oğuzhan
Malatya
01 Eylül, 2026, Salı
  • DOLAR
    48.28
  • EURO
    56.09
  • ALTIN
    6897.4
  • BIST
    14.334
  • BTC
    79157.437$

Ortaya Çıkardığımız Skandala Cumhurbaşkanı Ağır Tepki Verdi!


Göreve getirildiği günden bu yana sürekli eleştirdiğimiz ve skandal olaylarını ortaya çıkardığımız Esenlik Genel Müdürü Veysel Tay ve karısı Fatma Tay'a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan sert kınama geldi.

Geçtiğimiz hafta ilk olarak yayınladığımız özel bir okulda görevli kadın öğretmene Malatya Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Esenlik Genel Müdürü Veysel Tay ve karısı Fatma Tay'ın fiziksel saldırısı ve tehdidi, kısa bir sürede ülke gündemine yayıldı ve milyonların tepkisini çekti. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'in görevden almadığı ve vekillerin tepkilerine kulak tıkaması kamuoyunda tepkiler almış, geçtiğimiz gün Veysel Tay istifasını sunmuştu. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir iftar programında Esenlik Genel Müdürü Veysel Tay ve Karısını ağır ve sert eleştirdi. Bu açıklamanın ardından AK Parti kanadından yarından itibaren şiddete maruz kalan Nur Öğretmen'e ziyaretçi akını oluşması bekleniyor. 

Not: Vicdanın sesi her zaman siyasetten üstündür. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 5
    SEVDİM
  • 6
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 4
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Süleyman
    19-03-2026 21:10

    Onurlu dik duruşunuz ilkeli ve şeffaf habercilik anlayış için sizi tebrik eder teşekkür ederimMurat KARAKOÇ ağabeyime saygı ve hürmetlerimi arz ederimİyiki varsınız Allah yar ve yardımcınız olsun

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!