Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    67932.717$

Prof. Dr. İlhan Geçit Adaylığı İçin İlk Kez Konuştu!


Prof. Dr. İlhan Geçit Adaylığı İçin İlk Kez Konuştu!
Prof. Dr. İlhan Geçit adaylığı için ne dedi? İşte İlhan Geçit'ten ilk yorumlar.

AK Parti Malatya İlçe Belediye Başkan Adayları listesini paylaşmamızın ardından deyim yerindeyse kıyamet koptu. Tepkilerin çığ gibi arttığı listede adı geçen Prof. Dr. İlhan Geçit’den ilk defa okuyacağımız adaylık yorumu geldi. 

NE DAVET NE DE TEBLİĞ VAR!

Prof. Dr. İlhan Geçit “Şuana kadar adıma gelen resmi bir davet, tebliğ veya herhangi bir şey yok. Bilgi ve istişare için ne arayan oldu, ne de kimse çağırdı. Bende sizler gibi adımı medya’da yayınlanan aday listesinde gördüm.” Dedi. 

AK PARTİ OYLARINI ATTIRIRIM!

Şayet kendisine görevin verilmesi durumundaki düşüncesi için konuşan Geçit “Davet olursa tabi ki seve seve kabul ederim. Çok da iyi bir belediye başkanlık yaparım. Yeşilyurt’u mahalle, mahalle biliyorum. Hiçbir sorun yaşamam. Çok hastam ve dostlarım bu bölgede yaşıyor. Beni de çok severler. Teşkilatla da sorun yaşamam. Gayet uyumlu bir şekilde çalışırım. Hatta iddia ediyorum AK Parti’nin oyunu Yeşilyurt ilçesinde arttırırım.” Dedi. Mevcut başkan Mehmet Çınar'ın da çok güzel işlere imza attığını ve kendisine teşekkür ettiğini ayrıca belirten Geçit "Mehmet Başkanı severim. Çok çalışkan bir insandır. Yeşilyurt ilçemiz için ciddi emekleri var. Bunları inkar edemeyiz" dedi. 

BATTALGAZİ İÇİN RED!

Prof. Dr. İlhan Geçit isminin listede olması konusunda haber merkezimize, “Bir yanlışlık olmasın İlhan Hoca’nın karşılığı Battalgazi’de” sorusunun bir hayli fazla olmasından dolayı bu açıklamayı yapmak daha doğru olacaktır. İlhan Hoca, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e karşı ayrı bir muhabbeti ve sevgisi olduğu için “Osman Başkan’ın olduğu yere aday da olmam, olsam kabul de etmem” dediği yakın çevresi tarafından iddia edildi. 

SAMİ ER VE NAMIK GÖREN’İN ÖNERİSİ!

Prof. Dr. İlhan Geçit, bilindiği üzere bir çok kez AK Parti’de aday adayı olmuş fakat gösterilmemişti. Çok yakın bir süreçten Malatyadan ayrılıp İstanbul’a yerleşme kararı alan Geçit, kendisine Yeniden Refah Partisi’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı teklifini reddetmiş ve hiçbir şekilde adaylık başvurusu yapmamıştı. Buna rağmen nereden çıktı bu adaylık sorusunun yanıtını AK Parti il teşkilatından aldığımız bilgiler neticesinde İl Başkanı Namık Gören’in ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er’in istediği bilgisine ulaşıldı. Milletvekillerinin bu konudan haberleri bile yok. 


 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 2
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Malatya
    25-01-2024 18:34

    Zamanında kırdığı böbrek taşlarıyla inşaat çalışmalarına başlar heralde güzel ve mantıksız kör sağır saf memleketim doktorun ne işi var belediye başkanlığında

  • yorum avatar
    Ali
    25-01-2024 17:27

    İlhan bey siz nerden bilceksiniz belediyeyi belediyeciliği doktorluğunu yapın işi bilenlere bırakın ayrıca battalgazide ramazan özcalanla birlikte iki akraba geldiniz boş yere birde osman başkanı önemsiyomuş gibi yorumlar yapmayın kaç kere başvurup reddedildiğinizi hepimiz biliyoruz sami beyin dostusunuz diye başa getirilimeye çalışıldığınızıda biliyoruz eminn olun ki siz gelirseniz ak parti hiç kaybetmediği kadar oy kaybetcek bunh da tüm malatya görcek yazık çok yazık

  • yorum avatar
    Muzaffer
    25-01-2024 11:42

    Hocam Hastalarınızı siz gene tedavi edin ama inşallah cumhurbaşkanımız doktor ne alakası var buraya inşaatcı lazım der

  • yorum avatar
    Porgalı
    25-01-2024 09:24

    Değerli İlhan Geçit hocamız Yeşilyurt için bir şans.Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesine işi düşen herkese kucak açan kıymetli bir doktorumuzdur.Kendisinde ifade ettiği gibi yeşilyurtu köşe bucak bilen siyaset ilmine hakim tevazu sahibi bir şahsiyettir.Yeşilyurt kazandı .Malatya kazandı.Türkiye kazandı.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!