SANKON 2025 Yılı İçin Müjdeli Haberi Verdi!

Ülkemizin en önemli ekonomik sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Türkiye nin 81 ilinde birleşmiş milletlere üye 193 devletletin Başkentlerinde temsilcilikleri bulunan bünyesinde her sektörde faaliyet gösteren çok fazla sayıda Federasyonları bulunan Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu SANKON, 2025 yılının ilk toplantısını Genel Başkan Ferudun Cevahiroğlu Başkanlığında gerçekleştirdi.
Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu SANKON Genel Merkezin'de yapılan toplantıda 2025 yılının planlaması yapıldı. Toplantının en önemli konularından birisi Türkiye'den dünya devletleri'ne yapılacak ürünlerin ihraç edilmesi oldu. SANKON yönetim kurulu üye şirketleri adına 2025 yılını ihracat yılı ilan etti.
Kuruluşun Genel Sekreteri Koray Eken toplantı sonrası yapmış olduğu yazılı açıklamasında SANKON yönetim kurulu toplantısında Türkiye Cumhuriyeti Hükümetimizin ihracat yapan şirketlere teşvik destek ve katkılarının da çok önemli olduğuna vurgu yaparak "Hükümetimizin ihracat firmalarını destekleyen çalışmalarını büyük bir memmuniyetle karşılıyor en güçlü duygularımızla destekliyoruz." dedi.
Genel Sekreter Koray Eken yapmış olduğu yazılı açıklamasında "SANKON üyesi ihracat firmalarımız için genel merkez de bir komisyon oluşturulmuştur. Bu komisyon ihracat firmalarımıza her türlü teknik bilgi ve pazar desteği verecektir." dedi
SANKON Genel Merkezinde yapılan toplantıda Ankara Dış Ticaret Federasyonu, Ankara İthalat ve İhracat Federasyonu, Ankara Emlak ve Gayrimenkul Federasyonu, Ankara Finans ve Yatırım Projeleri Federasyonu, Ankara Enerji ve Madencilik Federasyonu, Tarım ve Kırsal Kalkınma Federasyonu, Tarım ve Gıda Federasyonu, Tarım Orman Tıbbi Aromatik Bitkiler Federasyonu, Moda ve tekstil Tasarımı Federasyonu, Ankara Ekonomi ve Kalkınma Federasyonu, Ankara Savunma Sanayi Federasyonu, Ankara Sanayi ve Teknoloji Federasyonu, İç Anadolu Sanayi ve Ticaret Federasyonu, Güneydoğu Sanayi ve Ticaret Federasyonu, İstanbul Sanayi ve Ticaret Federasyonu, Ankara Sağlık Turizmi Federasyonu, Akdeniz Sanayi ve Ticaret Federasyonu yetkilileri hazır bulundular.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.