Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.80
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10889.48
  • BTC
    67868.438$

Rektör Recep Bentli'ye Akrabası Bile Kefil Olmadı!


Rektör Recep Bentli'ye Akrabası Bile Kefil Olmadı!
Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Recep Bentli'nin Kaynının eşi olan Neşe Karakaş, Profesörlüğünün ispatı konusunda attığı belgelere güvendiğini söylemesine rağmen kefil olmadı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde bilindiği üzere akraba ve aile boyu torpil haberleri hem tarafımızdan hem de ulusal medya tarafından ülke gündemine düşmüş sosyal medya platformu olan x’de geniş yankı uyandırmış ülke gündemine oturmuştu. 

Konunun baş aktörlerinden hemşirelik mezunu ve hekim kökenli olmamasına rağmen sırf döner sermayeden nemalanması için tıp fakültesinde dekan yardımcılığına getirilen Neşe Karakaş, bilindiği üzere Rektör Recep Bentli’nin Kaynının eşi. 

AKRABASI BİLE RECEP BENTLİ’YE KEFİL OLMADI!

Geçtiğimiz aylarda kendisiyle bir görüşmemiz olmuş ve bize Rektör akrabası olan Recep Bentli’nin Profesörlüğünün sahte olmadığını ispat etmeye kalkmıştı. Kendisinden doğru bilgi ve belgelerin tarafımıza ulaştırılması durumunda yayınlayıp yanlış haber için özür dileyeceğimizi belirttik. 

Bunun üzerine Neşe Karakaş bir takım belgeler yolladı. Yolladığı belgeleri bir çok profesör ve akademisyen dostlarımıza teyit ettirdiğimizde ne Uluslararası 1. İsim yayının olduğunu ne de puanı’nın Profesör olması için yeterli olmadığını belirtmeleri üzerine kendisine bize neden yalan söylediğini ve dürüst olmadığını belirtmemiz üzerine attığı belgelerin doğru olduğu konusunda ısrarcı oldu. 

Bizde kendisine "Biz taraf tutmayız. Madem attığınız belgelere güveniyorsunuz, o halde şöyle yapalım. İsminizi kullanalım 'Rektörün Akrabası, Rektörü Akladı” şeklinde bir haber yapalım ve bu belgeleri kamuoyunun takdirine sunalım. Sorumluluk alıyor musunuz?' şeklinde yazmamız üzerine çıt çıkmadığı gibi yakın bir süreçte de tıpkı akrabası olan rektör Recep Bentli gibi engeli bastı. 

(İstenildiğinde yazışmalar ve belgeler gönderilebilir) iddia yada duyum değildir. 

RECEP BENTLİ, PROF. OLMADIĞI HABERİ MAHKEME KARARIYLA KALDIRTTI!

Dün “Rektör Recep Bentli'nin Profesör Olmadığı Ortaya Çıktı!” başlıklı haberimiz on binlerce tıklanma almış ve vatandaşlardan tepki dolu yorumlar gelmişti. 

Malatya Turgut Özal Üniversitesi bir değil tam 4 avukatla bu haberi kaldırtma kararı çıkartıp haberimize engel getirdiler. 4 Avukat değil isterse Malatya Plakası olan 44 Avukatı üzerimize yollasın üniversitede usulsüz ne iş dönerse korkmadan, yılmadan kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz.  
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 22
    SEVDİM
  • 32
    ALKIŞ
  • 18
    KOMİK
  • 18
    İNANILMAZ
  • 9
    ÜZGÜN
  • 11
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Kırk Haramiler
    05-02-2024 09:09

    Bütün serdengeçti kardeşlerim rahat olsun. Yüce Allah'a yemin olsun ki bu zevatın yaptığı işler yakında tek tek ortaya çıkacak. Hadi sizin için bir tane örnek vereyim. :) En son çıkılan ilanda atanmaya hak kazanan E. Ç'nin babası K.Ç İÜ'de Profesör. İlan zaten kişiye özeldi. Bu zevatın ve yamaklarının tükenişini hep beraber göreceğiz.

  • yorum avatar
    Tanık
    03-02-2024 19:59

    Ey Türkiye Cumhuriyeti' daha nelere tanık olacaksın el vicdan

  • yorum avatar
    Ahmet
    03-02-2024 17:44

    Sade rektorler degil artik oyle olmuski myo mudurleri bile cocuklarini universitelere aliyolar bide piskin piskin benim kadro hakkim var aldirttim diyolar

  • yorum avatar
    Doğanşehir
    03-02-2024 09:48

    ziraat doktoram var, 4 yıldır kazma kürek çalışıyorum. zehir zıkkım olsun

  • yorum avatar
    Öğretmen
    03-02-2024 09:25

    Malatya öyle bir şehir ki herkesin diploması sahte herkes bulunduğu konumda sahte duruyor

  • yorum avatar
    Ali
    03-02-2024 00:10

    Kenan Bentli Malatya Şehit Mehmet Kılıç Diş Hastanesinde Tıbbi Sekreter olarak gösteriliyor ama Recep Bey'in özel sekteteri olarak yanında geziyor.Ustelik Diş hastanesinden maaşını alıyor ve maaşının yanı sıra bir sürü ek mesai gösterilerek ek para alıyor bunlarda araştırılsın.Diş Hastanesindeki Yöneticilerde bu sahtekarliktan sorumlu.

