Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.80
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10889.48
  • BTC
    67868.438$

Sami Er ve Abdurrahman Babacan Bize Yalan Söyledi!

Sami Er ve Abdurrahman Babacan Bize Yalan Söyledi!
Sonunda bunu da gördük. Bir Şehrin Belediye Başkanı ve Milletvekiline bizi kandırdılar diyen esnaflar ortaya çıktı. Hani bu adamlar "Çok Müslümandı"? İslam dininde aldatmak ve kandırmak var mı?

Malatya’da 31 Mart seçimleri öncesi herkese bol keseden vaat veren AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Meşaleci Sami Er, seçim sonrası verdiği tüm sözleri unuttuğu gibi tıpkı Yeşilçam filmlerinde vatandaşları borçlandırıp senet imzalayan ve evlerinden atan kötü adam rolündeki müteahhitlere döndü. 

Atatürk Caddesi (Kışla) kanalboyuna çıkarken sağ tarafta bulunan esnaflara ihtarname çeken Malatya Büyükşehir Belediyesi 15 gün içerisinde boşaltmalarını talep etti. Esnaf hiçbir şekilde bu karara uymayacaklarını çünkü Sami Er ve Milletvekili Abdurrahman Babacan’ın kendilerine seçimden önce söz verdiğini ve 6 ay karışmayacaklarını belirtti. 

SAMİ ER VE VEKİL BABACAN BİZİ KANDIRDI!

Tepkilerini belirten Esnaflar “31 Mart seçimleri öncesi AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ve Milletvekili Abdurrahman Babacan bizi ziyaret ederek, yeni planlamalar kapsamındaki çalışmaların 6 aydan önce olmayacağını, dolayısıyla mal alımı ve kira uzatımı yapabilirsiniz konusunda bize garanti verdiler. Şimdi bu neyin nesi anlayamadık? Seçim bitti oyu aldı bizi kandırdılar, hakkımızı helal etmiyoruz. Bizi hiçbir güç buradan ayıramaz. Bize diyorlar ki elektriğinizi, suyunuzu keseriz! Tehdit ediyorlar! Ne yaparlarsa yapsınlar biz bir yere gidemeyiz. Kiramızı verdik, ürün stoklarımıza dahil ettik. Şuan böyle bir olay imkansız. Sözde Saray Mahallesinden başlanıp buraya gelene kadar 6 ayın geçeceğini belirttiler. Bu mu sizin sözünüz? dedi.

ŞEHRİN İDARECİSİ YOK, BÜROKRASİ ÇÖKMÜŞ!

Tepkilerini sürdüren Esnaflar “Bu nasıl şehir anlamış değiliz. Valiye gidersin başkan’a yönlendirir. Başkan’a gidersin, müdüre yönlendiriyor. Pinpon topu gibi esnafı ve vatandaşları bir oyana bir buyana yoruyorlar. Kimseye derdimizi anlatamıyoruz. Başı boş bir yönetim söz konusu. Kim bu şehrin idarecisi gerçekten anlamakta zorlanıyoruz artık. Milletvekili yalancı, belediye başkanı yalancı! Biz kime inanacağız gerçekten şaşırdık! Yazık günah! Bu şehir yıkıldı ama bari zar zor şartlarda hiçbir desteğinizin olmadığı, ayakta durmaya çalışan esnafı da siz yıkmayın!” dedi. 

SOSYETE VEKİL DURUMDAN NEMALANDI!

Vatandaş ve Esnafla ilgili neredeyse varlığı bile bilinmeyen Milletvekillerinden bizim meşhur sosyete vekil Mehmet Fendoğlu, sözde esnafa şirin görünmek için bir teklif yaptı. Kurban bayramına kadar müsaade edilmesini talep eden Fendoğlu’na esnaflar “Yine o insaflı çıktı. Bunlar 15 gün diyor bayrama şurada kaldı 1 ay ne fark ediyor ki? Bu mu çözüm yani? Sanırım biz derdimizi yeterince açık anlatamıyoruz” şeklinde sitem ettiler. 
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!