmosferine girdiğimiz için şuan talepte bulunmadık. Bir an önce başkanımızın adının açıklanması gerekiyor ki, bizde yol haritamızı çıkarıp aday olacaksak olalım, yok gösterilmeyecekse bizim de maceraya girecek bir pozisyonumuz olamaz. Malatya kaybeder, ilçelerimiz kaybeder. Bu konu çok önemlidir. Selahattin Başkan olumsuz ne  yapmış? Bir Allah’ın kulu çıkıp açıklasın bizde bilelim. Yeter artık bu memlekete hizmet eden insanları bir takım rant ve koltuk sevdası uğruna harcamasınlar. Yazık Günahtır. Bir sürü sorunlarla uğraşıyoruz. Benim şuan fokuslandığım olay Başkan Gürkan’ın aday gösterilip, gösterilmeyeceği konusudur. Bu sonuca göre ancak kendime bir gelecek planlaması yapabilirim. Zaten şubat ayına kadar zamanımız var. “ dedi.   

GENEL BAŞKANI ZAMANLA ANLAYACAĞIZ!

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’nde değişen Genel Başkan için “Ben şahsen Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekledim. Fakat partimizin delegeleri Özgür Özel’den yana tercih kullandı. Saygı duyuyoruz. Özgür Başkanımız henüz bir fikir belirteceğimiz konumda değildir. Zamanla başarısını yada başarısızlığını tüm kamuoyu gibi bizlerde görüp o şekilde değerlendirebileceğiz. Partimle herhangi bir sorunum yok. Malatya Milletvekilimiz Veli Ağbaba ile ilgili de bir sorunumuz yok. Elinden geldiği kadar ilçemize destek olmaya çalışıyor.” Dedi. 

Özel Haber / Malatyadan.com 
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 7
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Türk Hukukçu
    21-12-2023 01:51

    Kimler kimler kendilerini vazgeçilmez sanıp ben gidersem bu memleket çöker demiştir ama hiçbir şey olmamış çoğu zamanda daha iyisi olmuştur. Bugün Selahattin başkandan başka 1 tane belediye başkanı yetiştirememişse malatyamıza yazıklar olsun. Aralarında Haluk Cömertoğlunu da sayabileceğim onlarca kişi en az Selahattin bey kadar iyi yönetebilir. Hiçkimse bu memleketin son çaresi değildir. Saygılarımla

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!