Malatya
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66881.695$

Rıza Çalımbay Yeni Malatyaspor'a Geliyor


Rıza Çalımbay Yeni Malatyaspor'a Geliyor
Antalyaspor’da bir takım sorunlar yaşayarak yönetimin talebi üzerine görevden alınan tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay Yeni Malatyaspor ile görüştü.
Antalyaspor’da bir takım sorunlar yaşayarak yönetimin talebi üzerine görevden alınan tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay Yeni Malatyaspor ile görüştü.

Ertuğrul Sağlam’ın istifasının ardından teknik direktör arayışında olan Sarı Kırmızılı ekip Yeni Malatyaspor Hamza Hamzaoğlu’nun yurt dışında eğitimde olması sebebiyle İbrahim Üzülmez ve İrfan Buz isimlerini masaya yatırdı. Yönetimin İbrahim Üzülmez konusunda çekimser kalmasının ardından tekrar eski teknik direktöre yönelen Sarı Kırmızılı ekip Antalyaspor’dan Rıza Çalımbay’ın istifa haberinin ardından yeniden durum değerlendirmesi kararı aldı. Tecrübeli Teknik Direktör Rıza Çalımbay süper lig tarihinde gittiği hemen hemen her kulüpte başarılı sonuçlar alması sebebiyle yönetim Çalımbay üzerinde yoğunlaştı.

Tecrübeli Teknik Direktör ile bir görüşme yapan Yeni Malatyaspor olumlu bir yanıt sonuç çıkaramadı. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Çalımbay “ Yeni Malatyaspor ile bir görüşmemin olduğu doğrudur. Ama eski kulübüm Antalyaspor ile henüz sözleşmemim sonlandırılmaması sebebiyle şuan net bir şey konuşamadık. Bu sorunu çözer çözmez oturup detayları görüşebiliriz” dedi.

Rıza Çalımbay bilindiği üzere Eto ve Nasri gibi dünya yıldızlarıyla yaşadığı problemlerden ötürü gündeme gelmiş hatta istifasının bu iki oyuncu sebebiyle kaynaklandığı belirtilmişti. Kendi isteğiyle kulüpten ayrılmadığı vurgulayan Çalımbay için  Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi hafta sonuna kadar anlaşma yapmayı planlıyor.

İRFAN BUZ GELİRSE 3. DÖNEM OLACAK



Malatyaspor tarihinde ilk defa 3 defa gönderilip getirilme ünvanına sahip olacak İrfan Buz için bazı kişiler yine devreye girdi. Aynı isim üzerinde diretmenin kime ne faydasının olduğunu anlamak bir hayli zor görünüyor. İyi olan bir hocayı neden yollarlar ve geri neden çağırırlar bunu şuan için anlamak gerçekten zor ama görünen bir gerçek var ki alt yapı ve tesislerin henüz bitirilmemesi gelecek teknik heyeti bir hayli fazla düşündürecek.  İrfan Buz’un son dönemlerinde teknik heyette çıkan tartışmalar ve istifalar sonucunda görevine son verilmişti.

Yönetimin bu isimle anlaşılması durumda kamuoyundan tepki alma korkusu nedeniyle bu seçim en son seçenek olarak görünüyor.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde bir haber ajansı tarafından yalan yanlış servis edilen Yeni Malatyaspor’da Fatih Terim Sesleri haberi için Kulüp Başkanı Adil Gevrek “Böyle bir şey söz konusu değil tamamen uydurma bir söylentidir” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!