tso
Malatya
30 Haziran, 2026, Salı
  • DOLAR
    46.66
  • EURO
    53.16
  • ALTIN
    5971.6
  • BIST
    14.183
  • BTC
    59536.357$

Özlem Çerçioğlu’ndan Germencik’e Dev Yatırım

Özlem Çerçioğlu’ndan Germencik’e Dev Yatırım
Aydın Büyükşehir Belediye Özlem Çerçioğlu, Germencik’e 1 milyar 800 milyon Türk Lirası değerinde yeni bir altyapı yatırımı daha kazandıracak. ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilecek yatırım kapsamında Germencik’in bugününe ve geleceğine hizmet edecek kapsamlı bir içme suyu altyapı çalışması gerçekleştirilecek. Proje çerçevesinde 711, 610, 406, 250, 170 ve 118 mm çaplarında toplam 56 kilometre uzunluğunda içme suyu iletim hattı yapılacak. Ayrıca 7 adet içme suyu deposu ile 4 adet içme suyu terfi merkezi inşa edilecek. 1 milyar 800 milyon Türk Lirası değerindeki yatırımın 1 milyar Türk Lirası ASKİ Genel Müdürlüğü’nün öz kaynaklarından, 800 milyon Türk Lirası ise kredi ile karşılanacak.

Dev yatırım kapsamında Germencik ilçesinin Kızılcagedik, Ömerbeyli, Turanlar, Reisköy, Karaağaçlı, Üzümlü, Mursallı, Alangüllü, Hıdırbeyli, Neşetiye, Kızılcapınar, Gümüşyeni ve Ortaklar Mahallelerinde çalışmalar gerçekleştirilecek.

Aydın’ın tüm ilçelerinde yatırımların devam edeceğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Kentimizin dört bir yanında yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Aydınımızın tüm ilçelerinde olduğu gibi Germencik’te de projelerimiz ile ilçemizin geleceğine katkı sunuyor, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti ulaştırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Yatırımlarımıza devam edeceğiz. Hizmetle büyüyen Aydın” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!