Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    34.76
  • ALTIN
    2394.3
  • BIST
    10208.65
  • BTC
    58977.66$

Rektör Recep Bentli'den Skandal Suç Duyurusu


Rektör Recep Bentli'den Skandal Suç Duyurusu
Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü bize ceza aldırmak adına adeta tüm servetini avukatlara dökmeye devam ediyor.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Recep Bentli akıl tutulması yaşamaya devam ediyor. Mahkeme kararıyla sitemizden kaldırttığı her kelimesi doğru olan haberlerimizin ardından tacizcileri aklı sıra cezalandırıp ve LGBT personeli almayıp uyardığımız için telefonda teşekkür etmesine rağmen savcılığa da verdiğimiz sms yoluyla “Siz bilirsiniz bundan sonrasını artık” tehdidinin ardından tarafımıza suç duyurusunda bulunması şaşkınlıkla karşılandı. 

YALANLARINI SAVUNAN İSİM ŞUAN BELEDİYE BAŞKANI

Dava dosyasında Avukat kısmına göz attığımızda Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ın ismini görünce adeta şok olduk. Bir diğer isim ise Ak Parti Malatya İl Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanı Avukat Miraç Koçyiğit. Bayram Başkan’ın nasıl 3 sayfa yalanları savunduğunu anlamaya çalışıp kendisine bilgi verdik. Taşkın bize “İstifa Ettim” şeklinde bir yanıt verdi. Tekrar Bayram Başkan’a “Nasıl Yapalım bu işi başkanım o meşaleci yüzünden karşı karşıya gelmeyelim” dememiz üzerine Başkan Taşkın “Ben Ayrıldım davadan sıkıntı olmaz” dedi. Bende tekrar “Peki başkanım ben isminizi yazmak zorundayım çünkü doğru şeyleri yalanlayan iki avukat ismi yazıyor” demem üzerine Başkan Taşkın “Sıkıntı Yok” dedi. 

Burada Başkan’ın ismine yada mesleğine bir saygısızlık yapmıyoruz. Çünkü avukatlığın doğası bu kimin suçlu yada suçsuz olduğunu bilmeden size para ödeyen kişiyi savunuyorsunuz. Yüz kızartıcı bir şey olmasın sorun yok. Fakat anlamlandıramadığımız olay Meşale yine AK Parti isimlerle anılıyor, iş yaptırıyor, iş yapıyor. Malatya bu kısır döngüden çıkacak gibi de görünmüyor.

Keşke Bayram Başkan bu işe dahil olmasıydı ve bizde adını bu olumsuz olayda anmasaydık. Neyse bu da nazarlık olsun diyelim. 

Savunmamız da tüm olayları tüm gerçekliğiyle ifadeye döktük. Artık bundan sonrası yüce Türk Adaletinin kararına kalmıştır. 

Recep Bentli’nin gerçek haberlerimizi mahkeme kararıyla kaldırttığı yetmiyormuş gibi ceza davaları açarak Malatya’nın tek haber yapan cesur ve korkusuz adresini engelletme ve cezalandırma girişimlerini ise Malatya kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. 

Şuan Turgut Özal Üniversitesi, Rektör Recep Bentli, Medya Tetikçileri, Troller, Meşale ve Fendoğlu ailesi olmak üzere aynı anda sistematik bir baskı ve bezdirme ile mücadele ediyoruz. 

Ne diyordu Friedrich Nietzsche “Beni öldürmeyen her şey beni güçlendirir.” 
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 8
    SEVDİM
  • 9
    ALKIŞ
  • 3
    KOMİK
  • 8
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 3
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Ümit BEKTAŞ
    22-04-2024 07:53

    Siz aslanlar gibi haberlerinizi yapmayı devam edin Recep bentlinin rezil olmasına az kaldı ne meşale onu kurtarır nede Hakan abisi rezil olup Malatya’yı terk edecek imzada belli olacak biraz sabırlı olun size güzel bir malzeme vereceğiz

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!