Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.80
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10889.48
  • BTC
    67868.438$

Öznur Çalık Planına Göre Battalgazi ve Yeşilyurt Adayları


Öznur Çalık Planına Göre Battalgazi ve Yeşilyurt Adayları
20 Yıllık Milletvekilliği sürecinden kopmasına rağmen hala elini memleketten çekmeyen Öznur Çalık'ın Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanlık planını deşifre etmeye etmeye devam ediyoruz.

Malatya’da seçim kulisleri adeta kaynayan kazan gibi ısınmaya başladı. Önceki gün “Öznur Çalık’dan Aday Adaylarına Redbull Desteği” başlıklı verdiğimiz seçim kulisi haberinin ardından adeta telefonlarımız kilitlendi. Araya hatırı sayılır dostlarımız entegre edilerek Öznur Çalık hakkında eleştiri ve kulis bilgileri yazmamamız konusunda onlarca rica geldi. Fakat bizim işimizde duygusallığa asla yer yok. Hele ki konu Malatyamız ve memleketimizin geleceği ise doğru insanların adaylığını kamuoyuna aktarmayı kendimize görev addediyoruz. 

Madem Öznur Çalık kendisine ve siyasetine güveniyor kimseyi devreye sokmadan sahaya inip seçmenin desteğini ister. Yok işler böyle değil de bir takım entrikalarla ve algılarla yürütülecekse o zaman bizde bunları tek tek deşifre etmeye devam edeceğiz. 

PLAN HAZIR, ADAYLARI HAZIR!

Öznur Çalık’ın ihtimali çok düşük Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığındaki senaryoda Battalgazi Belediyesi göstereceği adayın Malatya Kayısı Borsası Başkanı Ramazan Özcan’ın, Yeşilyurt Belediye Başkan Adaylığı ise Kahraman Kavuk olduğu kulis bilgisi Malatya’da şok etkisi yapacak. 

BATTALGAZİ BELEDİYESİ: RAMAZAN ÖZCAN

14 Mayıs seçimlerinde AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olan Ramazan Özcan’a kimse şans vermemesine rağmen iddialara göre Öznur Çalık’ın tıpkı İhsan Koca isminde listeye ekleme yaptığı gibi listenin son sırasına Ramazan Özcan ismini ekletti. Bu durum karşısında moralini bozmamasını bunun belediye seçimleri için teveccüh edilen isim algısı oluşturması anlamında siyasi bir reklam olduğu iddiaları bugün gelinen sonucu doğurması açısından son derece önemli ayrıntılar. 

OSMAN GÜDER HALA 1. SIRADA!

Son derece başarılı işlere imza atan ve Battalgazi’de dev hizmetler yapan Osman Güder’in ardından seçilme olasılığı olan 2. Aday konumunu geçmişte yapılan algılar ve öne çıkarma stratejisinden alıyor. Ayrıca trollere ve jeton basına destek hususunda asla geri adım atmayan ve maddi olarak destekleyen Özcan’ın hakkında olumsuz tek kelime yazılmaması planın tıkır tıkır işlendiği anlamı çıkarıyor. 

YEŞİLYURT BELEDİYESİ: KAHRAMAN KAVUK

Geçmişte 2 dönem Yeşilyurt Belediye Başkanlığı görevi yapan merhum Mehmet Kavuk’un yeğeni olan Kahraman Kavuk aile şirketlerinin başında ticaret ile uğraşan biri. Malatyaspor’da adı usulsüzlük ve entrikalara karışan davalarla anılan İlhan Kavuk’un kuzeni, Kahraman Kavuk’un daha önce eşi Mimar Meltem Kavuk, Hacı Uğur Polat döneminde 2014 yılında Yeşilyurt Belediyesi’nin ilk kadın başkan yardımcısı olmuştu. Hacı Uğur Polat’ın Malatya Büyükşehir Belediyesine geçici görevlendirilmesinin ardından birlikte orada görev almıştı. 