  • yorum avatar
    Recep bey
    02-02-2024 19:45

    Recep beyin bu daha iyi günleri daha neler neleri çıkacak sabredin bekleyin Allah var gam yok şimdi değil ama ne zaman ki rektörlüğe adaylığını koyacak koyduğu gün her şeyi ortaya dökülecek tüm kurumlara bilgi verilecek daha neler göreceğiz görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler

  • yorum avatar
    Firuz
    02-02-2024 11:38

    Siz nasıl devletin parasını bu şekil kullanırsınız iddalar doğruysa. 5 milyonluk araç aldır kirala bin oldumu mu bu profluk kadrosunda bukadar sesiz kaldığınıza göre Buda doğrudur değilse mahkemeye versene yahuuu

  • yorum avatar
    Serdarç
    02-02-2024 11:21

    Ye kürküm ye aksırana tıksırana kadar ye. Bu devran elbet biter. O zaman herşey ortaya cıkar.. Benim anlamadığım bu kadar kepazeliğe karşı ordaki hocaların yüzüne nasıl bakıyorsunuz utanmadan sıkılmadan. Ar damarınız çatlamamış sizde öyle bişey hiç olmamış

  • yorum avatar
    Şükrü Sahin
    02-02-2024 11:20

    Yeğeni Kenan bentli yide Recep bey sağlık müdürü iken usulsüz şekilde ise almıştı bunun iyice araştırılmasını istiyorum ben sağlık mud personelinin bu olaydan çok eminim.

  • yorum avatar
    Doğrucu Davut
    02-02-2024 11:07

    Daha bunlar ne ki bu Sabah gazetesinin imtiyaz sahibi Mehmet Aydın'ın amcasının oğlu Yalçın Aydın Malatya Büyükşehir belediyesinde spor bölümlerinden Turgut Özal üniversitesine görevlendirme ile gelmişti ne hikmetse Mehmet Aydın ile nasıl bir pazarlık yaptılarsa üretim görevlisi olarak atanması bu ay imzalanır daha ilginci Mehmet Aydın çok ağır bir yazı yazmıştı Malatya Turgut Özal üniversitesi'ne karşı bir haber yapmıştı ve o haberi tekrardan gece kaldırıldı demek ki Yalçın Aydın'ın kadrosunu imzaladı ki kaldırdı daha doğrusu profesör olmayan bir adamın imza yetkisi de olmaması gerek.

  • yorum avatar
    Kara
    02-02-2024 09:23

    Son ik yıl toplayın tası tarağı gidiyoruz agaaa. giderken yeğenin kenanı unutma

  • yorum avatar
    Gülendam
    02-02-2024 09:19

    Ee şimdi bu oldu mu el vicdan

  • yorum avatar
    Dilber
    02-02-2024 09:18

    Ee şimdi nolacak bu durumlara açıklık getirilmeyecek mi bakılmayacak mı diplomasına vay güzel ülkem vayyy. baksana beş milyonluk araç

  • yorum avatar
    Teslim
    02-02-2024 09:15

    O ondaki şoförse daha çok yanılır Recep hoca konuştuğu her şey ortalıkta sonradan ayıkacak Recep hoca misal hanımın çiftliğinde iki villa birden yaptırıyormuş….dikkat edin hocam

  • yorum avatar
    Müslüm
    02-02-2024 09:13

    Sayın editör vicdan hakkaniyet diye birşey yok kalmamış lütfen kurumlardaki tassaruf konusunada el atın. malatya Turgut Özal rektörü 5milyonluk araç alınarak aylık130 milyara kiralanarak biniliyor.el vicdan bu para kimin parası allahtan korkun sorsanız herkes biniyor derler herkes kurum aracaına biner bu kadar lükse ne gerek vardır söyleyin millet devletimize bu ne hainliktir bilinmez sorsan müslümanız derler ee şimdi bu oldumu. Sayıştay tarafından incelense eminimki kayıtlarda böyle kiralık bir araç resmiyette yoktur ama başka bir başlık altında ödeme yapılarak devlet kasası boşaltılıyor inşallah cumhurbaşkanımız bu ve bunu gibi yerleri görür yök başkanımıza sesleniyorum lütfen bunları denetleyin mobinge karşı önlemler alınsın.bu nasıl iş vay arkadaşım devletime sesleniyorum ne olur bu tarz liyakatsiz din tüccarlarına el atın.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!