refah
VAHAP
murat aslan
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.32
  • EURO
    35.09
  • ALTIN
    2300.4
  • BIST
    9075.04
  • BTC
    71297.44$

Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut MHP'de Yoluna Devam Ediyor!


Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut MHP'de Yoluna Devam Ediyor!
Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut ve Kıymetli Eşi Doç. Dr. Ercan Karabulut, İstanbul Sultan Ahmet’de dostlarıyla bir araya geldi. 

Bilim alanındaki tecrübelerini Siyaset’e girerek daha iyi noktalara taşıyacağını belirten Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut “Milliyetçi Hareket Partisi’nde Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin yolunda ve partimizin emrindeyim. Benim herhangi bir makam yada mevki beklentim olmadı, olamazda. Benim siyasi hayatım bugünden ibaret değil. Geçmişte öğrencilik yıllarımda ülkücü hareket içerisinde bulundum. Bilimsel kariyerim ve rektörlük görevlerimden dolayı sadece biraz ara vermek zorunda kaldım. Bazı art niyetli insanların şahsımı MHP ile bugün yan yana getirmelerine sadece gülüp geçiyorum."dedi.

"DOSTLARIMIZLA SÜREKLİ İSTİŞARE HALİNDEYİZ"

MHP'de siyasete bu seçimle girmediğini belirten Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut"Beni tanıyanlar bu bağımın yıllar öncesine dayandığını bilir. Bizim gayemiz ülkemizin bekasına sahip çıkmak ve güzelim vatanımızı olası şer güçleri ve örgütlenmelere karşı savunmaktır. Zaten siyaset milletimize hizmet için girilen bir yoldur. Bende tüm kariyerim boyunca bu vatanın evlatlarına, ışık tutmak, yol göstermek adına gecemi gündüzüme kattım. Ülkemize faydalı bireyler katabildiysek ne mutlu bana. Bundan daha güzel ne olabilir ki? Bu gece sevgili hemşehrimiz Dünya Basın Mensupları Derneği ve Malatya Platformu Genel Başkanı Muzaffer Tunç’un organize ettiği istişare ve kaynaşma toplantımız oldukça verimli geçti. Dostlarımın her zaman, her platformda desteğini yanımda hissettim ve hala da hissediyorum. Allah dostların eksikliğini vermesin. Biz farklı ideolojiler ve farklı fikirlerden olsak ta bilim ekseninde, memleket ekseninde bir araya gelme, dertleşebilme ve hasbihal edebilmeyi başaran nadir toplumlardan biriyiz. Birleşince başaramayacağımız hiçbir şeyin olmadığına inanıyorum. Malatya’dan öğrencilerim ve hocalarımız arıyor sürekli sohbet ediyoruz. Ayrıca depremzede bir çok hemşehrimizi Ankara’da ağırladık, misafir ettik ve etmeye devam ediyoruz. Ben şehrime vefa borcumu şehrim için bilimsel anlamda projeler üreterek ödemek istiyorum. Siyasi kariyerim güzel noktalara erişirse bunu bakanlık ve arge düzeyinde daha kolay gerçekleştireceğime inanıyorum. Tek derdim memleketimin adını Dünya’nın her alanında duyurmak ve insanlığa faydalı olmak. Bu gece bizi kırmayıp Halil İbrahim soframıza teşrif eden, tüm akademisyen dostlarıma, medya mensubu dostlarıma ve hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Hafta sonu gerçekleştireceğimiz seçimler içinde ülkemiz ve memleketimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.  
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 2
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
aziz

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!