YEŞİLYURT KAVUKLARA VADEDİLMİŞ TOPRAKLAR MI?

Arz-ı mev‘ûd (Vadedilmiş Toraklar) Yahudilikte Tanrı YHVH tarafından İbrahim'e ve soydaşlarına vadedilmiş bölgedir. Tam sınırları belli olmamakla beraber, günümüzde İsrail ve Filistin Devleti topraklarını oluşturan bölgenin Vadedilmiş Topraklar olduğu inancı yaygındır. Yeşilyurt Belediyesi’nde sürekli elleri bulunan ve asla vazgeçmeyen Kavuk Ailesi bu sevdayı Öznur Çalık üzerinden yürütmekte kararlı. 14 Mayıs Seçimlerinde AK Parti Malatya Milletvekili Adayları listesine girmesine bazı çevrelerce kesin gözüyle bakılan Kahraman Kavuk, o dönem İl Başkanı olan İhsan Koca’dan bu sözü almasına rağmen, İhsan Koca’dan gol yemesiyle tepki verdiği ve aralarının bozulduğu bazı medya organlarında yer alan iddialar arasındaydı. Sonrasında zeytin dalı uzatan Milletvekili Koca’nın Öznur Çalık desteğiyle bu özrü Kahraman Kavuk’u Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı yaparak telafi edecekleri iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Malatya dayatma ve ehliyet liyakattan yoksun yöneticiler yüzünden arpa boyu yol alamadı. Öznur Çalık’ın krallık planı bu tıkır tıkır işlemeye devam ediyor. 
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 11
    SEVDİM
  • 7
    ALKIŞ
  • 3
    KOMİK
  • 3
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 6
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Doğru
    13-12-2023 15:38

    Şimdi habere ve yoruma bakınca insanların ne kadar aciz iftiracı olduğunu görüyorum. Kahraman Bey i tanımadan yapılan bu yalan haber daha doğrusu iftiraların olumsuz yorum yapanların iftira atanların ahirette vay haline...

  • yorum avatar
    YEŞİLYURTLU
    12-12-2023 13:13

    Adamı tanıdığım için tek tek ben cevap vereceğim1-adamın fetöyle uzaktan yakından hiçbir işi olmamış adamın izmirdeki amcaoğlunun işi olmuş bu adamın ticareti de ilişkileride onlardan ayrı 30 yıldır.2-kuyuönü zaten ruhsatlı yerdi ruhsatı alanda chp li benzinliği yapamayınca satma kararı aldı kahraman abi de ruhsatlı yeri alıp benzinlik açtı ticari zeka ile oluyor yoksa kimse benzinlik karşısına benzinlik açmaz3-bostanbaşı imar planı 2010 da çıktı o zaman ne hacı neden meltem abla vardı.biraz araştırın biraz analiz yapın kimsenin kul hakkına girmeyin bu günahtır. tabi günah nedir bilen kişilerseniz. Editör yancı değilsen yayınla yoksa sana bu cevap yeter heralde

  • yorum avatar
    Zeki
    11-12-2023 06:47

    Feto dosyasından bahsetmemişsiniz Murat bey, doğruları yazdığınız için teşekkür ederim. Hem ticaret hem feto

  • yorum avatar
    Murat
    10-12-2023 22:46

    Kahraman Kavuk işlerini eşi Meltem hanımın bıraktığı yerden daha yükseğe çıkarmak istiyor.Kuyuönünde yıllarca ruhsat alınamayan yere aldıkları petrol ruhsatı yetmemiş görünüyor.Yeniden imar ve inşaatlar göz önüne alındığında betoncu Kavuk başkan dünyalığını tamamlamak istiyor. Ayrıca Bostanbaşının baş sorumlusu Hacı Uğur ve yardımcısı imar komisyonu başkanı Meltem hanımın başına gelebilecek olası bir yargılamanın da önüne geçme gayreti içerisinde.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!